2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045713 بازدید | 684480 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والله من استان خودم انجام دادم نگفتن فقط میدونم دوروزه بودن دکتر موقع انتقال میگفتن عالی هستن انتقال ...

انشالله که اینبار خدا دامنتو سبز میکنه و صاحب دوقلوی خوشکل میشی

@mehremah    

سلام عزیزم .امروز به نیت شما سوره حدید خوندم .امیدوارم اگر باردارین به سلامتی دوران رو طی کنین اگر هم باردارنیستین بزودی به خواسته قلبیتون برسین و بارداربشین 🤲🤲🌷🌷

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
والله من استان خودم انجام دادم نگفتن فقط میدونم دوروزه بودن دکتر موقع انتقال میگفتن عالی هستن انتقال ...

مگه قبل انتقال برات سرم نزدن دقیق اسمشو نمیدونم  ولی اونایی که ایمنیشون بالاست یه سرم قبل انتقال میزنن وبعد مثبت شدنم میزنه 

گرون هست ولی  

توی یک کانال مربوط به تجربیات مامانهای موفق که آی وی اف اونها موفق شده همگی گرید جنین ها ای و ای بی ...

عزیزم من بارداری اولم سه تا برام انتقال دادن که گرید یکیشون آ.ب و دوتا از جنینا ب بودن...

هرسه تاشم گرفت البته فقط یکیشون بدنیا اومد چون من مجبور شدم دوتاشون رو ریداکت کنم...

خیلیارم دیدم که ۳ تا جنین گرید آ انتقال دادن منفی شدن ،، گرید بی و سی هم خوبه و خیلی از دوستانمون اینجا با همین جنینا مثبت شدن و الان بچشون تو بغلشونه فقط باید اون بالاسری بخواد گریدو اینا بهانست...

سلام دوستان میگم شما با تهوع و استفراغ بارداری چ کار میکنید من ک هر کاری میکنم فایده نداره آبم میخو ...

سلام چقدر سخته خدایا .منم تهووم و دارم هنوز و بیحالم انشاالله که زودتر برطرف بشه از زندگی افتادم ازاین تهوو

از همه دوستانی  که تو این‌مدت باهام‌همدردی کردن و بهم دلداری دادن‌مممونم ببخشید که چون بیمارستا ...

عزیزم خدا به دلت آرامش بده

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
ای وای یعنی باید چیکار کنی؟ آره به من سفکسیم و داکسی سایکلین دادن عفونت خوب شد ولی برای چسبندگی، ۳ ...

سلام خواهری خوبی من آزمایش ایمنی و انعقادی واس سال۹۹بود به دکترم هم ایمونولوژی هم دکتر زنان گفتم تکرار کنم گفت ن نیاز نیست لنفو هم دیگه انجام نمیدن برام فقط سرم و تجویز کرد برام و گفت یکماه قبل انتقال هیسترو کنم یکم نگرانم که نباید باید آزمایشات و تکرار میکردم؟؟

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏