2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045846 بازدید | 684485 پست
خدا از زبونت بشنوه گلم الهی آمین.ممنونم یکم آروم شدم

شما کجا انتقال دادید خدارو شکر که سه تاش گرفته انشالله هر سه تا شم تا اخر میمونه نگران نباش

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزان،من بعد این همه گشتن تو نی نی سایت تازه تونستم یه گروه پیدا کنم که همه یه هدف و یه روش داریم برای رسیدن بهش،خیلی خوشحالم میتونم راهنمایی بگیرم از تجربه هاتون و شاید منم به درد کسی بخورم

فعلا به سوال دارم و برام مهمه خیلی،من یکبار انتقال منفی داشتم با میکرو،شوهرم آزواسپرمی هست،با عمل تسه اسپرم گرفتن و فریز شده،منم جنین فریز ندارم فقط سه تا تخمک فریز دارم،انشااله باید ماه بعد دوباره برم تو سیکل پانکچر،میخواستم بدونم کسی هست شوهرش آزو بوده و با میکرو جواب گرفته؟رویان هم بوده باشه

از یکطرف میگم اگر خدا بخواد تو رویانم جواب میگیرم از یکطرفم میگم حالا که دوباره میخوام از اول شروع کنم برم یه مرکز خصوصی،هرچند هزینشو میدونم بهم فشار میاره،ولی خیلی دو دلم،ازتون میخوام از تجربه های خودتون بگین شایدم شماها که درکم میکنید صحبتاتون برام راهگشا باشه تو انتخاب راهم،ازتون ممنونم

خدا از زبونت بشنوه گلم الهی آمین.ممنونم یکم آروم شدم

عزيزم برات اية الكرسى ميخونم و ى دور صلوات ميفرستم ان شاالله كه تو دلى هات سلامت باشن و سرى بعد ك ميرى سونو صداى قلب هردوشون يا هرسه شون😍 رو بشنوى❤️❤️

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
عزیزم ممنون از امیدواریت،ان شاءالله شما دعا کنی همه اونایی که منتظرن نتیجه بگیرن

من هرروز بلا استثنا براتون دور صلوات دارم و دعاى نادعلى و قران

بجز چله اى ك سحرجون گذاشته

الانم براى شماهم جدا ى دور صلوات ميفرستم و ى اية الكرسى ميخونم ان شاالله خدا دست خالى نميذاردتون💚💚💚🤲🏻🤲🏻

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
من نی نی هام خیلی ریزن توی ۳۳ هفته ۱۸۰۰ بودن  حالا انشالله ددشت شن و سر موقع بیان مرسی از را ...

برای من بعد زایمان 1500 شد یکیشون!نگران نباش بسپار بخدا ,همین استرس ونگرانی فشارتو میبره بالا

دکترم گفت 13 به بالا و ورم صورت مهمه خیلی و از همه مهتر سردرد 

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 
سلام عزیزان،من بعد این همه گشتن تو نی نی سایت تازه تونستم یه گروه پیدا کنم که همه یه هدف و یه روش دا ...

سلام عزیزم شوهر منم آزو اسپرم هست ولی فعلا هیچ اقدامی نکردیم شما بعد از چند وقت که فهمیدید ازو اسپرمی هستن عمل انجام دادید شوهر من یک سالی میشه از ازمایشش میگذره به نظرتون چیزی مونده که عمل کنن؟

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
سلام algae جان خوبی؟میشه سایت وام ۱۲ تومنی بفرستی ممنون

سلام عزیزم. قربانت.

https://nabarvari.khadije.com/f/admin

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بچه ها کسی جواب منو نداد

من متوجه نشدم چ آمپولیه؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
خیلی ممنوم ازتون🙌 مرکز جدید هزینه فیریز یه ساله رو ازتون گرفت مجدد؟ اون جنینها رو که جابه جا کردی ...

بله مرکز جدید هم هزینه یکساله گرفت برای جنین اتفاقی نمی افته نگران نباش الان انتقال دادم منتظرم ببینم نتیجه چی میشه

انشالله که خیره