2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046062 بازدید | 684498 پست
واریوپپتیل 

اهان. من نداشتم. میگم اخه هیچی ازش متوجه نشدم😢

از نت ببینی راحت میتونی تزریق کنیا. منم تا حالا اصلا امپول نزده بودم خودم غیر از اون اماده ها.  ولی این سری همه امپولتمو خودم زدم.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دکتر داده عزیزم باید ده روز دیگه تقریبا بزنم

ان شاالله پر خیر باشه برات عزیرم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
اهان. من نداشتم. میگم اخه هیچی ازش متوجه نشدم😢 از نت ببینی راحت میتونی تزریق کنیا. منم تا حالا اصل ...

نه عزیزم میترسم میرم بیرون بزنن برام نزنم خودمو بکشم توی نت نوشته بود مرگ آوره😐

خدایا کمکم کن و پناهم باش🌹
من هرروز بلا استثنا براتون دور صلوات دارم و دعاى نادعلى و قران بجز چله اى ك سحرجون گذاشته الانم بر ...

عزیزدلم ان شاءالله عاقبت بخیری فرزندت رو ببینی و همیشه سلامت باشید،برای یه لحظه ام که شده امید تو دلم اومد

ماله منم هنوز پریود تشریف نیاورده  با این دارو و امپول ها خودمون رو داریم نابود میکنیم

دوستم اگه پریودیت بهم ریخته حتما حتما حتما یه ازمایش پرولاکتین بدهچون داروها ممکن سطح پرولاکتین برده باشه بالا و اون پریودیت بهم زده حتما این توصیه منو جدی بگیر چون برای انتقال خیلی خیلی مهمه که پرولاکتینت پایین باشه

عزیزدلم ان شاءالله عاقبت بخیری فرزندت رو ببینی و همیشه سلامت باشید،برای یه لحظه ام که شده امید تو دل ...

فقط توكل كن بخدا

درست بود امروز روز ١٢ هست فكر كردم امروز ٢٦ امه

اماواقعا دلتوبسپار ب حكمت و مصلحتش ان شاالله شنبه دست خالى نمونى💚💚

من تا روز ١٣ بيبى نزدم اما روز ١١ بحدى نااميدبودم و بى علائم ك ماشين برداشتم رفتم سرخاك پدرشوهرم ى عالمه گريه كردم بعدم رفتم توجاده ى ساعتى رانندگى كردم و خالى شدم و اومدم خونه

گفتم خدايا راضى ام ب رضات

ان شالله حاجت دلتو بده🤲🏻🌸💚

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
من نی نی هام خیلی ریزن توی ۳۳ هفته ۱۸۰۰ بودن  حالا انشالله ددشت شن و سر موقع بیان مرسی از را ...

کاربر سارا دلارام هم مثل شما دفع پروتئین داشت وفشاربالا مسمومیت بارداری گرفته بود بیمارستان رفت بستریش کردن شماهم خیلی حواست باشه عزیزم یسر برو بیمارستان شاید اونجا زیرنظر باشی بهترباشه دیگه کمتر دل نگرانی.انشاءالله که بسلامتی بچه هاتو بغل کنی عزیزم💞

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
دوستم اگه پریودیت بهم ریخته حتما حتما حتما یه ازمایش پرولاکتین بدهچون داروها ممکن سطح پرولاکتین برده ...

ممنونم که گفتی

امروز نوبت دکتر دارم می نویسم یادم نره و به دکتر بگم

عزیزم این آزمایش چیه؟

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍