2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046273 بازدید | 684508 پست
پروانه جون دوتا آمپول پروژسترون بزنی.چرا برایدنتظیم پریودیت قرص دوفاستون یا مدروکسی پروژسترون نمیخور ...

میشه بگی مصرفش چه طوریه دوفاستون الدین که خودم ولی به محض اینکه قطع مکنم پریودمم قطع میشه الان من از برج ۳ پریود نشدم چون رژیم هستم کاهش خیلی کند میشه بدونه پریودی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

امپول پروژسترون درد هم داره ؟میخوام دو تا رو توی یک سرنگ بکنم خودم بزنم واسه اینکه پریودیم بیاد الا ...

درد داره ى كم بعدش ماساژ بده جاشو

الان نزن ك سردرد دارى بذار فردا چون عادت ندارى ممكنه عوارض همونم سردرد باشه بيشتر شه

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
آمپول پروژسترون یخچالی که نیست درسته؟ بیرون از یخچال گذاشتم ان شاالله فردا بزنم

نه نيست

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
سلام خانمها من یه سوال دارم من امروز روز چهارم انتقالم و از همون روز دوم پاهام انگار تو یخ هست که ای ...

والله من انتقال دومم ا وجودی بودنو مثبته شدم یادمه اینجا گفتم یکی از کاربران گفت مثبتی مثبته شدم

درد داره ى كم بعدش ماساژ بده جاشو الان نزن ك سردرد دارى بذار فردا چون عادت ندارى ممكنه عوارض همونم ...

ممنونم فریناز جان

آیت الکرسی میخونم برای تو دلیت ، که این دوران رو به خیر و خوشی بگذرونی و با دلخوش نی نیت رو بغل بگیری

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
ممنونم فریناز جان آیت الکرسی میخونم برای تو دلیت ، که این دوران رو به خیر و خوشی بگذرونی و با دلخوش ...

مرسى عزيزم

خيرش برسه ب خودت و ان شاالله به زودى دامنت سبز بشه😘❤️

درد داره ى كم بعدش ماساژ بده جاشو الان نزن ك سردرد دارى بذار فردا چون عادت ندارى ممكنه عوارض همونم ...

من هنوز جاشون مونده.قلمبه هستن.  

به دکتر میگم کمتر کن میگه استرادیول دوتا میخوری ضخامتتو بالا بره با  دوز بیشتر پروژستون نگهش  میداریم  

مثلا میخواستم کم بشه آمپولام

ایندفعه میخوام بعد۷روز برم دیگه سرکار تا دوهفته بگذره آرامشم بیشتر هرچند خستگی جسمی بیشتر میشه  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
سلام عزیزم شوهر منم آزو اسپرم هست ولی فعلا هیچ اقدامی نکردیم شما بعد از چند وقت که فهمیدید ازو اسپرم ...

سلام

خود دکتر تشخیص وقت عمل میدن

اگر تو دوره آی وی اف هستین ابتدا شوهرتون باید عمل بشه ببینن نوع آزواسپرمیش چیه،البته دکتر خودش میگه بهتون

سلام دوستان . پروانه جان تو ایران اصلا اسپرم اهدایی نداریم فقط تخمک اهدایی و جنین اهدایی هست .تخمک ...

نه عزیزم من تحقیقات کامل کردم در اینمورد

تو مطب دکترم دیدم یه خانمی با شوهرش برای اهدای تخمک اومده بود، میتونه شوهر هم داشته باشه

اسپرم اهد‌ایی هم تو مراکز نیست ولی دکترهای خصوصی تو مطب انجام میدن

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
سلام عزیزم اونکه پوچ بود و‌کورتاژ کردم، بعدش باز انتقال دادم مثبت شد، ۷ هفته قلبش ایستاد، اونم سقط ک ...

عزیزم مطمن باش هر چیزی سر وقت معینش اتفاق میفته.ما باید تلاش کنیم.و ایمان داشته باشیم اگر دیر میشه حتما قراره بهترین باشه .من اینو با تمام وجود حس کردم.حسی که الان از پسر کوچولوم میگیرم رو مطمنا قبلش اگر داشتمش نمیگرفتم .

هر وقت که با کارهای مسیح ذوق میکنم برای تک تک مامان های آینده دعا میکنم شیرینی این لحظات رو به قشنگ ترین وجه ممکن بچشن❤❤❤

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️