2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046121 بازدید | 684499 پست
خدا نکنه دلت داغ داشته باشه، انشالله مامان شدی چیزی نمونده که مطمئن بشی ، حتما برات دعا میکنم ولی وق ...

ممنون عزیزم. واقعا سپردم به خدا که هیچ بنده اش رو ناامید نمیکنه و من رو هم ان شااله. 

از همون روز اول هم زیر دلم خیلی درد میکنه انگار الانه که پری بشم و هم ببخشید ترشح و خارش داشتم. الان هر روز پروژسترون تزریق میکنم ولی خودم ناراحتم که چطور بدون معاینه و اطمینان از بارداری سالم این داروها که همشون عوارض داره رو استفاده میکنم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون عزیزم. واقعا سپردم به خدا که هیچ بنده اش رو ناامید نمیکنه و من رو هم ان شااله.  از همون ...

انشالله که خیره استفاده کن این چند روزم بگذره اشکال نداره ما که کلا داغون شدیم با این همه دارو🥴 معلوم نیست بعدن چی به سرمون بیاد 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
استخاره کردیم خواهر هم برای پانکچر خودم و هم اهدایی هردو خیلی خوب اومد

خداروشکر گلم. ان شاءالله بهترین ها برات اتفاق بیوفته 

منم احتمالا برای۳تا جنینم استخاره کنم.

همش شک میکنم بعد دلم میخاد بزارم.

این دفعه چهارمه انتقال میدم ان شاءالله خدا خودش بهم نظرکنه.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
🤣باید بخونی بابا خیلی سخته ولی روزی که قبول میشی هم شهر و هم اییین نامه انگار دانشگاه قبول شدی اونج ...

😬😬😬🤣🤣🤣والا آنا اینقد سوتی دادم جات خالی برگشته بهم میگه از تو مبتدی تر هم قبول شدن غیر مستقیم میگفت از تو خنگ تر هم داشتیم😂😂😂

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
اولین روز آیین نامه یا رانندگی ،؟؟؟

رانندگی 😎😎

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
😂😂 ان شاالله موفق باشی عزیزم. من اسنرس بگیرم فقط نیشم باز میشه برادهر چیز چرت و پرتی خندم میگیره🥴

بهبه وای کاش همسایه بودیم ای جونم تو بخند فقط مامان خوشگل آره بابا جیشم گرفت هی من کلاج و ول میکنم بعد میبینم همینجوری انگاری فشار دادن گفتم این خراب شده 🤣🤣🤣گفت ن من اینور فشار دادم خوبه خانوم بود بعد گفت سرتو بیار بالا یه نگاهی هم به جلو بکنی بد نیست 

فاطی یعنی تا آخر سال سوژه ش جوره کاش قبول بشم این همسرم خیلی می‌خنده😂😂😂

😂😂😂😂 

😬😬😬روز انتقال هم از استرس تو خونه مایعات خورده بودم رسیدم مرکز رفتم دسشویی🤣🤣🤣

سلام ب همگی خوبین قشنگهاااا 🥰🥰😊😊🤗🤗

وقتتون بخییرررر..بچه هااا ی سوال..آزمایش های کامل قبل از تخمک کشی چیا هستن؟؟؟؟کسی لیستش رو داره؟؟؟آزمایش های ایمنی و......؟؟؟؟؟بعد دکتر عمومی میشه بنویسه یا حتما باید متخصص زنان بنویسه؟؟؟یادمه آنا جون چند بار فرستادن تو گروه 

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
دکتر غدد برام‌نوشت‌ این ازمایشو.اگه مشکل ایمنی انعقادی نداشته باشم و مشکلات غددم حل بشه وارد سیکل می ...

گندمی قبلا هم آزمایش داده بودی

هی سعی می کنم مثبت باشم و منفی فک نکنم. ولی امشب انقد خواب پریشون دیدم دلم گرفته. با اینکه اصلا ب خو ...

مامانی خوشگل خودمونی انشاالله 😍😍😍

گندمی قبلا هم آزمایش داده بودی

ازمایش زیاد دادم‌رویان پارسال گفتن ویتامین دی کمه سه روزی یکبار بخور تا سه هفته .بعد اوکی شد.اما غدد اولین باره این‌ازمایشو نوشته.حالا نمیدونم ربط داره به تب پی او .اخه کیست گلو دارم و تی پی اوم بالاس .گره سه سانتی هم دارم.

منم دیشب خوندم ولی زود خوابم برد نتونستم بیام بگم🥲

عیب نداره منم اینجوری بود وضعیتم 😘😘😘

ازمایش زیاد دادم‌رویان پارسال گفتن ویتامین دی کمه سه روزی یکبار بخور تا سه هفته .بعد اوکی شد.اما غدد ...

من همیشه خلط پشت گلو دارم قرص تیرویید هم استفاده میکنم من سال ۹۹ ایمنی انعقادی دادم الان دکترا میگن لازم نیست اما تیرویید و میرم چک میکنم انشاالله که نتیجه مثبت بگیری عزیز دلم انشاالله