2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046123 بازدید | 684499 پست
سلام بچه ها حالتون خوبه من کمتر میام سایت چون با خونواده شوهرم شدیدا ب مشکل خوردم انگار دیگه از چشم ...

سلام عزیزم، قشنگ حالتو میفهمم، منم خودم همینجوری شدم. خواهر شوهرم یه حرف به شوخی بهم زد تا دو روز گریه کردم بعدش هم به همسرم گفتم دیگه نه می‌خوام ببینمش نه جواب تلفنش رو میدم. تا بحال اصلا باهاشون درگیر نشدم هرچی هم که گفتن از این گوش گرفتم از اون گوش در کردم نه بروی اونا آوردم نه همسرم ولی انگار بخاطر بارداری آدم خیلیییی حساستر میشه. همسرمم همین مشکل رو باهاش پیدا کردم، میگه بالای چشمت ابروعه دیگه تمومه، غم عالم تا دو روز میشینه توی دلم.

حالا الان تقریبا ۲ ماهه کارش زیاد شده تا دیروقت سر کاره دیگه فرصت نمیشه خیلی حرف بزنیم که ناراحتی پیش بیاد 🤣😅🤭

سعی کن نفس های عمیق زیاد بکشی موقع عصبانیت، با همسرت هم صحبت کن بگو بخاطر بارداری رفتارت دست خودت نیست یکم باهات راه بیاد مراعاتت رو بکنه.

حرفهای دیگران هم از این گوش بگیر از اونیکی در کن ، تو کار خودت رو انجام بده بذار بقیه هرچی میخوان بگن برات مهم نباشه اصلا. الان اول و آخر فقط دردونه ت باید برات مهم باشه و سلامتی خودت، مابقی برن پی کارشون 😁🤭

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
بمن گفتن سه ماه دگ بیا 🤭🤭 مرسی عزیزم 

دکتر خودمم یادمه بهم گفت مهر بیا انتقال..یعنی سه ماه بعدش میشد...ولی سه چهار ماه طول کشید تا پریودم تنظیم شه بخاطر همین نرفتم تا بدنم  و هورمونام کامل میزون بشن 

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دکتر خودمم یادمه بهم گفت مهر بیا انتقال..یعنی سه ماه بعدش میشد...ولی سه چهار ماه طول کشید تا پریودم ...

من اول باید برم صحبت کنم ببینم بذون ازمایش بهم انوکسا و اسپرین رو میده یا همین سرم که توزدی اگه نمیدن اول برم ازمایش بدم تکلیفم روشن شه دگ طاقت سقط ندارم

قربونت برم هر وقت این حرف و میزنی سحرجان من خندم میگیره😂😂😂😂 میگم الان سحر با خودش میگه خدایا مص ...

ان شاالله سالم و سلامت بیاد بغلت زایمان راحتی هم داشته باشی. مارو موقع زایمان یادت نره 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
قربونت برم هر وقت این حرف و میزنی سحرجان من خندم میگیره😂😂😂😂 میگم الان سحر با خودش میگه خدایا مص ...

عزیزمممم. نه اتفاقا وقتایی که یکم خسته میشم شما رو تجسم میکنم که چه زود گذشت و داری زایمان می‌کنی بعد انگیزه میگیرم، میگم مال منم چشم بهم بذارم میگذره و دخترم میاد توی بغلم ان شاالله 🤲🌹

راستش با تمام دردا و استرسهایی که دارم اما بازم برام شیرینه مخصوصا از وقتی حرکتاش رو حس کردم همش میگم بعد زایمان دلم برای بارداری تنگ میشه 😍🥰

یکمم از بچه داری میترسم چون اصلا تجربه ندارم، من حتی نتونستم بچه خواهرشوهرمو که تازه دنیا اومده بود بغلم بگیرم بلد نبودم 🙈 حالا چجوری می‌خوام خودم بچه داری کنم ؟ 🤭

خدا به همه مامان ها توان و صبر بده ان شاالله 🤲🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزمممم. نه اتفاقا وقتایی که یکم خسته میشم شما رو تجسم میکنم که چه زود گذشت و داری زایمان می‌کنی بع ...

دیگه بچه خودت فرق میکنه یه بار ک بغلش کنی دیگه نمیذاری از بغلت بیاد پایین 

عزیزم بین ال آرژنین و فرتیل سی ام کدومش بهتره؟

ببین چیزی که من میدونم اینه که هردوی اینها برای افزایش ضخامت خوبن ولی برای کسانی که مشکل دارن تو بالارفتن ضخامت ال آرژنین بهتر برای آندومتر جواب میده ، البته اگه شخصی وسع مالیش برسه و هردوش و بخره که چه بهتر...

من چون توی سه تا انتقالام اصلا مشکل ضخامت آندومتر نداشتم فرتیل سی ام خوردم...

ان شاالله سالم و سلامت بیاد بغلت زایمان راحتی هم داشته باشی. مارو موقع زایمان یادت نره 

قربونت برم اکرم جان انشاالله خدا از دهنت بشنوه❤😍🌹

انشاالله تو هم دردونه هاتو به سلامت و خوشی در آغوش بگیری ،، حتما به یاد همتون هستم عزیزم 😊

❌❌❌❌❌❌❌❌❌

دوستان اگه کسی میدونه میشه راهنمایی کنید. وقتی هیسترو میکنیم میشه توی همون ماه هم انتقال داد؟ 

اگه تا روز خود انتقال لک داشته باشی و دکتر سونو کنه بگه مشکلی نیست این واقعا درسته؟

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
قربونت برم اکرم جان انشاالله خدا از دهنت بشنوه❤😍🌹 انشاالله تو هم دردونه هاتو به سلامت و خوشی در آ ...

مرسی عزیزم ان شاالله 😍

ببین چیزی که من میدونم اینه که هردوی اینها برای افزایش ضخامت خوبن ولی برای کسانی که مشکل دارن تو بال ...

ممنونم🌹

پس واسه انتقال میخورم ؛ خدا خیرت بده عزیزم 

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
من اول باید برم صحبت کنم ببینم بذون ازمایش بهم انوکسا و اسپرین رو میده یا همین سرم که توزدی اگه نمید ...

بنظرم یه ماه دیگه آزمایش رو بده. چون اگر آزمایش ایمنی انعقادی سالم بود ممکنه این فرضیه بیاد وسط که جنین ضعیف بوده که رشد نکرده..آزمایش که بدی دلیلشو بهتر متوجه میشی..اگرم مشکل ایمنی بود که باید به جز سرم قرص پردنیزولم  از قبلش بهت بدن ..

❌❌❌❌❌❌❌❌❌ دوستان اگه کسی میدونه میشه راهنمایی کنید. وقتی هیسترو میکنیم میشه توی همون ماه هم انتقال ...

دکتر من میگفت یه ماه بعدش انتقال باشه چون با هیسترو خراشم میده..

کلا اگه تو سیکل  لک ببینن قبل انتقال ، کنسل میکنن.