اونا که فکر نکنم در آینده هم بفهمن که ما برای داشتنشون چقدر سختی کشیدیم فکر کنم هیچکی غیر خودمون نمیتونه درکمون کنه اشکالی هم نداره😊
به نظرم اگه بخوای میتونی بری تو سرویس انجام بدی من یه وقتایی به بهونه عوض کردم لباس در اتاق و قفل میکردم سریع تزریق و انجام میدادم
تو سرویس هم میتونی مگه چند دقیقه طول میکشه که میکروبی بشه بعدم قرار نیست چندین و چند روز اونجا بمونی که ، چارش همون پد الکلیه میزنی جای آمپول ضدعفونی میشه فقط باید دستت تند باشه زود کارو تموم کنی که معمولا به مرور میشه☺
میتونم بگم ۹۹ درصده کسانی که به معنای واقعی تلاش کردن و ناامید و خسته نشدن رو دیدم که موفق شدن بالاخره همه اونا از جمله خود من با اینکه از پاننشستن ، همش این جمله میومد تو ذهنشون که یعنی واقعا نوبت ما هم میشه چون این راه انقدر آدم و خسته میکنه که مادرشدن و از خودت دور میبینی واقعا
یادمه شوهرم همش بهم میگفت یعنی میشه من یه روز ببینم تو شکمت قلمبه و گنده شده توش بچست مث پنگوئن راه میری😁😀 انگار براش یه چیز غیر قابل دسترس بود واقعا ولی بالاخره اون روز رسید... چون با همه این افکار بازم ما یک روز دست از تلاش بر نداشتیم و از رحمت خدا ناامید نشدیم...
مطمئنم که شما و همه دوستام که اینجان و دارن تلاش میکنن هم نتیجه زحمتاشون و میبینن ، دیر و زود داره اما سوخت و سوز نداره😉