سلام عزیزم خوبی؟ یکم اوضاعم ریخته بهم.
از یه طرف حملات میگرنم دیگه دائمی شده هیچی جلوشو نمیگیره. از یه طرف دچار افت فشار میشم هرچی نمک و این چیزا میخورم نمیاد بالا، عین یه تیکه گوشت فقط میفتم یه گوشه. همسرمم درگیر کاره زودترین حالت ممکنه ساعت ۱۰ شب میاد، مامانمم یک هفته ست رفته مسافرت هفته آینده تازه شاید بیاد.
دیگه مثل بچه ها چهار دست و پا میرم سمت یخچال یچی بردارم بخورم. کلا یکم شرایط بهم ریخته.
به دکتر مغز و اعصابم پیام دادم یه قرص اضافه کرد یکی رو کم کرد. گفت تا دو روز آینده مدام فشارمو بگیرم ببینم چطور میشه. من همیشه فشارم ۱۲ یا ۱۱ بود. الان بالای ۹ نمیاد.
از اونورم انسولین میزنم باید دائم بخورم وگرنه قندمم میفته. دیشب سه چهار ساعت بود بعد از نهار چیزی نخورده بودم قندم اومده بود روی ۶۰ 😐 . خلاصه که من موندم و یه همچین شرایطی 😅
الآنم زیاد گوشی نگاه کردم در همین حد هم بعدش گریه م میگیره 😁
همگی حساااابی مراقب خودتون باشید و قدر سلامتی رو بدونید واقعا. اما بخدا تمام ثانیه ها میگم تمام درهای دنیا هم فدای یک تار موی دخترم. الهی که تمام فرزندان صحیح و سلامت و خوشبخت و عاقبت بخیر باشند زیر سایه امام زمان (عج) و پدر و مادرشون . 🤲🌹
چله رو هم مبخونمااااا، خدا خیرتون بده شما هم میخونید ❤️
دوستتون دارممممم بخدا دلم همش اینجاست اما باید رعایت کنم. کاری داشتین صدام کنید بتونم جواب میدم حتما
خدا پشت و پناهتون 🤲🌹