الهی بگردم میدونم خیلی سخته واقعا😢هرچقدر بگی ناراحتی حق داری
من که همون قبل ریداکشن اولم عفونت توی خونم بود چون یه سری شبا تب و لرز داشتم که وقتی آز دادم wbc که مربوط به عفونته تو خونم خیلی بالا بود و همونم بعد ریداکت اول انگار کار دستم داد چون چند نفر دیگه هم تو همین تاپیک بودن که مثل من بود شرایطشون اما اونا خداروشکر تا آخرش به سلامت رسوندن و بچه هاشون بدنیا اومدن...
من که بعد پاره شدن کیسه دکترا جوابم کرده بودن و همه میگفتن ختم بارداری ، خدا بیامرزه پدر دکتر رحیمی رو که پسرم و نجات داد بعضی دکترا واقعا دست خدا روی زمینن الهی خدا عمر باعزت بهش بده🙏🙏
احتمالا تو هم عفونتی چیزی باعث پارگی کیسه آبت شده چون تو هفته های پایین توجیه دیگه ای نداره...
عزیزم ما از کار و حکمت خدا سر در نمیاریم واقعا ، خدای مهربون عوض اون بچم که ازم گرفت چند ماه بعد یکی دیگه تو دلم گذاشت که قراره دنیا بیاد
برای شمام انشاالله از همین معجزات کنار گذاشته شاید برات دوتاشو سوا کرده یجا بهت بده اونوقت همه این روزای سخت یادت میره ، خودم تجربه کردم که دارم میگم.......
باور کن با اینهمه سختی که تو دوران بارداری کشیده بودم ، بچم و از دست داده بودم بازم دلم برای دوران بارداری تنگ میشد
میخوام بگم تا این حد زمان برام همه چیز و حل کرده بود شمام وقتی دو تا نی نی خوشگل بیاری همه این لحظات سخت از یادت میره اصلا بهش فکرم نمیکنی من دلم خیلی برات روشنه
همیشه خدا هوای دلای شکسته رو بیشتر داره الان دلت شکسته خیلی پیشش عزیزی یه جا یه جوری بهت حال میده که خودت باورت نمیشه عزیزم😊