2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
به به مامان رقیه خوبی عزیزم .چه عجب امدی خیلی به فکرت بودیم .خداروشکر که همه چیز خوبه و خودت ونی نی ...

قربونت برم رادیس جون بخدا منم تقریبا هر روز به یادتم و دعاگوتم .. انشاالله خیلی زود روزی خودت بشه مامان بشی و با اولین انتقالت مثبت بشی ..ممنونم از دعاهایی که در حقم کردی عزیزم 

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
بنظرتون امروز برم آزمایش ؟؟؟

نه بذاريد همون چهاردهم

چون اينجورى اگر بتا پايين باشه بايد دو روز دوروز تكرار كنيد و خودتون بيشتر اذيت ميشيد

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من بالای لبم جای سیبیلا🤪 تبخال زدم . دیروز یکم خارش داشت فک نمیکردم چیزی باشه امروز دیدم قشنگ گنده است . چی باید زد ک بره؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
چقد قشنگ بودن😍

آره دقيقا انگار مختص تاپيك ما و امثال مانوشته شده💚💚💚

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
بچه ها من بالای لبم جای سیبیلا🤪 تبخال زدم . دیروز یکم خارش داشت فک نمیکردم چیزی باشه امروز دیدم قشن ...

قرص نميتونى بخورى

پماد اسيكلووير بزن و روشو يخ هم بذار

از استرسه

منم درست ى شب قبل پانكچر  زدم

فکر کنم حیلی سلیقه ای یه دکتر میگه قطع کن و یکی میگه ادامه بده مامای دکتر حیدری که من رو ترسوند گفت ...

آره خوب يادمه ك من بعد انتقالم اينجا شما و چندتا ازدوستان گفتين ادامه نده اما دوبار پرسيدم اونا گفتن ادامه بده و خب اعتماد كردم و هنوزم دارم ميخورم😆

سلام بروی ماهت عزیزممم. بله دیدی گفتم بالاخره به حرف من میرسی ، از خدا نخواه بهت تهوع بده 😅😅 حالا ...

قربونت برم سحر جون اتفاقا همش تو فکرم بودی میگفتم عجب چیزی از خدا خواستم میگم که باورم نمیشد هیچوقت مادر بشم ..آره الان چند روزی میشه کمی فرق کرده یعنی بازم دارما ولی به شدت اوایل نیست ..سحر باور کن این دو ماه یعنی با هوا زنده موندم فقط میوه می‌تونستم بخورم باز دلم به اون خوش بود آزمایش دادم تو ادرارم گلوکز مثبت شده دیگ اونم سیر نمی‌خورم از ترسم یعنی عملا هیچ چیز مقوی نخوردم دو سه روز میشه که میتونم آجیل بخورم ...نی نی هم خوب خداروشکر خاله جونش ..دختر قشنگ خودت خوب ؟خودت خوبی ؟

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
قربونت عزیزم،خداروشکرکه خوبین😘😘،ماهم خوبیم خداروشکر،امروزنوبت دکترداشتم ازصبح علافم تازه الان میخا ...

خداروشکر عزیزم همیشه خوب و سلامت باشین ..آره واقعا سخت با این شرایط هنوز بشینی مطب دکتر..خسته نباشی مامان مهربون🥰😍😍😍

قرص نميتونى بخورى پماد اسيكلووير بزن و روشو يخ هم بذار از استرسه منم درست ى شب قبل پانكچر  ز ...

خدا خیرت بده. پماد رو ندارم الان. پس یخ میذارم ممنونم❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
خدا خیرت بده. پماد رو ندارم الان. پس یخ میذارم ممنونم❤️

فدات

ولى ب همسرت بگو پماد روبخره تا زودتر خوب شه فقط ب يخ بسنده نكن

نه بذاريد همون چهاردهم چون اينجورى اگر بتا پايين باشه بايد دو روز دوروز تكرار كنيد و خودتون بيشتر ا ...

خیلی نگران بودم . رفتم آزمایش دادم بعد ظهر جوابش آماده میشه . بچه ها برام دعا کنید . خیلی محتاج دعاتون هستم .

ببین تو همون تهران هم که از یه مرکز به یه مرکز دیگه یکساعت راه هست، میگن نکنین کیفیت میاد پایین

جدی 

پس بیخیال میشم

میرم شیراز دوباره پانکچر بشم که اونجا هم جنین داشته باشم

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
قربونت برم رادیس جون بخدا منم تقریبا هر روز به یادتم و دعاگوتم .. انشاالله خیلی زود روزی خودت بشه ما ...

قربونت برم عزیزم .ممنونم که به یادمی و من رو توی دعاهات درنظر می گیری🙏🏻🌷😍ان شاالله 🤲❤😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
قربونت برم سحر جون اتفاقا همش تو فکرم بودی میگفتم عجب چیزی از خدا خواستم میگم که باورم نمیشد هیچوقت ...

ای جانم عزیزممم، دیگه حسابی باورت بشه 😍

آره منم همین بودم ۲ کیلو هم لاغر شدم‌ فقط میوه می‌تونستم بخورم. ولی از هفته ۱۶ دیگه خوب شدم شکر خدا الان تهوع ندارم راحت میتونم غذا بخورم.

تا  ۱۰ روز پیش هم بخاطر قندم رژیم داشتم که دیگه دکترم دید با رژیم هم قندم نمیاد پایین بهم انسولین داد، الان دیگه بیشتر میتونم غذا بخورم خیالم از بابت قندم راحتتره.

از هفته ۱۶ تا الان که میشه ۵ هفته نزدیک ۱ کیلو اضافه کردم 😁 شما هم نگران نباش به غذا که بیفتی کم کم اوضاع بهتر میشه.

ما هم خوبیم شکر خدا دختر گلمم سلام داره خدمتتون 🥰

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم