2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
سلام خوووووووبين؟ من صبح خجسته رفتم مركز طبي گفت خانم شما ديروز جواب موبايلتون نداديدمنم جايگز ...

سلام خسته نباشید و خداقوت .خداروشکر که هماتومت جذب شده و همه چیز اوکی بود 👌🤲

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره عزیزم قطع‌کن‌ حتی موقع پانکچر هم موسی دور به من‌گفته بود فقط دو ماه بخور من مجبورا سه ماه خوردم& ...

ممنونم عزیزم . خدا خیرت بده❤️❤️❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم من هیچ‌ کدوم رو نداشتم ولی به نظرم فقط داروهای خود انتقالت رو بخور مولتی و مکمل و تقویتی و این ...

چشم. ممنونم عزیزم❤️❤️❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلااااااااااااااااااام مامان فاطمه جوووووون مباركااااا باشه ان شالله فسقلي محكم ميچسبه بدلتووو و مي ...

قربووووونت برم🥺😍 ان شاالله با دعاهای شما❤️

حتما dhea رو قطع کن، فرتیل سی ام رو اگر داری میتونی ادامه بدی کلا بیشتر داروها باید قطع بشه هرچی م ...

ممنووونم عزیزم ک جواب دادی. ویتامین ای و اووابوست و کیوتن رو پرسیدم گفتن غیر اووابوست باقی رو ادامه بدم. dhea رو یادم رفته بود بپرسم. 

فاطمه جان به سلامتی انتقال دادی ؟

اره عزیزم. امروز صبح با کلی اما و اگر😅

سلام دوست گلم ب نظرم اصلا درنگ نکنید و از تخمک اهدایی استفاده کنید من چند سال زندگی و جوونیمو گذاشتم ...

ممنون إز پيشنهادتون عزيزم بسلامتي مبارك باشه🙏🏻🌹شما چطوري تخمك پيدا كرديد وهزينش چقدرشدبرات؟!

يك وقت هايى فقط بايدگفت"فداىِ سَــرم"
حتما dhea رو قطع کن، فرتیل سی ام رو اگر داری میتونی ادامه بدی کلا بیشتر داروها باید قطع بشه هرچی م ...

ی چیزیم یادم رفته پردنیزولون نوشتن از شنبه بخورم ولی روش نزدن چند تا. به نظرتون تعداد ثابته برا همه یا باید بپرسم از ماما. یادم نمیاد قبلاچجوری خورده بودم

ی چیزیم یادم رفته پردنیزولون نوشتن از شنبه بخورم ولی روش نزدن چند تا. به نظرتون تعداد ثابته برا همه ...

سلام عزیزم انشالله ۱۴ روز دیگه خوشحالمون میکنی پرندتون به بعضیا دوتا میدن به بعضی یکی 

عزيزم دردهایی که عادی هست رو کمی توضیح میدی در واقع حالتشو یا شبیه سازی کن  مثلا من سمت راست و ...

نسرین جان این دردا همشون طبیعین تو بارداری ولی خب معمولا یه شخصی میبینی دو تا از این دردارو داره سه تای دیگر و نداره ماشاالله از شانست شما کلکسیون دردی😉

یا مثلا حتی تو بارداری های مختلف علائم و دردای متفاوت میاد سراغت حتی اگه هردو بارداری از یه جنس باشه مثلا پسر باشن هردو بچه

خود من بارداری اولم کمردرد شدید داشتم جوری که نمیتونستم از درد کمر بخوابم بدون کیسه آب گرم

واقعا نجاتم داد کیسه آب گرم اما غیر همون کمردرد درد دیگه ای سراغم نیومد...

الان تو بارداری دوم کمردرد اصلا ندارم اما تو هفته ۲۰ ۲۱ درد زیر دل که بقول سحر جان مثل درد پریودی بود برای چند هفته اومد سراغم که این دردم برا جا باز کردن رحم بود خدارو شکر بعد چند هفته رفت ، درد استخون واژن که نگم برات از هفته ۲۸ ۲۹ دقیق یادم نیست اومده سراغم و هنوز ولم نکرده این آخریا بدترم شده اینجوری نیست هر ساعت و دقیقه باهام باشه ولی بیشتر وقتا هست و واقعا درد میکشم موقع پهلو به پهلو شدن یا نشستن ، دیروز که حتی راه رفتنی هم درد داشتم😢😟

خیلی از خانمای باردار که ازشون خبر دارم و باهاشون حرف زدم درد استخون واژن دارن...

درد ران و پهلو رو خودم نداشتم اما خواهر بزرگم از اول تا آخر بارداری داشت و ازش مینالید متاسفانه اینو هم خیلیا دارن...

درد زانو و استخون پا من داشتم که با خوردن منیزیم خدارو شکر خوب شده...

درد پهلو و تیر کشیدن ناف و هم توی بارداری بعضی از دوستان داشتن و ازش شکایت میکردن که متاسفانه شمام....

دیگه بقول بعضی از دوستان باردارم همه جور دردی تو حاملگی طبیعیه و فقط باید باهاش بسازیم تا تمومشه این دوران😀

به نظرم نگران هیچکدوم این دردا نباش بعدا با خودت میگی چه الکی استرس کشیدم و نگران بودما😊

انشاالله بزودی از همه این دردا خلاصشی و تا زایمان راحت و بی دردسر و بدون درد بگذرونی و دردونه هاتو بغل کنی🙏

شما کجا زندگی میکنید؟

من سوئد هستم عزیزم

و تو ابتدای اومدنم باردار شدم بعد از سختی هایی که قبلن کشیده بودم 

خیلی معجزه وار، اینجا اصلا روالو نمیدونستم خیلی اذیت شدم

کلا دکترا اینجا خیلی ریلکس تر از ایران هستن، هر مشکلیو براشون توضیح میدی میگن اوکیه و نیازی به دارو نیست