2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
فدات فرزی جانم ممنونم از لطفت، ان تی بالا بود تو سونو البته بالا بود همین کمی نگران کننده بود به هر ...

قربونت عزیزم

خداروشکر که دلت آروم شد❤❤👶👶

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
من دوقلوهای قشنگمو شنبه گذاشتم تو دلم و اوردمشون خونه،حالا دوهفته دیگه چی میشه دست خداست ولی تو این ...

😍😍😍

ان شاالله ك دوقلوهات ميشن قشنگىِ خونه تون و قلبشون ١٢٠سال ميتپه زير سايه پدر و مادر

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم من خودم تهرانم اولی رو تهران رفتم اومدم خونه مادرم موندگار هم شدم  دیگه وقت انومالیم ...

بسلامتی عزیزم

اصفهان خوش بگذره😍 این شماره دکتر نقشینه. توی نت شماره جدیدش نیست. ممکنه لازمت بشه. از بهترین متخصصای ناباروری اصفهان هست

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
بسلامتی عزیزم اصفهان خوش بگذره😍 این شماره دکتر نقشینه. توی نت شماره جدیدش نیست. ممکنه لازمت بشه. ا ...

دکتره زنانه یا دکتره سونوعه 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
منم مشکل ضخامت دارم فقط خدا کارمون آسون کنه که نمیدونیم چه خوبه و چه بد 

انشاالله همه چی حل میشه انشاالله انشاالله انشاالله دلم روشنه که خدا کارمون و راه میندازه😍😍😍

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام فاطمه جانم خوبم عزیز دلم شکر. تو چه طوری چه میکنی 

شکر خدا که خوبی من سلامتی یه جلسه رفتم آموزش رانندگی فکر کنم مربی هضم نکرده سوتیامو دو روزه پیام میده نیا سه شنبه بیا😅😅

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
ببخشید گلم لینک کانالو الان دادن دوستام  https://t.me/zemzemehdeltangi الان رمان به جان او رو ...

یه دنیا ممنون گلم ممنون

من زردچوبه، فلفل سیاه، پیاز میزدم، رب هم اگر لازم داشت میزدم

ممنون خواهر عزیزم

سلام دوستان خوبم صبحتون بخیر  اول یه تشکری کنم از تمامی عزیزانی که جویای حالم بودن و برای من و ...

خداروشکر عزیزم خیلی خوشحال شدم خیلی استرس و سختی کشیدی این مدت الهی شکر که رفع شد و خیالت راحت شد ایشالا سلامت بغل بگیریشون بزودی گلم😘

من دوقلوهای قشنگمو شنبه گذاشتم تو دلم و اوردمشون خونه،حالا دوهفته دیگه چی میشه دست خداست ولی تو این ...

ای جانم 😍چه تفسیر قشنگی الهی که ۹ ماه دیگه تو دلت بمونن و سالم بغلشون کنی عزیزم حتما اگه قابل باشم برا دعا میکنم و الان صلوت نذر میکنم

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
توی طول روز به چیزای خوب فکر کن و شبا قبل خواب یه موسیقی ارامش بخش گوش بده 

ممنونم عزیزم. واقعا به چیزای بد اصلا فکر نمی کنم نمیدونم چرا چند شبه اینجوری شدم. خواب کسایی رو میبینم ک سال تا سال ندیدمشون😅

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام‌به‌همه دوستان عزیز و‌مهربونم‌ایشالا که حال دل همتون خوب باشه.من با کلی دردسر مرخص شدم و بهم‌واس ...

سلام عزیزم،خداروشکر،پس چیزه دیگه ای نمونده تازایمانت ،درد زایمان زیاده ولی به شیرینی بعدش میارزه،واسه ماها هم دعاکن تاانشاءالله به سلامتی به این مرحله برسیم

@یامنان     سلام عزیزم .امروز به نیت شما سوره حدید رو خوندم .ان شاالله به زودی زود ب ...

ممنونم عزیزم انشاءالله شماهم با همین انتقال مامان بشی.

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦

انشاءالله که دوقلوهامحکم چسبیده باشن به دل مامانشون وتانه ماه ولش نکنن😍😍،خوش خبرباشی عزیزم