2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
سلام من 24 آبان دو تا جنین انتقال دادم دکتر گفت روز 12 و 14 برو آزمایش بتا دیروز که رفتم 271.1 بود ب ...

مبارکت باشه

ایشالله به زودی بری برلی سونوی قلب 

و همیشه خبرهای خوش بذی😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من روز ۷انتقالم هیچ علایمی ندارم فقط دیشب دو سه بار درد پریودی داشتم 

امیذپارم بچه هات بچسبن به دلت و ۷روژ ذیگه خوش خبر باشی

خواهشااااا اصلاااااا به علائم فکر نکن اصلاااا

بی بی هم نزن

فقط روز تعیین شده برو ازمایش خون بده

موفق باشی🌹🌹🌹

سلام عزیزم قربونت خوله شکر خدا شما چطوری گل پسرت خوبه؟ خداروشکر از دوره کولیک اینا گذشتم😊وارد مرحل ...

خداروشکر عزیزدلم مام خوبیم بخوبیت 

ای جون دلم شاید بزرگتر شده مدت زمان سیریش بیشتر شده بخاطر اون شیر کم میخواد

پسر منم کولیکش روز به روز داره بهتر میشه خداروشکر الان مشکلم خوابشه شبا دیر میخوابه رفلاکس پنهانم داره البته ولی زیاد اذیتم نمیکنه این قضیه 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
یه دنیا ممنون عزیز دلم یه دنیا ممنون بعد یه سوال ما ویتامین که مصرف میکنیم تو داروهامون باعث کبد چرب ...

خواهش می کنم عزیزم 💗 راستش چی بگم، مجبوریم دیگه

کبد چرب که نه ولی به کبد فشار میاد

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
انشالله خدا به زودی یه بچه ی خیییییییلی ناز و خیییییییلی باهوش بهت میده که با خودت میگی  سخت گذ ...

سلام عزیزدلم حالت خوبه؟ نی نی نازت خوبه؟

چرا تیکر نذاشتی؟ نی نی چیه بسلامتی؟

کی زایمان میکنی؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
خواهش می کنم عزیزم 💗 راستش چی بگم، مجبوریم دیگه کبد چرب که نه ولی به کبد فشار میاد

سلام عزیزم خوبی 

جدی اسیب میزنه به کبد این ویتامینا😕

من تو دورانی که مکمل و داروها رو میخورن پوست صورتم خیلی جوش میزنه  نمی دونم چیکار کنم ب نظرت از همیناست چند باری میخواستم برم دکتر تا برام ازمایش کبد رو بنویسه که بررسی کنه اسیبی ندیده باشه کبدم 

ب نطرت برم 

سلام عزیزم خوبی  جدی اسیب میزنه به کبد این ویتامینا😕 من تو دورانی که مکمل و داروها رو میخورن ...

مصرف بی رویه مکملها به کبد آسیب میزنه، این اندازه ای که ما میخوریم در حد نرمال هست

بازم از دکتر عمومی بپرس

من تاحالا سوال نکردم از دکتر

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
امیذپارم بچه هات بچسبن به دلت و ۷روژ ذیگه خوش خبر باشی خواهشااااا اصلاااااا به علائم فکر نکن اصلااا ...

ممنون عزیزم، نه اصلا بی بی نمیزنم تا هفته دیگه ک برم آزمایش، یعنی این روزا حال خودمو نمیفهمم یه روز ناامیدم یه روز امیدوارم یه روز شاد یه روز آشفته ،دوس دارم گریه کنم خیلی استرس دارم

هرازگاهی به تاپیک سر میزنم چون خاطرات خوشی دارم باهاش روزای خوبی رو گذروندم درکنار شماها  انشا ...

من انشاله ۳۸ هفته و ۴ روز سزارین میشم.

دکترمم نامه کمیسیون رو نوشت که سزارین اجباری میشم که بیمه تعلق بگیره.

نوشت به دلیل ای وی اف 

بنظرت توی اون هفته بچه کامله دیگه؟زود نباشه؟

آخ منم طاقت ندارم.

دیشب خارش داشتم

فک کنم بخاطر مصرف اهن هست

توی بروشور نوشته ممکنه خارش بیاره

دیروز ان اس تی دادم

خیالم راحت شد

نوارقلبش خوب بود.

خدارو شکر

برای همه خانمای این تایپیک که منتظرن بی بی چک مثبت و بتای عالی و بارداری و زایمان هستن ارزو میکنم.دعا میکنم خدا کمک کنه و مادر بشن. انشالله هر خانمی که پاش به این تایپیک باز شده و پای درددلهای من و بقیه نشسته و خودش هم تمام تلاششو کرده همین روزا خدا اولاد رو بهش روزی کنه.

خیلی دلم پیش همتونه.

چون ماها واقعا تلاش میکنیم.

هر کی توی این مسیر درمانه خدا کمک کنه و باردار بشه.الهی امیننننت🤲🤲🤲🌱🌱🌱🌱☘🍀

😉

به نظرم بذار کلاسات و امتحانت تکوم شه بعد انتقال بده ولی میتونی هیسترو انجام بدی فقط بعدش باید ...

عزیزم فرتیل سی ام بهتره ؟🙁در حالی که من به حرف شما که گفتیم ال آرژنین بهتره ال آرژنین خریدم😥غیر اینصورت فرتیل سی ام میخریدم

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
من انشاله ۳۸ هفته و ۴ روز سزارین میشم. دکترمم نامه کمیسیون رو نوشت که سزارین اجباری میشم که بیمه تع ...

آخی عزیزم شروین جون به سلامتی انشالله چشم و دلت روشن انشالله به سلامتی گل پسرتو بغل میگیری. اون لحظه همه سختیایی که کشیدی فراموش میشه. خدا حفظش کنه❤❤❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
آخی عزیزم شروین جون به سلامتی انشالله چشم و دلت روشن انشالله به سلامتی گل پسرتو بغل میگیری. اون لحظه ...

من هنوز فکرم پیش توست.منوتو باهم تیکر گذاشتیم.هنوزم بابت تو ناراحتم.ولی دعا میکنم انشاله بزودی باردار بشی و برات بمونه

😉