2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045844 بازدید | 684485 پست
بچه ها ببخشید فرتیل سی ام بعد انتقالم خوب بود؟ من نداشتم الان بگیرم؟

من تا یه چند روز بعد از مثبت شدنم هم خوردم

دکترم رویان گفته بود تا روز آزمایش ادامه بده 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
⁦🌬️🕦🕦🕦🕦🕦🕦 به نیت حوائج خودتون و جمیعا به نیت دردونه های نسرین جان @نسرین_مهر  &nbs ...

من میخونم گلم

ممنون که به فکر بچه های تاپیک هستی😘 خدا پشت و پناه خودت و نی نی عزیزم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوست عزیز شماقبلا پانکچر شدین وکیفیت تخمک تون پایین .منظم بودن پری ربطی به داشتن تخمک نداره. د ...

سلام دوباره عزیزم

مرسی از وقتی که گذاشتی

آخه یه سری جزئیات این وسط هست. 

مثلا درباره ی پانکچر دو سال پیش: مرکز دولتی شهرمون انجام دادم و چون خیلی شلوغ بود، حدودا دوساعت دیر تر از زمان تعیین شده منو بردن اتاق عمل. و فولیکول هایی که تو سونوهای یک روزدرمیون قبل از پانکچر دیده شده بود ، غیب شد! تو گزارش نوشتن دوتا فولیکول وجود داشت که یکی پوچ بود و یکی حاوی تخمک بی کیفیت بود که جنین نشد. 

مسئله ی دوم اینه که من درحالت عادی تخمکگذاری دارم با علائم واضح. حتی همین آخرین سونو که مام انجام دادم گفتن به تازگی تخمک آزاد شده. گفتم میدونم از سمت چپ بوده

و موضوع آخر اینکه من خودم نظرم به اهدایی بود. ولی دوبار رفتم مام و دکتر گفته خیلی حیفه یک بار هم تخمک کشی نکنی!! و به شدت مردد شدم ... اصلا نمیدونم چیکار کنم

سلام به همه عزیزان شب همگی بخیر باشه.من‌تا الان‌قند ناشتا ۱۰۹بود گاهی‌۱۰۶ روزی دو‌تا‌گلای وانس‌‌میخوردم الان دیشب واسه اولین بار بهم انسولین زدن‌ ۲واحد ساعت ۱۱و‌نیم‌شب و‌گفت قبل خواب چیزی بخورم‌ افت قند پیدا نکنم‌ ساعت ۲مصفه شب گشنه ام‌بود حسابی و‌چند تا پسته و‌ یه پرتقال خوردم‌ساعت ۶صبح‌که قندم‌ر‌و‌گرفتن‌شده‌بود ۱۰۰ گفت‌نباید دیشب چیزی میخوردم‌ امروز دو‌تا متفورمین‌ هم بهم اضافه شد و‌ساعت ۹انسولین‌زدن بهم.اما اینکه گفت‌چیزی نخوری افت قند پیدا میکنی‌منو‌ترسونده.کسی از دوستان میشه راهنمایی کنه اصلا انسولین‌ چجوری هست کی اثر‌میکنه چهقد میمونه چی‌کار باید‌کنم‌بعد ترریق

سلام دوباره عزیزم مرسی از وقتی که گذاشتی آخه یه سری جزئیات این وسط هست.  مثلا درباره ی پانکچ ...

من باشم به هر قیمتی هم شده با تخمک خودم امتحان میکنم وقتی دکتر اینطور گفته نهایت اینه نمیشه ولی دیگه میگم خب نشد من تلاشمو کردم 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..

البته دوستان‌من‌الان‌‌از شنبه بیمارستان بستری هستم و‌اینجا خودشون این‌داروهارو میدن دو تا هپارین هم‌واسه غلظت خون بهم اضافه کردن.شاید شنبه مرخص بشم همش نگران انسولین هستم.بچه ها خیلی‌دعام‌کنین این یه هفته تو‌بیمارستان‌دارم‌دق میکنم از تنهایی.دعا کنین واسم دخترم صحیح و سلامت بیاد دنیا اینقد نگرانم‌.امروز۳۶هفته شدم

خورشت به چطوره عزیزم؟؟ میشه برام بگی لطفا

مثل خورشت قیمه، فقط به جای سیب زمینی به بریز توش. البته بدون لپه درست کن. فقط بعضی ها آلو خورشتی هم میریزند که کلا خورشت زیاد شیرین نشه.  بهش میگند خورشت به و آلو.  ولی من آلو نمیریزم.

توی نت هم میتونی روش پختش پیدا کنی

یکشنبه انتقال داشتی ؟ انشالله به سلامتی  عزیزم  علائم دلیل مثبت و‌منفی بودن نیستن ولی من ...

برای بی بی چک عجله نکن

زود نشون نمیده اصولا وگرنه میکفتند بی بی بزنید 

خواستی انجام بدی بزار ۱۲ -۱۳ انتقال 

نگران نباش 

دفعه اولت بوده

سلام به همه عزیزان شب همگی بخیر باشه.من‌تا الان‌قند ناشتا ۱۰۹بود گاهی‌۱۰۶ روزی دو‌تا‌گلای وانس‌‌میخو ...

@هانیلsآریل    

سلام عزيزم ان شالله ختم بخير ميشه و به زودي مرخص ميشي و دختر نازتو صحيح و سلامت بغل ميگيري

به سحرم گفته بودم بايد تعداد وعده هاي غذاييتو زياد كني تا افت قند پيدا نكني