2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046093 بازدید | 684498 پست
کاملا میفهممت اینا همه اش طبیعیه. برا منم اصلا روزا نمیگذره. نمیگم فکر و خیال نمی کنم چرا چون دست خو ...

ممنون عزیزم بابت حرفای قشنگت و وقتی ک گذاشتی جواب دادی، انشاالله نی نی بچسبه به دلت و بشه چشم چراغ خونت، من توی این راه خیلی سختی کشیدم خیلی زخم زبان شنیدم بعد ۶سال مجبور شدم تخمک اهدایی بگیرم چون خودم ذخیره ام صفر بود خدا برا همه بخواد ب دل منم نگاه کنه

ماشاءالله لاحول ولاقوت الابالله،دوقلویه دختروپسرخیلی خوبه دیگه جفتت جورمیشه،انشاالله که به سلامتی به ...

مرسی فداتشم انشاالله،دختر پسر هرچی باشه فقط سالم باشه ،انشاالله که به وقت اذان نی نی هممون سالم بیاد تو بغلمون و همه منتظراام مادر بشن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون از راهنماییت عزیزم. شما هم درد زیادی داشتی؟ فعلا روزی یه آمپول ۲۵ پروژسترون تزریق میکنم. متاس ...

قربونت. آره من وقتی مثبت شد انتقالم دردهای پریودی داشتم تا چند روز. انگار که دارم پریود میشم. البته اونقدر شدت بالایی نداشت ولی همیشگی بود و حتا یک شب هم از درد شکم و پا بیدار شدم. رفتم دکتر گفت نباید درد داشته باشی و منم که قبلش دو تا شیاف می گذاشتم دو دوز آمپول هم اضافه کرد. که تا سه چهار رو بعدش دیگه دردها محو شدند. بنظر نمی رسه ضرری داشته باشه. البته شیاف از دوفاستون قویتره ظاهرا، می تونی شیافت رو دو تا بگذاری صبح و شب.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
ممنون. امپولت هم ۵۰ بود که دو تا با هم تزریق میکردی؟ یعنی ۱۰۰ میلیگرم در کل؟

خواهش می کنم عزیزم. بله دو تا 50 در یک سرنگ

ممنون. امپولت هم ۵۰ بود که دو تا با هم تزریق میکردی؟ یعنی ۱۰۰ میلیگرم در کل؟

می رم دقیق نگاه می کنم دوزش رو. اشتباه نگم یک وقت

چشم آلا جون. سه شنبه ساعت ۴:۳۰ بهم وقت دادند که همسرم گفته باهام میاد. اون خودش زبون اونها رو میفهمه

ان شاالله درداتم تا اون موقع کم میشه و خوش خبرم برمیگردی عزیزم❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام خانما من امروز انتقال جنین داشتم ولی هرچی کتتر رو فشار دادن نرفت داخل خیلی درد کشیدم آخرش گفتن ...

سلام عزیزم نگران نباش بعصی وقتا میشه اینجوری. چند تا از دوستان هم اینجا با بیهوشی انتقال داده بودن مثبت هم شدن. ان شاالله برای شمام خیر باشه.

منم با بیهوشی انتقال دادم ولی هنوز روزای اولم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
آلا جون،  من هم دیروز یه کتاب نقاشی بزرگسال اینترنتی سفارش دادم. البته کنارش یه چرخ خیاطی کوچول ...

خیییلی حس خوبی داره خداییش. دست بچه ها درد نکنه ک معرفی کردن اینجا. 

واااای چرخت رسید عکسشو بفرست😍😍😍

آلا جون،  من هم دیروز یه کتاب نقاشی بزرگسال اینترنتی سفارش دادم. البته کنارش یه چرخ خیاطی کوچول ...

البته کتاب من طرحاش خییییلی شلوغه من خیلی دوس داشتم طرحای خلوت تر داشته باشه ولی بازم خوبه😍

زی زی جونم چه تیکر قشنگی😍😍😍ای جون دلم بسلامتی کی زایمان میکنی؟ تاریخ داده دکتر؟ الهی که صحیح وسل ...

سلام عزیز دل خوبی؟؟گل پسری خوبه انشاالله؟

کولیک و خوابش بهتر شد؟؟

من زایمانم ۱۹ امِ اگه خدا بخواد...ممنون از دعای قشنگت عزیزم

از بس همه گفتن زایمان دوم یکم سخته منم میترسم یکم ، خدا کنه خیلی اذیت نداشته باشه😌التماس دعا عزیزم😘❤🌹

همه چی در حد کم و متعادل میتونی بخوری. 

ممنونم عزیزم❤️

انشاالله تا تونستم شل کردم واقعا خود دکتر هم گفت تاحالا توی این بیست سال نشده بود که نتونم انتقال بد ...

من ی بار اوایل آی یو آی کردم اون موقع مث شما شدم خییییلی دکتر تلاش کرد و بالاخره تونست انجام بده میگف خیییییلی دهانه رحمت تنگه ولی بعدنا که دکتر میرفتم نمیدومم بهتر شده بود یا چی دیگه مشکلی نداشت حتی از یه دکترم پرسیدم ک تنگه یا نه گف نه اصلا اونجوری نیس

ممنون عزیزم بابت حرفای قشنگت و وقتی ک گذاشتی جواب دادی، انشاالله نی نی بچسبه به دلت و بشه چشم چراغ خ ...

قربووونت برم عزیزم. هممون متاسفانه از اطرافیان زخم زبون خوردیم یکم کم و زیادتر. ان شااالله چند روز دیگه خوش خبر میای و برات شادی می کنیم😍😍😍

امروز که آخر هفته است و همه جا تعطیله، دکترم هم سه شنبه میاد که بهم وقت دادند. اورژانس هم تنها در صو ...

امروز یکشنبه بود

میدونی منظورم چیه اینکه اگه مطب نمیری مرکز یا بیمارستان ناباروری بری همون موقع سونوت میکنن

منظور از اورژانسی اینه نه اینکه امبولانس بیاد دنبالت

من خونریزی داشتم زنگ زدم مرکز گفت سریع برو بیمارستان. رفتم و سونوم کردن

درصورت درد و خونریزی و لک باید سریع اقدام کنیم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻