2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046093 بازدید | 684498 پست
سلام عزیزدلم حالت خوبه؟ نی نی نازت خوبه؟ چرا تیکر نذاشتی؟ نی نی چیه بسلامتی؟ کی زایمان میکنی؟

سلام عزیزم نی نی خوبه خداروشکر

فعلا خیلی کوچولوعه اخر هفته ۱۵ هستم 

سونو ان تی جنسیت احتمالی رو گفت پسر😍 آقا من با تیکر راحت نیستم خیلی استرس میگیرم روزارو میشماره

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
عه چه خوب منم یه زمانی خیلی علاقه داشتم چقدر شعر مینوشتم چقدر دوس داشتم بنویسم دیگه ول کردن 

منم دوران مجردی خییییلی مینوشتم. البته داستان و..‌ نه ها. خاطرات روزانه و... یا تو دانشگاه برا نشریه. ولی دیگه بعد ازدواج نمیدونم چرا همه چی رها شد. خیلی میخواستم همیشه شروع کنم ولی همتش رو نداشتم. میدونی خانم مقیمی میگه نوشتن ی جور روان درمانیه. واقعا همین طوره خیلی ادمو اروم می کنه.

ی توصیه جالب داشت میگم اینجا شاید ب درد کسی هم بخوره. میگف وقتی از دست کسی عصبانی هستین ، اتفاقی افتاده و.... بشینید واقعه رو چیزی ک حالتونو بد کرده از زبان طرف مقابل بنویسین.مثلا با همسرت یا خواهر شوهرت یا ... دعوا کردی بشین از زبون اون بنویس. هم قدرت تخیل و نویسندگی قوی میشه( هم کلی فحش جدید میدی😜😜) هم بعد ادم میبینه یا از اون شدت ناراحتی و عصبانیت کم میشه یا ب چیزایی میرسه ک ب خاطر عصبانیت اصلا اهمیت نداده بوده و...

میگف همه شما یه موجوداتی درون خودتون دارید که ازش خبر ندارید با نوشتن اینارم میبینید

وای چقدزیاد شد ببخشید😅 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان من تو سیکل انتقال هستم الان ۴ پریودی هستم‌ ماه پیش ال دی خوردم فقط نمیدونم چرا دیدام به شفافیت قبل نیست دکترم رفتم گفت چشمام سالمه کسی اینجوری نشده تجربه ای نداره نگرانم‌نکرده حتی از عصب ام کس‌گرفتم‌ سالم بود

دوستای عزیزم ۱۲هفته و شش روز بودم سونو ان تی جنسیت احتمالی رو گفت پسر.. الان خواهرم مسافرته میخاد از اونجا یکمی سیسمونی برام بیاره

بنظرتون همون جنسیت ان تی رو بهش بگم یا ۱۵هفته و یک روز دوباره برم سونو برای تشخیص جنسیت؟

فکر کنم هر دوتاش احتمالی میشه ولی سونو دوم درصد خطاش کمتر نیست؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام دوستان من تو سیکل انتقال هستم الان ۴ پریودی هستم‌ ماه پیش ال دی خوردم فقط نمیدونم چرا دیدام به ...

قرص ایمنی مثل پردیزولون یا هیدروکسی نمیخوری؟ اینا روی بینایی تاثیر دارن

بقیه داروهای سیکل رو میدونم

چ سخته ادم به هر دری بزنه ولی باردار نشه و یا ب سختی و عذاب و کلی دارو و ازمایش و ...باردار بشه 😢😢 ...

ان شاالله که زود باردار شی تا شیش ماه جلوگیری نکن اگه نشدژ حتما هم خوذت هم شوهرت ازمایشای کامل رو بدید 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
بگو اسپرت بخره که هم به دختر بخور هم پسر کاراین دکترا که معلوم نیست😁

اینو بهش گفتم، گفت نمیشه میخام چیزای خیلی خوشگل مربوط ب همون جنس بخرم

حالا سونو دوم برم بنظرت بهتره؟

دوستای عزیزم ۱۲هفته و شش روز بودم سونو ان تی جنسیت احتمالی رو گفت پسر.. الان خواهرم مسافرته میخاد از ...

یه سری رنگا مشترکه بگو اونا رو بخره 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
سلام عزیزم خوبی  جدی اسیب میزنه به کبد این ویتامینا😕 من تو دورانی که مکمل و داروها رو میخورن ...

عه پس از ایناس ینی ؟ من ای وی اف رو تو دوران کرونا شروع کردم از ۹۹ اینا. ازون موقع همیشه صورتم جوشای ریز داره ک گاهی برجسته ان گاهی نه ولی صورتم ی حالت قرمزی داره همش یا پیشونیم ریز جوش میزنه. من همش فکر می کردم ب خاطر کرونا و اون ماسک زدنای مداوم اینجوری شده

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام عزیزم خوبی  جدی اسیب میزنه به کبد این ویتامینا😕 من تو دورانی که مکمل و داروها رو میخورن ...

هانی جون با اب فراووان بخور ک خدایی نکرده توی کبد رسوب نکنه

البته اب رو یه دفعه نخور کم کم بخور.هر چند دقیقه و با فاصله اب بخور

یه سری رنگا مشترکه بگو اونا رو بخره 

رنگ رو که گفتم ابی یا صورتی کلا نخر میدونه دوست ندارم

بنظرت ۱۵ هفته و یک روز سونو برم؟

اینو بهش گفتم، گفت نمیشه میخام چیزای خیلی خوشگل مربوط ب همون جنس بخرم حالا سونو دوم برم بنظرت بهتره ...

ب سلامتی عزیزم  ب نظر من اگه فرصت داری یه سونوی دیگه برو که خیالت راحت باشه با اطمینان خرید کنی  چون جنسا خیلی گرونه حیفه 

البته که پسرو اشتباه نمیگن یه چیزی میبینن که میگن پسر

منم که بهت گفتم پسره😂