2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046092 بازدید | 684498 پست
فدات رادیس جانم انشالله که شما هم به سلامتی انتقال بدی و مانان خانم بشی گلم 

مرسی عزیزم ❤😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

@یامنان    

سلام عزیزم .امروز به نیت شما سوره حدید رو خوندم .ان شاالله به زودی زود به خواسته قلبیت برسی و مامان بشی ❤😍🤲🤲

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الهی ، بمیرم. منم ازین خوابا دیدم چقد ادم بعدش دلش میخواد شدید😭  چند شبه همش خوابای آشفنه میب ...

توی طول روز به چیزای خوب فکر کن و شبا قبل خواب یه موسیقی ارامش بخش گوش بده 

سلام عزیزم ممنون عه شما مگه اصفهانی؟ نمیدنستم من فعلا فقط ان تی رفتم. دکترم دکتر ساناز شایگان فر(خ ...

سلام عزیزم من خودم تهرانم اولی رو تهران رفتم اومدم خونه مادرم موندگار هم شدم  دیگه وقت انومالیمه  گفتم اصفهان برم 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
سلام دوستان خوبم صبحتون بخیر  اول یه تشکری کنم از تمامی عزیزانی که جویای حالم بودن و برای من و ...

سلام عزیزم

خدارو شکر که همه چی خوب بوده

بقیه شم بخیر میگذره و نی نی ها رو سالم بغل میکنی ان شا الله

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
سلام دوستان خوبم صبحتون بخیر  اول یه تشکری کنم از تمامی عزیزانی که جویای حالم بودن و برای من و ...

سلام نسرين جان

خداروشكر البته ك از اول ميدونستيم دوتا باديگادرت 🤩همه چيزشون خوبه خداروشكر اما وقتى ى هراس ميندازن توى دل آدم اون حس مادرانه دلش ميخواد با اطمينان كامل از سلامتى باردارى رو پشت سربذاره

خداروشكر ك دلت آروم شد و ان شاالله تا اخرش همينجور آروم بمونه و دردونه هاتو سلامت بغل بگيرى💙💙🥰🥰😍😍

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
نه عزیزم دیگه نیازی نیست فقط شاید یه اکو قلب برم اونم بستگی به آزمایش فردا داره جوابشو بگیرم  ...

عزيزم امروز هفته ١٦ تموم شده رفتى تو ١٧ يعنى فردا ميشه ١٧هفته و ى روز

منم فردا وارد ١٧ ميشم

ى روز اختلاف مون هست

ان شاالله اكو هم خوبه فداى قلب كوچولوشون

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

سلام نسرین جان خدا رو هزاران مرتبه شکر من اطمینان داشتم که مشکلی نیست چون به کرات تو اقوام و همکارانم شنیدم این مسائل رو شکر خدا جواب همشون خوب بوده 

الهی که به سلامت بغلشون کنی    

من دوقلوهای قشنگمو شنبه گذاشتم تو دلم و اوردمشون خونه،حالا دوهفته دیگه چی میشه دست خداست ولی تو این دوهفته من مامام دوقلوهامم ،میشه برای بچه های منم دعا کنین چراغ خونم بشن 🥰🥰🥰🥰

سلام نسرين جان خداروشكر البته ك از اول ميدونستيم دوتا باديگادرت 🤩همه چيزشون خوبه خداروشكر اما وقتى ...

سلام فریناز عزيزم 

ممنومم ازت دورت بگردم میگی بادیگارت قند تو دلم اب میشه 😍😍😍

آره خب دیگه چاره ای نیست 

فریناز جان من شنبه 15 هفته پنج روز بودم دقیقا 

سلام نسرین جان خدا رو هزاران مرتبه شکر من اطمینان داشتم که مشکلی نیست چون به کرات تو اقوام و همکاران ...

سلام ماهک جونم فدات شم گلم خداروشکر انشاالله که شما هم نی تی های عزیزت رو به سلامتی بغل بگیری و بدون استرس این دوران رو طی کنی 

من دوقلوهای قشنگمو شنبه گذاشتم تو دلم و اوردمشون خونه،حالا دوهفته دیگه چی میشه دست خداست ولی تو این ...

ای جون دلم 

احسنت به این طرز تفکر

حال دلم خوب شد با دیدن پیامت 

انشالله که خدا نظری کنه و مامان دوقلوهای عزیز بشی و دو هفته دیگه با یه بتاي خوب و تپل مپل خوشحالمون کنی 😍😍😍😍

برای سلامتی خودت و چسبیدن این دوتا نی نی به دلت صدتا صلوات هدیه میکنم به حضرت ام البنین انشاالله که نا امیدمون نمیکنه 

آمین یا رب العالمین 🤲🤲🤲🤲

سلام فریناز عزيزم  ممنومم ازت دورت بگردم میگی بادیگارت قند تو دلم اب میشه 😍😍😍 آره خب دیگه ...

اى جونمممم😍😍

اره منم شنبه سونو داشتم دقيقا ١٥هفته و چهارروز بودم يعنى تو هفته ١٦بوديم و الان هفته ١٦ تموم شده براى شما و هفته ١٧ شروع شده

براى منم فردا اينجوره