2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
@الهه754     سلام عزیزم امروز به نیت شما سوره حدید خوندم .امیدوارم بارداری خیلی خوبی داش ...

عزیز دلم ممنونم ازت،امروز رفتم دکتر سل فری برام نوشت باید انجام بدم.ایشالا شما هم به نیت دلت برسی عزیزم.

عزیز دلم ممنونم ازت،امروز رفتم دکتر سل فری برام نوشت باید انجام بدم.ایشالا شما هم به نیت دلت برسی عز ...

مرسی عزیزم .ان شاالله نتیجه آزمایش سل فریتون خوب هستش 🤲🤲

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من یکی منتظرم به زودی مامان خانم بشی 😍ای خدا امیدوارم این حس شیرین رو تک تک زنهای در انتظار بچشن&nb ...

❤️❤️❤️❤️💋💋

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
نه استرادیول که نمیدن، میشه مثل سیکل طبیعی بدون دارو ولی یه بار من فرش انجام دادم بهم شیاف پروژسترو ...

❤️❤️

ب منم فقط آزیترومایسن دادان با ۱۰ تا آمپول پروژسترون که از فردا روزی دوتا تو ی سرنگ بزنم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بچه ها اگه جنین تشکیل شد منم مث دفعه پیش شکمم اب نیاورد و... مگه تو سه روز ضخامت رحم بالا میره که ان ...

عزمزم انشالله با همینا مامن میشی دارو نمیخواد چون  فولیکول رشد میکنه زخامتم باها ش بالا میره فقط پروژسترون میخوان اونم چون بدن خود به خود تخمک آزاد نکرده و دخالت انسانی توش بوده باید پروژسترون بزنی

خواهش میکنم عزیزم .بله روی ضخامت تاثیر میزاره .با دکتر صحبت کردین برای انتقال؟

با دکتر نه . ولی از ماما پرسیدم گفت همه چیز بستگی به سه شنبه داره که بیای سونو کنیم ببینیم وضعیت رحم چطوره

انشاالله که بهترینها نصیبت بشه عزیزم،اگه خدابخوادباهمون یکی دوتاجنین هم مامان میشی،من ۲۴تاتخمک داشتم ...

اای جااانم اره واقعا ب گرید و تعداد و... نیس. فقط اگه خدا بخواد میگیره. منم توکلم ب خداست. خیییلی ازتون ممنونم ک دلگرمی میدزد❤️❤️❤️

عزیزم خوبی چه راهکارهایی انجام دادی که ضخامتت خوب رشد کنه منظور تغذیه و اینا وای من رشدش کمه همیشه و ...

سلام عزیزم.تخم کتان وتخم آفتابگردون تخم کدو بگیر آسیاب کن روزی ۳قاشق غ .لوبیا سبز پخته.دمنوش رازیانه اگر مشکل پرولاکتین نداری.کلم بروکلی پخته یا خام باسالاد هر روز .اینا هر روز.استرادیول روزانه ۳تا از روز ۱۱ الان باتوجه به ضخامتم ۴تا. 

فقط خارجی مصرف میکنم. 

سیکل قبلم ۲تا قرص بود یک پروژستون آمپولش.

ایندفعه فعلا فقط ۳تا استرادیول خارجی داد.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
عزیزم برا حاجت رواییت آیت الکرسی خوندم خدا خودش ب دلت نگاه کنه و جنین هایی خوبی تشکیل شه و مامان شی

خیییییلی ممکونم عزیزم خببییلی لطف کردی❤️❤️❤️

گلوکوفاژ خیلی بهتره  عوارضش خیلی کمتر از متفورمینه اگر باز هم اذیت میشی بجاش گلوکوفاژ بگیر ال ...

آره مهتاب جون گلوگوفاژ بهتره . منم دیگه عادت کردم به متفورمین وگرنه تغییرش می دادم۰

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
بچه هاااا، یه دعایی هست به اسم دعای مقاتل بن سلیمان. خیلیییی مجرب و گره گشا هست. من خودم چند باری که ...

چقد خوووب. منم هستم. فقط همین یه تیکه اس ک گذاشتی؟

عزمزم انشالله با همینا مامن میشی دارو نمیخواد چون  فولیکول رشد میکنه زخامتم باها ش بالا میره فق ...

خییییلی ممنونم گلم❤️

بچه ها شما هم دو روز قبل انتقال پی ار پی انجام دادین؟

به من گفت یه بار کافیه نیاز نیست دوبار.

ای وی ای جی هم روز ۱۱ بیل برات بنویسم اول ببینم وضعیتم چطوره بعد.

خیر ان شاءالله 

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد