2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046119 بازدید | 684499 پست
سلام دوستان خوبم  من تیروئید اومده زیر یک 😐 دکتر دو روز در هفته قرصمو نصف کرده خواستم اینو ...

سلام نسرین جان

من تو ازمایش های تکمیلی ک دکتر غدد نوشت همه چیز اوکی بود و تیروییدم از ۰/۰۷رسیده بود به ۰/۰۴یعنی بالا اومده بود ی کم

دکترم بررسی کرد گفت از نظر من فعلا هیچ دارویی نخور تا ی ماه دیگه ک ازمایش بدی ببینیم تغییرش چقدر بوده چون این قطعا بخاطر بارداری پرکار شده

و برای دکترمم نامه داد

گفتم برای جنینم خطر نداره گفته نه هیچی

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
آره به منم اکثرامیگفتن احتمالابچت پسره😁😍

😍😍😆

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم خوبی؟ انشالله که همه چی خوب پیش بره مبارک باشه انتقالت مامان خانم🤗

ممنونتم عزیزم❤️ان شاالله با دعاهای شما

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام بچه ها  اگر کسی تجربه مشابه من داره کمک کنه  من 5 روز از نتیجه منفی انتقالم میگذره& ...

برا منم خییییلی حجمش کم بود ولی روزشو یادم نیس. فقط یادم هس ک بشوددددت حجم کم بود و خیلی غلیظ . بچه ها هم چند مورد بوده یا حجم شدیدا کم شده یا بعضیا بیشتر شده. ظاهرا برا هر کسی متفاونه. میخوای با دکترت ی مشورتی بکن دلت اروم بشه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
میگم دوستان یه سوال داشتم من میخوام جنین هام از شهرستان ببرم شیراز حدودا ۴ ساعت راه است و جنین هام ...

میخای پیش کدوم مرکز تو شیراز ببری؟؟

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
منم اونوریارو خبر ندارم اصلا  چون همون شمالن و همسرم از اول رفت وامد نداشت خودشونم خیلی دیر به ...

منم خیییلی دوس داشتم اگه مثبت شدم تا قلب ب کسی نگم.بخاطر تجربه های قبلی ک بعد یکی دو هفته نی نی هامو از دست میدادم و خب هم همه ناراحت میشدن هم خودم فشار بیشتری تحمل می کردم.

ولی متاسفانه امکان پذیر نیس همه در جریان هستن. چون رفت امدا زیاده مجبور شدیم بگیم ک تو پروسه انتقالیم. الان همه منتظر جوابن😰

سلام سوفی جان جالبه برام برعکس من کیوتن رو گفتن نیاز نیست اما ویتتامین ای و د۳ رو ادامه دادم و از ...

عه چه جالب ویتامین ای رو سه روز ی بار؟ برا ما همیشه هر روز مینویسن😃 ضرر نداشته باشه این حجم؟ پس کیوتن رو کلا حذف می کنم. بمونه ویتامین ای ک دقیق تر بپرسم

سلام دوستان عزیز روز ۹ انتقال جنین ۴ روزه  بی بی چک زدم منفی خاااالص بود یکم هاله هم نداشت ...

عزیزم روز ۹ از جنین ۴روزه چ انتظاری داری؟

بقول نسرین جان اگر بیبی چک قرار بود زودتر از ازمایش نشون بده دکترا چرا میگن روز۱۴برید آزمایش

همون ی هفته بعد میسپارنتون ب بیبی چک

هیوا جان روز ده با جنین پنج روزه منفی شد بیبیش اما روز ۱۴آزمایشش مثبت

سلام نسرین جان من تو ازمایش های تکمیلی ک دکتر غدد نوشت همه چیز اوکی بود و تیروییدم از ۰/۰۷رسیده بود ...

من الان 0/65 هستم اونسری 1/5 بودم 

قرصم رو پنج شنبه و جمعه گفت نصفه بخورم بقیه روزها کامل 

آره تمام این تغییرات برای بارداری 

عه چه جالب ویتامین ای رو سه روز ی بار؟ برا ما همیشه هر روز مینویسن😃 ضرر نداشته باشه این حجم؟ پس کیو ...

اره الا جان از همون اول د۳هرروزی بود اما ویتامین ای سه روز ی بار

نمیدونم والا انگار تجویز هردکتری ی چیزه

عزیزم روز ۹ از جنین ۴روزه چ انتظاری داری؟ بقول نسرین جان اگر بیبی چک قرار بود زودتر از ازمایش ...

ای جووونم مهربون

دلگرمم کردی عزیزم

اخه اصلا لکه بینی هم ندارم 

سکولاریسم دین انسانیت است و من‌ نیز.....
من الان 0/65 هستم اونسری 1/5 بودم  قرصم رو پنج شنبه و جمعه گفت نصفه بخورم بقیه روزها کامل  ...

خب خداروشکر زیاد پرکار نشده

من چون علايم ظاهری هم نداشتم گفت ترجیح میدم دارو نخوری فعلا

آره عزيزم شنبه آماده میشه  برای آنتی بادی خون هم آزمایش دادم

ان شاالله که مشکل خاصی نیست و همه چی به خیر و خوشی می گذره 🤲

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
ای جووونم مهربون دلگرمم کردی عزیزم اخه اصلا لکه بینی هم ندارم 

سلام دوست خوبم 

زوده گلم 

نگران نباش توکل کن به خدا 

تا روز 14،16 باید امیدورر باشی 

امید واهی نمیدم اااا 

دوستمون روز 9،10 منفی بوده با جنین پنج روزه ولی روز 14 آزمایش مثبت 

این بی بی ها دیگه بهشون هیچ اعتمادی نمیشه کرد