2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046095 بازدید | 684498 پست
عه خب خداروشکر منم مطب تهرانپارسم میخوام برم نزدیکمه مطب پاسدارنش دوره بهم همسرمم سرکار میره جور در ...

فامیل ما باردار که بود هماهنگ کرده بود همیشه آخر وقت می رفت مطبش که یکم خلوتتر بود. اینجوری کمتر منتظر می موند. فقط خیلی شلوغه. در حدی که چند نفری ویزیت می کنه. 

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستای گلم، التماس دعا دارم از همگی، حدودا یک ماهه میگرنم اوج گرفته همینطور هم بیشتر میشه. سه هفته پ ...

عزیزم سحر جان ان شاالله که سردردت خوب شه خیلی سخته سعی کن گوشی کمتر دستت بگیری زیاد چشمت و خسته نکن ان ک زود خوب شی 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
چرا جواب منو نمیدین 😭😭😭🥺

زینب جان نگران نباش استرس هم نداشته باش تا هفته ی دیگه ان شاالله تشکیل میشه من حتی تو خوده اینجا خوندم یه سری بچه های باهوش اول مغزشون تشکیل میشه یعد قلبشون تازه تا ده هفته هم وقت داری 

حموم بردن با ناف اشکالی داره؟

نه عزیزم اشکالی نداره ناف بند که نمیبندی؟ اخه ناف بند باعث میشه ناف تازه بمونه 

نگران نباش ناف هیچ عروق حسی نداره که بچه رو اذیت کنه یا دردش بیاد همین بیرون از پوشک باشه تا خشک بشه حمام هم رفتی دستتو شامپویی کن به نافشو بشور مشکلی نداره

بله روزی دو تا میخوردم ولی کلا متفورمین رو من زیاد اثر نداشت من با رژیم بیشتر کنترل کردم

من هم توی آزمایشاتی که دادم، گفتند مقاومت به انسولین دارم و روزی سه تا باید بخورم. ولی چون اون زمان باردار نبودم و مشکل هم نداشتم خودم روزی یکی فقط میخورم. حالا نمیدونم روزی دو تاش کنم تا به ۳ برسم؟ البته وزنم ۵۵ هست.

حالا تا بعد از ظهر خودمو میبندم مایعات و ابجوش  حالا ب نظرت زنان برم یا داخلی مامانم میگه زنان ...

برای سرفه دیفین هیدرامین بخور منم همینطورشدم با دکتر عفونی صحبت کردم گفت دیفین هیدرامین بخور

سلام عزیزم خیلی خوشحالم رفتی تو سیکل ان شاالله که بهترین نتیجه رو بگیری من تو بازو خیلی برام درد داش ...

سلام اکرم جانم. قربوونت برم. ممنونم ک جواب دادی. منم دو سال پیش یادمه ک تو بازو میزدم ولی حواشیش یادم رفته😅😅

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام اکرم جانم. قربوونت برم. ممنونم ک جواب دادی. منم دو سال پیش یادمه ک تو بازو میزدم ولی حواشیش یاد ...

قربونت عزیزم  ب من میگفت ناف بهتر جذب میشه  حالا یه بارم اونجا بزن ببین کدوم راحتتری خودت میزنی ؟

سلام دوستان خوبید ؟  تبریک میگم به دوستانی که مثبت شدن 🌷 دوسته عزیزمون که جواب ازمایش خوب بو ...

واقعاخیلی اذیت شدی ازساعت ده تاشش بعدازظهرخیلیه،خودشون بایدیه فکری واسه بارداری بکنن وکارشون روزودترراه بندازن،الانم انشاالله که مشکلی نیست وهمه چیزختم به خیرمیشه،کارهایی هم که کردی درسته استراحتم داشته باش

نه عزیزم اشکالی نداره ناف بند که نمیبندی؟ اخه ناف بند باعث میشه ناف تازه بمونه  نگران نباش ناف ...

نه نمی بندم. یه ۳ روز پوشک روش می بستن که بعد از اون دیگه گفتم نزارن. از روز ۱۰ به بعد که الان ۵ روز شده فقط دو تیکه پوشیدم تنش تا هوا بخوره. ممنون عزیزم  برای کمکت😍

خدایا شکرت
من هم توی آزمایشاتی که دادم، گفتند مقاومت به انسولین دارم و روزی سه تا باید بخورم. ولی چون اون زمان ...

وزنت خیلی کمه. کاش از دکتر بپرسی من یهو وزنم بالا رفته بود. از ۵۸ شده بودم ۶۷. رژیم گرفتم به ۶۰ رسوندم قبل بارداری. تا اخر بارداری ۷ کیلو اصافه کردم

خدایا شکرت
بچه ها توروخدا به منم کمک کنید منوراهنمایی کنید چیکارکنم تودوراهی موندم همسرم تحرک اسپرمش صفرمورفولو ...

سلام عزیزم به نظرم اگه میتونین همون میکرو رو انجام بدین خیلی بهتره چون میگین تحرک اسپرم همسرتون صفره وآی یوآی جواب نمیده وهزینه بیخوده،اصل هزینه هایه میکرو واسه مرحله تخمک کشیه،انشاالله که کلی جنین واستون تشکیل میشه وهمون باراول نتیجه میگیرین اگه هم باراول نشد انتقال هزینه ی زیادی نداره وبعدازچندماه میتونین دوباره انتقال انجام بدین