2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046071 بازدید | 684498 پست
سلام دخترا شبتون بخیر.من رفتم سونو خداروشکر ضخامتم بیشترشده. استرادیولم ۵تا شد.انروزم ۲تا پودر ویه ...

ای جااان . خدارو شکر😍 ان شاالله این دفعه خوش خبر میای ب سلامتی❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
مبارکت باشه عزیزم..لطفا برای من دعا کن

قربونت ان شاالله بزودی مادر بشی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ماهم خوبیم طفلی دخترم سه ماهو بیستو شش روزگیش سرماخورد و ما واکسن چهار ماهگیشم ده روز عقب انداختیم و ...

الهی😢😢😢 منم واکسن دخترمو ده روز دیرتر زدم دختر منم چهار ماهگی ۶.۵ بود قدشم ۶۴.۵ قد دختر شما چقد بود؟

دختر من که یسره از دوماهگی تا الان درگیر عفونت ادراریه.خیلی شیر کم میخوره و فقط تو خواب شیر میخوره.اون روز که واکسن زده بود نوبت دکتر داشتم بردمش دکتر واسش آزمایش خون نوشت بیچاره هم پاهاش کبود بود هم دستاش تا سه روز گریه میکرد فقط. هم آهنش کم بود هم زینک دکتر شربت داد براش فعلا که تغییری ایجاد نشده تو شیرخوردنش خداکنه خوب بشه.

ان شاالله گل دخترت هر چه زودتر خوب بشه.راستی کمکی شروع کردی؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام دخترا شبتون بخیر.من رفتم سونو خداروشکر ضخامتم بیشترشده. استرادیولم ۵تا شد.انروزم ۲تا پودر ویه ...

به سلامتی عزیزم

خودتو تقویت کن

آب قلم بخور

اینا رو من قبلا برای یکی از بچه ها نوشته بودم، برای تو هم میذارمش

هیچ چیز ثابت شده نیست ولی اینها کارهایی هست که خیلی از دوستان و خود من انجام دادیم و نتیجه گرفتیم. 

از روز انتقال تا روز پنجم هر روز یک قاشق نشاسته رو در آب حل کن بخور یا بجاش فرنی نشاسته بخور، من فرنی رو ترجیح میدادم

تا روز پنجم یا ششم هر روز یک برش آناناس تازه 

سه روز اول استراحت کن و کار سنگین انجام نده

تا چند روز حمام نرو و اگر هم رفتی با آب ولرم دوش سریع بگیر، خیلی داغ نباشه آب

سعی کن یبوست نشی، خوردن روغن زیتون و سبزیجات کمک میکنه

من همیشه بعد از انتقال غذای سبک و ساده میخورم که هضمش راحت باشه. مثلا مرغ ساده با برنج یا سوپ

خودتو سرگرم کن فیلمهای خنده دار ببین

چیزهایی که تا حالا نخوردی برای اولین بار نخور مثلا اگر تاحالا خورش کرفس نخوردی و همیشه نمیخوری یهویی نخور

غذاهای کنسروی که نگهدارنده ریاد دارن نخور مثل کنسرو ماهی تن و بقیه کنسروها. سوسیس و کالباس اصلا نخور

هر چیزی رو متعادل بخور، نه خیلی گرمی بخور نه خیلی سردی و نه خیلی زیاد از یه چیزی. مثلا دو تا برش انبه بد نیست اما اگر دو تا انبه در یکروز بخوری خیلی گرمیه

همه چیز بخور، پروتئین هم خیلی خوبه

غذاهایی که نشاسته دارن بخور مثلا ماکارونی یا غذاهایی که سیب مینی دارن

من خیلی سوپ با آب قلم می خوردم

جیگر، زعفران و زرشک نخور و ادویه زیاد نزن تو غذا. من فقط زردچوبه میزدم و بک کم فلفل سیاه

بازم اگر چیزی یادم اومد میگم

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
سلام عزیزم خداروهزارمرتبه شکر،آره این اولین سونوگرافی غربالگری خیلی به آدم میچسبه😍ان‌شاءالله قسمت ه ...

سلام عزیزم خیلی ممنون اره واقعا🤭😍انشاالله الهی امین،والا گفت احتمالا دختر پسره 

نه من چون از بيرون كسي ميومد بعد ١٥ روز بود فك كنم مثبت شدم به پيشنهاد خودم دكتر جاي دوتا امپول دوتا ...

عه من فکر کردم امپول هم داشتی حالا ب دکترم بگم ببینم پرولوتون مینویسه یا نه 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
مرسى عزيزم ان شاالله قسمت خودت خيلى زود نه اونو ك بررسى ميكنن براى غده تيروييده ك ببينن با قورت داد ...

سلام صبح قشنگت بخیر ممنون از دعای قشنگت عزیز دلم 😍😍😍

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
کلاس نویسندگی😅🤪 موقع شیاف گذاشتن ک ی ساعت ، ی ساعت و نیم دراز کشیدم خوب شد دردش. بعد ک بلند شدم ی ...

سلام عزیزم خوبی صبح خوشگلت بخیر 

کجا میری کلاس نویسندگی 

من میرفتم انجمن ادبی که تو مقبرالشعرا بود هنوزم کارتشو دارم😂😂بعد دوتا داستان کوتاه نوشتم و یه شعر کوچلو کوچلو 

داستانم یکیش کلا نقد نشد یکیش خیلی خوب نقد شد

انشاالله که موفق میشی 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
به سلامتی عزیزم خودتو تقویت کن آب قلم بخور اینا رو من قبلا برای یکی از بچه ها نوشته بودم، برای تو ...

ممنون عزیزم از راهنمایی هات یه مشورت میخواستم ازت یکی اینکه من آموزشگاه رانندگی ثبت نام کردم آموزش رانندگیم شروع شده بعد نمی‌دونم کدوم ماه هیسترو کنم چون مطمئنم ماه بعدش انتقال میدم شهریور و درگیر آموزشگاهم پریودی شهریور نرم پس؟؟

بعد خواهری من فرتیل سی ام و از امروز شروع کنم به خوردن ۹روز مونده به پریودیم یعنی از این ماه استفاده کنم و مهرماه هم استفاده کنم 

بعد پیاده روی و از کی شروع کنم چون مادربزرگ همسرم فوت کرد کلا رژیم و پیاده روی بهم ریخت از امروز شروع کنم دیر نیست 

شرمنده زیاد سوال میپرسم چون تو خونه نمیتونم از کسی مشورت بگیرم 

خدابدادت برسه تازه داره شروع میشه؟!!!منکه امروز تا بیام خونه ازسونو ازصب تاظهر چهاربار گلاب بروت بال ...

😰😰😰

خدا كمكتون كنه

من ك تازه بعد از سه ماه اول يادش افتاده بايد تغيير كنه سيستم بدنم🫢

ديشبم من از بس سوزش سردل داشتم ساعت١ با ى عوق گلاب ب روت كل معده م اومد بالا

من تو سه ماه اول اصلا عوق نميفهميدم چيه بالاأوردن معنا نداشت

برعكس تو ماه چهارم اين چندمين بارم بود

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم