2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045851 بازدید | 684485 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مریضای دکتر مددی و رستمی به اکسی پوژن میگن چسب جنین  واقعا اینه یا  این فیلگراستیمی که این ...

پی دی گراستیم، همون فیلگراستیم یا اکسی پوژن هست

ولی برای من همیشه خود دکتر داخل رحم تزریق کرد

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
پی دی گراستیم، همون فیلگراستیم یا اکسی پوژن هست ولی برای من همیشه خود دکتر داخل رحم تزریق کرد

آها  دکتر رستمی و مددی از روز انتقال میگن یه روز در میون بزننش  هفت عدد آمپولم بهشون میدن 

سلام دوستان ببخشیدواسه رفتن از خانی آباد به مرکز ابن سینا مترو هست یا اتوس یا اسنپ کدوم راحت تره؟

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
آها  دکتر رستمی و مددی از روز انتقال میگن یه روز در میون بزننش  هفت عدد آمپولم بهشون میدن& ...

اوه چه عجیب! هیچوقت نشنیدم

برای من چه تو ایران چه خارج از ایران فقط یکبار تو رحم تزریق کردن

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
عزیزان من عصر جمعه دو تا پروژسترون تزریق کردم هنوز پریود نشدم  کی دیگه میخواد تشریف بیاره، نکن ...

نیازی ب مصرف هیچ دارویی نیست

من بعد از دو انتقالم که منفی شد پریودم عقب افتاد. یه تایم طولانی پریود نشدم ماه های بعدم نامنظم بود

روزای عادی اصلا سابقه نداشت همیشه خیلی منظم بودم

دکتر هم در جریان گذاشتم گفت متاسفانه بخاطر داروهای انتقال هست و حتی ممکنه تا یک سال نامنظم باشه و نیاز ب دارو نداری

ولی یادمه انتقال دومم سرخود امپول زدم و هیچ تاثیری نداشت

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
مامان سوفی خوبی میگم سپتوم و میوم و چسبندگی با سونوی داخلی قابل تشخیص نیست؟من که مشکل ضخامت دارم مم ...

با هیستروسونوگرافی مشخص میشه

اول هیستوسونوگرافی و سونو داپلر میکنن

اگر مشکلی وجود داشت هیستروسکوپی میشن 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻