2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
خیلی معذرت میخوام،اما امروز به حدی یبوست داشتم که فقط گریه میکردم،در نهایت هم مجبور شدم شیاف بگیرم ...

خود یبوست میتونه از علائم بارداری باشه. چون اکثر خانمها در زمان شروع پری (یه احتمال به دلیل انقباضات ناحیه شکم) مشکل یبوست ندارند. شما هم فردا آزمایش خون رو بدید و بعد تصمیم بگیرید داروها رو قطع کنید یا نه.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام  صبح با صدای زنگ در پاشدم  مامانم امد با بغض  نمیدونم چرا خدا میزاره یه مادر ...

الهی قربووووونت برم نکن اینجوری با خودت. بخدا میدونم ادم چقدر استرس میگیره، نگران میشه ولی مگه با استرس گرفتنت، الان چیزی حل میشه نه هیییبچی، خدای نکرده بدترتم میکنه حالتو.

بچه ها هم گفتن زوده هنوز. ان شاالله میری قلب کوچولوشم میبینی و میگی ای خدا چقد الکی استرس دادم ب لین طفل معصوم🤧😊

نگران نباش قربونت برم . درست میشه ان شاالله. برا آرامش خودت و تو دلی قشنگت آیه الکرسی میخونم عزیزم.

خودتم هر وقت دیدی دلت گرفته و ... دست راستتو بذار رو قلبت رو ۴ بار سوره والعصر رو بخون

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
یعنی منم دو روز دیگه بدم؟ آخه امیدی نیس 

نجمه جان از جواب ازمایشت ناراحت شدم. ان شااله که هر چی خیر و صلاحته با خواسته ات یکی باشه و برات رقم بخوره.

تا پری نشدی امید داشته باش. حتی اگه جواب ازمایشت درست هم باشه و پری بشی باز هم از خودت راضی هستی که تا آخر امید داشتی و خدا حتما جواب امیدت رو به وقت و صلاحش میده.

سلام گلم آزمایش ندادی از کجا میدونی منفی؟؟  هیوا جان بی بی منفی بودولی آزمایش مثبت  اول ...

نسرین عزیزم ممنون از دلسوزیت،ولی بخدا ناتوان شدم دیگه و خیلی عصبی!همین امروز با مادرم و همسرم دعوام شد،حس میکنم آخر خط رسیدم!امیدوارم کسی با خوندن این حرفا این حس بهش دست نده ولی خب به قول اون دوستمون ما هم فقط اینجا میتونیم درد دل کنیم

امیدوارم بهتر بشم و بتونم ادامه بدم

نجمه جان از جواب ازمایشت ناراحت شدم. ان شااله که هر چی خیر و صلاحته با خواسته ات یکی باشه و برات رقم ...

ممنون عزیزم 

من دیگه اومدم خونه شروع کردم کارای خونه رو تند تند انجام دادن و گفتم دیگه تموم شد انگار اینجوری خودم و تخلیه کردم.  البته با گریه و زاری 😢

نسرین عزیزم ممنون از دلسوزیت،ولی بخدا ناتوان شدم دیگه و خیلی عصبی!همین امروز با مادرم و همسرم دعوام ...

عزیزم منم خیلی اشک ریختم.  در عین اینکه تسلیم اراده خدا هستم.  ولی اگه گریه نمیکردم از شدت بغض خفه میشدم. درک میکنم جواب بی‌بی منفی آدم و دیوونه میکنه  ولی آخه برای اطمینان خودتم که شده باید آزمایش بدی 

خود یبوست میتونه از علائم بارداری باشه. چون اکثر خانمها در زمان شروع پری (یه احتمال به دلیل انقباضات ...

من شرمنده روی ماهت هستم که اینجور میگم اما به حدی به خودم فشار اوردم که روده بزرگم کمی بیرون اومد،تو عمرم این درد رو تجربه نکرده بودم!

بنظر خودم  بخاطر آمپول و شیاف پروژسترون باشه

بهرحال امیدوارم هرکسی الان مثل من ناامیده خدا دلش رو نور ببخشه

ممنون شمام هستم که وقت گذاشتی

عزیزم الان چند روزه که بی بی میذارم همش منفیه،خب جنینم ۵روزه بود،فردا روز ۱۴ام انتقاله،دیگه زیادی هم ...

خب شما ندیدی دوستانی هم بی بی گذاشتم مثبت بود ولی از دادن منفی شد؟! 

بحث خوش‌بینی نیست بحث اینه اگه بی بی ملاک بود دکتر نمی‌گفت آزمایش بدید میگفت از  روز ده بی بی بزنید و آزمایش منتفی 

شما آزمایش بده انشاالله که خیر 

توکل به خدا 

عزيزم ميگيرنش شديد شده؟ هانيل ان شالله زوروودي خوب بشي؟؟ الان بهتري؟؟؟ @هانیلsآریل     ...

سلام عزیزم خوبی؟ یکم اوضاعم ریخته بهم.

از یه طرف حملات میگرنم دیگه دائمی شده هیچی جلوشو نمیگیره. از یه طرف دچار افت فشار میشم هرچی نمک و این چیزا میخورم نمیاد بالا، عین یه تیکه گوشت فقط میفتم یه گوشه. همسرمم درگیر کاره زودترین حالت ممکنه ساعت ۱۰ شب میاد، مامانمم یک هفته ست رفته مسافرت هفته آینده تازه شاید بیاد.

دیگه مثل بچه ها چهار دست و پا میرم سمت یخچال یچی بردارم بخورم. کلا یکم شرایط بهم ریخته.

به دکتر مغز و اعصابم پیام دادم یه قرص اضافه کرد یکی رو کم کرد. گفت تا دو روز آینده مدام فشارمو بگیرم ببینم چطور میشه. من همیشه فشارم ۱۲ یا ۱۱ بود. الان بالای ۹ نمیاد.

از اونورم انسولین میزنم باید دائم بخورم وگرنه قندمم میفته. دیشب سه چهار ساعت بود بعد از نهار چیزی نخورده بودم قندم اومده بود روی ۶۰ 😐 . خلاصه که من موندم و یه همچین شرایطی 😅

الآنم زیاد گوشی نگاه کردم در همین حد هم بعدش گریه م میگیره 😁

همگی حساااابی مراقب خودتون باشید و قدر سلامتی رو بدونید واقعا. اما بخدا تمام ثانیه ها میگم تمام درهای دنیا هم فدای یک تار موی دخترم. الهی که تمام فرزندان صحیح و سلامت و خوشبخت و عاقبت بخیر باشند زیر سایه امام زمان (عج) و پدر و مادرشون . 🤲🌹

چله رو هم مبخونمااااا، خدا خیرتون بده شما هم می‌خونید ⁦❤️⁩

دوستتون دارممممم بخدا دلم همش اینجاست اما باید رعایت کنم. کاری داشتین صدام کنید بتونم جواب میدم حتما

خدا پشت و پناهتون 🤲🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
نسرین عزیزم ممنون از دلسوزیت،ولی بخدا ناتوان شدم دیگه و خیلی عصبی!همین امروز با مادرم و همسرم دعوام ...

خواهش میکنم گلم ولی داشتیم دوستانی که تا آخرین لحظه میخواستن دارو قطع کنن حتی میگفت پریود شوم خونریزی شدید داشته بی بی منفی ولی آزمایش داد مثبت شد 

من هم رو حساب چیزی که دیدم میگم آزمایش بدید 

منم چهار بار منفی شدم حالت رو میفهمم انگار آدم به پایان خط رسیده ولی بازم مجبور بودم از اول شروع کنم 

میفهممت ولی جدیدا به این بی بی ها نمیشه اعتماد کرد خیلی کاذب داره هم منفی هم مثبت 

انشالله خدا کمکت کنه دوست خوبم 

عزیزم منم خیلی اشک ریختم.  در عین اینکه تسلیم اراده خدا هستم.  ولی اگه گریه نمیکردم از شدت ...

به قول دوستمون هیوا خانم خدا خودش میبینه چقدر تو این راه سختی کشیدیم ولی خب یکی مثل شما صبورتره یکی مثل من ناتوان،دیگه منم در نهایت تسلیم میشم و میپذیرم

سلام عزیزم خوبی؟ یکم اوضاعم ریخته بهم. از یه طرف حملات میگرنم دیگه دائمی شده هیچی جلوشو نمیگیره. از ...

ان شاالله زودی خووووب بشی عزیز دلم❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام عزیزم خوبی؟ یکم اوضاعم ریخته بهم. از یه طرف حملات میگرنم دیگه دائمی شده هیچی جلوشو نمیگیره. از ...

سلام سحر جان 

مراقب خودت باش قند پایین باعث تشدید سردرد هم میشه

انشالله که این دوران هم میگذره و ختم به خیر میشه 

من حالت رو میفهمم چون چند روزه اینجوری شدم با این اوصاف که میگرن ندارم ولی سر دردهای بدی دارم