2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046092 بازدید | 684498 پست
جووون بابا منم ایندفعه می‌خوام اینجوری کنم اینجوری روزها هم میگذره

نمیدونم والا ولی این سری اصلا در قانون نبودن دکتر اصولا استراحت و اینا قبول ندارند

دکتر من درباره نشاسته پرسیدم گفت با این حرف آزمایشگاه ژنتیک زیر سوال نبر!!!!فقط پروتئین و اینکه میوه بخورید و قهوه اینا نخورید و چیزها خیلی گرم…

@alaae     @haniiijoooon     @yaemamhossein     عزيزان دلمم ...

❤️❤️❤️❤️❤️❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😁😁😁 امروز باز سرمو انداخته بودم پایین دنبال دنده می‌گشتم پام هم روز پدال گاز بود مربی دیگه میخواس ...

بعدا باید ی تاپیک بزنی یا کتاب چاپ کنی ماجراهای رانندگی فاطی😍😂😂 اخه خیلی بامزه هم تعریف می کنی😂

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
دوستان من کرونا گرفتم‌ به احتمال قوی چون صدامم تغییر کرده خروسک گرفتم قوقولی قوقو   دمای بدنم ...

ای جانم ان شاالله سبک میگذره و اذیت نمیشین

ای جانم عزیز دلمم 😍😍😍 اینجا همه بصورت کلی به یاد هم هستیم .اصلا اینجوری فکر نکن❤❤ ان شاالله خدا ت ...

فدات شم عزیزمی ❤️❤️ بیا عزیزم من که جواب گرفتم انشالله توهم جواب میگیری خدا بزرگه 🤲

سلام به همه خدا قوت دوستانی که این دوره انتقال داشتند اوضاع و احوالات شما چطوری هست میدونم علایم ب ...

سلام عزیزم‌. منم دقیقا همین جوری ام. علایم خاصی ندارم اونایی هم ک گه گاه میاد و میره میدونم ک از داروهاست. توکل ب خدا. ان شاالله که برا هممون پر خیر و برکت باشه❤️

ماشین نداریم که دارم از رو کتاب تمرین میکنم فقط مونده ماکتشو بسازم 😂😂😂

ان شاالله ماشینشم بزودی میخرید پا قدم بچه ها😍

اما زیاد خم و راست نشو

فاطمه جون مشکل من همینه. یادم میره. همش بعد اینکه خم میشم یادم میفته🥺 نه به دفعه قبل ک انگار سزارین کرده بودم از ترسم ی ذره هم پامو تکون نمیدادم ک نکنه طوری بشه. نه به این دفعه ک انقد بی خیالم بقول melimah جون انگار یادم میره انتقال دادم. 

بچه ها من یادم رفته قبلا ک پردنیزول میخوردم چجوری بود. گرسنگی کاذب میاورد؟ از شنبه ک شروع کردم خیلی گشنم میشه ازاردهنده اس

ای جونم وای رادیس یه دنیا خوشحال شدم خوشگلم دعام کن آموزش رانندگی منم زودی تموم بشه دلم برا کنجدام ر ...

مرسی فاطمه جون .ان شاالله این خان رانندگی رو میگدرونی 😊 و با روحیه ای عالی میری و کنجدات رو میاری خونه و مامان میشی ❤😍😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
دوستان من کرونا گرفتم‌ به احتمال قوی چون صدامم تغییر کرده خروسک گرفتم قوقولی قوقو   دمای بدنم ...

بلا بدور باشه ان شاالله که خیلی سبک ردش کنین حسابی سوپ و مایعات مجاز تو بارداری بخورین تا زود دفع بشه خداردشکر دوره اش خیلی کوتاهه .و ممنونم از شما ❤😍 خدا دوقلوهای گلت رو حفظ کنه ❤😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
ممنون از راهنماییت دوست عزیزم شات گرفتم از پیامت ان شاالله بعد از پانکچرم حتما پیگیری میکنم دعای خیر ...

ممنونم هانی جون 😍ان شاالله با دعای خیر شما دوستای عزیز😍🤲