2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046071 بازدید | 684498 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم اصلا عذاب وجدان نگیر هرچقدر میتونی دووم بیاری و به اطرافیان نگی بهتره فعلا آرامش ...

اره بخدا 

تاحالا همه تلاشم کردم 

خیلی جای نمیرم که کسی زیاد نفهمه 

اخه از حالت هامونم معلومه حامله هستیم 

دلم میخاد تا غربالگری نگم 

حالا ببینم چی میشه

خانما خیلی به همفکری و مشورت نیاز دارم ... من ۲۷ سالمه ۷ ساله اقدام دارم. شوهرم سالمه. خودم ذخیره ی ...

سلام دوست عزیز شماقبلا پانکچر شدین وکیفیت تخمک تون پایین .منظم بودن پری ربطی به داشتن تخمک نداره.

دوسال هم از اون موقع گذشته.ممکنه اصلا تخمک نباشه یاتعداد وکیفیت پایین‌تر اومده باشه.

این یه ریسک که کلی هزینه کنید ودارو مصرف کنید وباتخمک خودتون انجام بدین.تازه حداقل ۳ماه باید کلی دارو قبل از  پانکچرتون  بخورین تخمک کیفیتش بهتربشه بعد دارو پانکچر شروع کنید.

هم هزینه میبره هم زمان بیشتر.

بنظرم بهتره ازتخمک اهدایی استفاده کنید.

اینجوری از تخمک مطمئن هستید.وجنین بیشتر وسالم تری تشکیل میشه آن شاءالله 

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
سلام دوستان صبحتون بخیر من تازہ با این تاپیک آشنا شدم امروز روز نھم انتقال جنین ھستم اما ھیچ علائمی ...

بله من 

اصلا به علایم‌نیست عزیزم

یکی با من انتقال داد همه علایم داشت و منفی شد

کلا علایم تواین ۱۴ روز بیشتر اثر داروها هست 

بله من  اصلا به علایم‌نیست عزیزم یکی با من انتقال داد همه علایم داشت و منفی شد کلا علایم توا ...

ممنونم گلم شما ھیچ علائمی نداشتین؟ من بہ خودم میگم اصلا برام انتقال دادن؟!!!

یا زهرا (س) ی کنجد ناز نازی بزار تو دلم 😍 الهی آمین 
ممنونم گلم شما ھیچ علائمی نداشتین؟ من بہ خودم میگم اصلا برام انتقال دادن؟!!!

نه 

فقط روز ده و دوازده یکم‌سینم درد گرفت و تمام

تازه تو این مدت کروناهم گرفتم

نگران نباش

ان شاالله نثبتی

نه  فقط روز ده و دوازده یکم‌سینم درد گرفت و تمام تازه تو این مدت کروناهم گرفتم نگران نباش ا ...

ان شااللہ عزیزم خدا کنہ ممنونم گلم دعام کن😘🙏

یا زهرا (س) ی کنجد ناز نازی بزار تو دلم 😍 الهی آمین 
دکتر گفت یه سونو داپلر دگ برو  نمیدونم باز برم یا نه  خسته شدم از اینهمخ سونو والا 😭

الهی قربونت برم.از دیروز از فکرم بیرون نمیری.

نمیدونم واقعا چ کاری درسته. ولی اگه من بودم میرفتم. با اینکه میدونم خیلی سخته . ولی تجربه های قبلی بهم ثابت کرده ک اگه نرم بعدا هی این وز وز از درونم میاد ک چرا نرفتم چرا اینکارو نکردم چرا تو فلان مساله اصرار نکردم و... اگه اینجوری هستی ک بعدا اذیت میشی برو به نظرم.

باز ارامش خودت مهم تره ببین چجوری برات بهتره.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام دخترا خوبین.اینجا کسی بود که ۳تا جنین بلاست گذاشته باشه؟؟؟؟؟ من میخوام ۳تا بزارم.دکترمیگه ریسک ...

بله عزیزم من سری قبل سه تا جنین بلاست انتقال دادم دکترا میترسن سه تاش جنین بشه و بارداری پرخطر بشی

امیدوارم واقعا اجرایی شه چون هزینه ها کمر شکنه تو این استرس و عپارض داروها لااقل فشار مادی نباشه

چی بگم والا خدا کمک همه ی اونای کنه دق دقه ی مالی دارن و دنبال دکتر دوان😔

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
خانما خیلی به همفکری و مشورت نیاز دارم ... من ۲۷ سالمه ۷ ساله اقدام دارم. شوهرم سالمه. خودم ذخیره ی ...

سلام دوست عزیز

به‌خاطر فقط هزینه پانکچر میخواین اهدایی بگیرین؟ 

من جای شما بودم یکبار دیگه شانسم و امتحان میکردم و از تخمک خودم استفاده می‌کردم چون سنتون بالا نیست و وقت دارین. یعنی هیچ راهی برای تقویت تخمکک شما وجود نداره و تنها گذینه شما اهدایی هست؟ بعید میدونم... 

البته نظر شخصی من هست.  چون من سنم از شما بالاتره و ذخیزمم زیر یک هست و شوهرمم مشکل داره اما دارم با امید میرم تو سیکل جدید و فکرم و سمت اهدایی نمی‌برم...