2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046066 بازدید | 684498 پست

هر کی از سونو ان تی سر در میاره بره تایپک یکی مونده به اخری🌹

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

مدل خواهرهاى سيندرلا بهش پيام دادم🤣🤣🤣

خب چيكار كنم اگه مشكل لك و هماتوم نداشت كمتر نگرانش ميشدم😬

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فریناز جون میگم یکی از بچه ها بود اولش دوقلو داشت نفهمیدن افتاد ب خونریزی گفتن امکان داره یکیش سقط ش ...

نفسم منتها اسم كاربريشو كامل نميدونم

بايد برم صفحه هاى خيلي قبل بگردم

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
واقعا.. روزی که تو مرکز داشتم‌سقط میکردم دکتر دید که چقد نا امیدم و حالم‌بده میگفت چرا انقد ناراحتی. ...

واقعاا منم همینو میگم انقد برو بیا اخرشم اینجوری 

ب خدا من هیچوقت حالم مثل الان نبود 

ی جوری ام انگار دنیا رو سرم خراب شده 

زینب جان من دکترم الانم ازمایشم دید گفت انوکسا نیاز نیست 

ببین زدم این امپولا هم هنر نیست 

خطرناک 

به قول سحر جان به دکترت ایمان داشته باش 

آنقدرها هم بی انصاف نیستن 

اونا هم انسانن درک و شعور دارن میدونن ما هم سختی میکشیم 

من با اینکه دوقلو باردارم رفتم سونو گفتم انوکسا گفت فعلا نه مگر خدایی نکرده دست وپا ورم کنه یا شریان رحمی خونرسانی کم بشه 

حالا بعضی ها میگن روتین نمیدونم جریانش چیه ولی قبل پانکچر مگه آزمایش خون نمی‌دید خب تو اون همه چی هست طبق اون میده 

منم رویان بودم انوکسا نداشتم ولی بخاطر کم خونی بهم آسپرین دادن 

ذهنت رو درگیر این مسائل نکن این سری رفتی حتما سوالاتت رو بنویس برو دقیق بپرس بررسی کن 

حضوری باید بری و فقط برای یک بار هم میتونی اینکار رو بکنی 

مصطفایی شنیدم یکم خونسرده 

مشایخی ام باهاش دیروز سونو شدم مهربون بود 

معدنی اصلا تو ویزیت من ازش راضی نبودم راستش بهت توضیح نمیده اصلااا با همکارش بیشتر میحرفن راجب تو 

ب نظرت برم مصطفایی یا مشایخی اگه خواستم ادامه بدم

مصطفایی شنیدم یکم خونسرده  مشایخی ام باهاش دیروز سونو شدم مهربون بود  معدنی اصلا تو ویزی ...

مصطفایی ایمان قوی داره و اعتقادات خاصی داره 

هر دو دکتر خوبی هستن مشایخ کمی بی پروا حرف میزنه ولی مصطفایی رعایت حال بیمار رو میکنه 

حالا بازم تحقیق کن ببین با کدوم میتونی ارتباط بگیری همون رو انتخاب کن عزیزم 

واقعاا منم همینو میگم انقد برو بیا اخرشم اینجوری  ب خدا من هیچوقت حالم مثل الان نبود  ...

منم‌همینطور‌ انگار‌یه تیکه از‌ قلبم‌ کنده شده و دردش تسکین‌پیدا‌نمیکنه..  خیلی داره‌ بهم‌ سخت‌میگذره ولی‌چاره ای نیست باید تحمل‌کنیم...

من دوبار فرش داشتم جز شیاف چیزی ندادن الان انوکسا و اسپرین دادن بهت؟

سلام زینب جان. برای اتفاقی که برات افتاد خیلی متاسفم و جز اینکه از خدا بخوام دلت رو آروم کنه و به بهترین شکل برات جبران کنه کاری از دستم بر نمیاد. 

در مورد داروهای انعقادی من هم با اینکه آزمایش کامل رو ندادم باز هم انوکسا و آسپرین رو داشتم. من هم انتقال اولم بود هم فرش بود. استرادیول نداشتم فک کنم بخاطر این بود که ضخامتم مشکلی نداشت. به هر حال شما که قبلاً انتقال منفی داشتی فک میکنم بهتر بود که دکتر حداقل آسپرین رو بهت میداد.  

دوستانی که به سلامتی انتقال انجام دادید یا به خیریت باردار هستید برای رفع یبوست صبح ناشتا خاکشیر با یه ق عسل تو آب ولرم حل و میل کنید حالا اگر از عسل واهمه دارید میتونید عسل نریزید ولی در کل خاکشیریبوست رو رفع می کنه و از یبوست جلوگیری می کنه خصوصا افرادی که دوقلو باردار هستند چون عذرخواهی میکنم نباید زور بزنیم   

گفتم شایدبرای یه نفر هم  مفید باشه بگم 

الهی که دامن تک تکتون به وجود فرزندانی سالم و صالح سبز بشه

الهی آمین یا رب العالمین 

منم رویان بودم با اصرار خودم برای انتقالام از همون انتقال اول بهم انوکسا دادن گفتن از روز انتقال تا ...

سلام عزیزم منم تو آژمایشم ۳ تا آیتمم هترو زیگوت بوده دکتر زرنانی نامه داد به دکترم که آنوکسا از یک هفته قبل انتقال بزنم 

وپردنیزولون و امگا ۳ 

یه شما هم اینا رو داد؟

زینب جان من دکترم الانم ازمایشم دید گفت انوکسا نیاز نیست  ببین زدم این امپولا هم هنر نیست  ...

آفرین 

دقیقا درست میگی

اینطور نیست که شرایط همه بیمارها و داروهای تجویزی مثل هم باشه 

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست