2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046165 بازدید | 684501 پست
بچه ها منفی شد متاسفانه  از دعا و توجه  همتون ممنونم ❤️❤️

عزيزم چقدر متاسف ميشم با شنيدن اين مدل خبر🥺🥺

از صميم قلبم برات دعا ميكنم ك خدا دامنتو هرچى زودتر طبيعى سبز كنه و فرزندانى سالم و صالح بهت ببخشه

الهى آمين🤲🏻

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
نمیدونم ب خدا  من خیلی ضعیفم خیلی خودم رو انقد باختم حالم انقد خرابه😔

عزیز دلم. شرایط خودمون واقعا سخته ولی بدترین چیز برای خودمون استرسه. استرس برامون سمه. من هفته 25 بارداری بودم وقتی فهمیدم دچار مسمومیت بارداری شدم از استرس زیاد فشارم از 13 رفت 17،  18.  و همین باعث ختم بارداری شد. برات آیه الکرسی میخونم ان شاء الله هفته دیگه که برای سونو بری صدای قلبشو بشنوی. 🤲🤲

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان، میشه بگید چه کسانی از این جمع، سرم اینترالیپید در دوران بارداری دارید؟ با چه فاصله زمانی، با ...

من كلا سه بار زدم يكي روز انتقال كه معوملا دوروز قبلتر ميزنن يدونه بعد مثبت شدن البته بلافاصله هم نبود٣/٤ روز بعدش

يدونه ٢٨ روز بعد

قربونت الهی آمین . هیوا جان من یه زحمتی برات دارم . هر وقت تونستی مکمل ها و رژیم غذایی و تموم چیزهای ...

عزیزم قبل انتقال هیچ رژیمی نداشتم هیچ رعایت نکردم دوروز قبل انتقال هم شیرینی خامه که میگن نباید بخوری خوردم انگار ب خودم میگفتم همه اینا الکیه بخواد بشه میشه 

بعد تا چهار روز کلا استراحت مطلق برا دسشوی پا میشدم سنگ فرنگی استفاده کردم تو این چهار روز اش خوردم و سوپ و میوه تا یبوست نشم بعدشم رعایت کردم ولی کارامو میکردم روز هفت هشت بی بی زدم منفی شد دیگه اهمیت ندادام پیاده هم میرفتم حتی تو هیئت چهار پنج ساعت نشستم روز ده هم بی بی منفی شد دیگه از عمد همه جا رفتم  وقتی میرفتم هیئت از حرص پامو میزدم زمین که چرا نشد دلم حسابی پر بود تا روز 14حضرت ابولفضل برام معجزه کرد روز تاسوعا خیلی دلم شکست که منفی بودم ولی خدا خواست و شد عزیزم تو هم نگران نباش خدا بزرگه میشه انشاءالله برا منم دعا لکه بینیم قطع شه 🥰

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰

از همتون ممنون لایک کردین ریپلای کردین 

نتونسم تک نک جواب محبتتون رو بدم 

من فقط نگران بودم و چون هفته هشت رفتم جنین کوچولوعه و ریز و نسبت ب ساک حاملگی 

نمیدونم باز همه چی دست خداست خودش میدونخ شرایط من چطوره شرایط مالی رفتن مجدد ب رویان رو ندارم واسم سخته ❤️❤️

ببخشید اگه یکم ناراحت شدین 😘

نسرین جون من حال ایشون رو می فهمم شما هم بهتر از من میدونی بهش چی میگذره و تفاوت ادم ها هست که ...

مهتاب جانم قبول دارم 

ما هم میگیم صبور باشه 

وگرنه حالش رو درک میکنیم 

انشالله که خداوند بهش کمک کنه