2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046118 بازدید | 684499 پست
سلام عزیزم. من هم دفعه دوم قرار شد شانگهای پانکچر بشم. منتها همه رشد کرده بودند و باهم پانکچرشون کرد ...

سلام عزيزم اگه قرار بوده از اول شانگهای بشی نباید همه با هم رشد می‌کرد 

شانگهای شاید تو عام باشه دوبار ولی سیکل اصلی اینه که بار اول با قرص و به صورت محدود و سری دوم رشد کامل 

منی که هیچ وقت بیشتر از سه تا تخمک نداشتم 

تو شانگهای سیکل دوم یازده تا تخمک داشتم 

داروها متفاوت دوز دارو متفاوت 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بمن دکترگفت میتونم کم کنم روزی یدونه بزارم تاآنومالی.گفت ایشاالله آنومالی خوب باشه شیاف وقطعش میکنه. ...

عزيزم با دکترت مشورت کن و شیاف رو بزار چون خیلی از دوستان اینجا گذاشتن و پروژسترون چون انشانی هیچ موردی نداره 

امپول برای جلوگیری از زایمان زودرس، درد، انقباض هستش 

سلام نتیجه رو گرفتید؟؟بتا چند هست

من که باردار نبودم اون خانمم ‌که جوابشو دادم اومد گفت بارداره خداروشکر

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
الا جان ان شاالله که هر تعدادی که هست حتم به بارداری و ب دنیا اودن نی نی بشه عزیزم  خب میگم او ...

ببخشید ادامه سوالتو یادم رفت بگم. این سیکل dhea، کوآلی فول، ویتامین دی، ای کیوتن اووابوست اینارو یادما ک البته چند ماه بوددمصرف می کردم. و کلوموفین و  امپول سینال و hmg . الان باز دو تا امپول داده همینارو + ۳ تا ستروتاید و ی دونه hcg.

روز نهم

توکل ب خدا

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ان شاالله بهترینها برات رقم بخوره عزیزم .دکترتون نمیتونن این دوتا رو براتون بردارن تا اون یکی ها برس ...

ممنونم عزیزم . ان شاالله اگه شنبه ازاد نشده باشن همین کارو می کنه. ولی زودتر از شنبه نمیشد عمل کرد. اخه نمیتونم ریسک کنم رادیس جون. من ی لوله رو از دست دادم. چون دو بارم خارج رحمی شدم نمیتونم ریسک کنم. وگرنه برا یه فرد عادی اصلا جا نداره با آی یو آی ب خارج رحمی فک کنه

از طرفی احساس می کنم ای یو ای هدر دادن هزینه اس همون سالای اول انجام داده بودم. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
الاجون براتون آیت الکرسی میخونم ان شاالله بهترینها برات رقم بخوره 😍🤲

قربوووونت برم عزیزم خییییییلی لطف می کنی❤️❤️❤️

همین دعاهای شماست ک دلم آرومه😍

سلام

ببخشید من ماه قبلی بخاطر ضخامت سیکلم کنسل شد

این ماه هم روز ۱۰ رفتم ضخامتم ۶ بود

قرص استرادیول خارجی هم خوردم

کسی تجربه ای نداشته؟؟

من‌چیکار کنم بالا بره؟؟؟

یک صلوات برای حاجت روایی خودت و من بفرست♡ الهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم♡
alaee جون انتقال دادی یا نه

نه عزیزم. هنوز تو سیکل پانکچرم ❤️

سلام  من رفتم سونو  اما فتال پل بود 😢 ضربان قلبم که هیچی  گفتم بیام بگم بهتون 🥺

احتمالا زوده عزیزم. نگران نباش ضربان قلب خوشگلشم میبینن بزودی ان شاالله😍

بچه ها من الان زنگ زدم ابن سینا نوبت گرفتم بعد برا آزمایش اسپرم باید چند روز گذشته باشه؟هر کی رفته ب ...

اگه اشتباه نکنم ۳ تا ۵ روز

اره واقعا هزینه ها کمر شکنه بنده خدا این همه هم اذیت شده خیلی سخته  توکل بخدا عزیزم به یادت هس ...

ااااای جااااااانم. ان شااالله خدایا الهی ب زودی زود هممون اون روز قشنگو ببینیم😍