2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046159 بازدید | 684501 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله بگیر بزن عزيزم  منم خودم زدم بچه های اینجا قبل انتقال بهم گفتن منم زدم  آناناس رو هم ...

اره اناناسو تو انتقال اولم هم میخوردم ولی نوروبین نمیدونستم انشالله این سری بزنم اگه خدا بخواد ممنونم گلم 

باخدا باشی،همه چیز آسان میشود... پس ناامید نباش!!!💕💞💕💞💕💞💕
با دکتر نه . ولی از ماما پرسیدم گفت همه چیز بستگی به سه شنبه داره که بیای سونو کنیم ببینیم وضعیت رحم ...

توکل بخدا ان شاالله همه چیز خوب پیش میره و به خواسته قلبیت میرسی 🤲😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
بچه هاااا، یه دعایی هست به اسم دعای مقاتل بن سلیمان. خیلیییی مجرب و گره گشا هست. من خودم چند باری که ...

منم هستم سحرجان🙋‍♀️

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام عزیزم.تخم کتان وتخم آفتابگردون تخم کدو بگیر آسیاب کن روزی ۳قاشق غ .لوبیا سبز پخته.دمنوش رازیانه ...

ممنون از راهنماییت خواهری فقط من بخاطر کیست سینه رازیانه نمیتونم بخورم و بخاطر تیروئیدم خانواده کلم و نمیتونم بخورم اما فکر نکنم مقدار کم ضرر داشته باشه

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
@نسرین_مهر       @marshmaloo       @favali  &nbs ...

ممنون از توجهت گلم ممنون

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
توکل به خدا عزیزم ممنون امیدوارم کرونا نباشه

ان شاالله نیست .🤲 استرس نداشته باشین .

گلم همه میتونن بزنن؟؟ یعنی منم میتونم بزنم؟؟ بااینکه دکتر خیلی تقویتی مینویسه.. برا انتقال دومم اگه ...

آره عزیزم بزن مشکلی نداره منم در کنار تقویتی هام زدم 

واسه چی باید سل فری انجام بدین عزیزم،موردمشکوک داشتین توغربالگری؟

نه عزیزم مشکوک نبود ‌‌‌‌‌‌ان‌ تیم خوب بود ولی چون سابقه سقط داشتم به دلیل سندروم برام نوشت گفت حتما انجام بده  

آره عزیزم بزن مشکلی نداره منم در کنار تقویتی هام زدم 

ممنون گلم 😘😘انشالله که بزودی خبر مامان شدنتو بدی عزیزدلم.

باخدا باشی،همه چیز آسان میشود... پس ناامید نباش!!!💕💞💕💞💕💞💕
ممنون گلم 😘😘انشالله که بزودی خبر مامان شدنتو بدی عزیزدلم.

ممنونم ❤