2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046121 بازدید | 684499 پست
ببخشید خیلی سوال میپرسم اخه یه سری دستگاه هست ژل نمیزنن میگن اون بهتره ولی دستگاهی که من میرم ژل میز ...

نمیدونم شاید اونا پیشرفته تر باشن خوب نتیجه گرفتی 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍

@خدایاتومیدانی    

سلام عزیزم امروز به نیت شما سوره حدید خوندم امیدوارم خیلی زود به خواسته قلبیتون برسین و مادر بشین 🤲🌷😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم شاید اونا پیشرفته تر باشن خوب نتیجه گرفتی 

میکم جلسه ی دوماه دارم میرم ولی خداییش خیلی کم شده اونیم که دراومده مثله پودر میشه دست میزنی ۷۰ درصدش اونجوری اصلا زیر یه بغلم کلا در  نیومده اونیکیم چند تارش مونده فعلا۶جلسه ی دیگه دارم اگه اینجوری که تا الان جواب داده باشه که عالیه ولی بدنم بیشتریا  مونده خودشم گفت بدن دیرتر جواب میده

میکم جلسه ی دوماه دارم میرم ولی خداییش خیلی کم شده اونیم که دراومده مثله پودر میشه دست میزنی ۷۰ درصد ...

البته جلسات اول اینطوریه برا من هی میریزه هی در میاد به تو هم گفت تا آخر لیزر فقط با ژیلت شیو کنی؟

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
خب نباید الان جنین بود؟ سونو زده بر اساس crl شش هفته بر اساس GSهفت هفته  رفتم داپلر تا دیده ش ...

قطب جنينى همون جنينه ك ديده شده

منتها قلب تا هفته ٩ و ١٠ زمان داره تشكيل بشه

پس ب خودت استرس نده و منتظر باش

بر اساس crl ك اندازه سايز جنين هست تو حساب كن 

همون شش هفته اى

زمانی که در سونوگرافی تکمیلی هنوز هیچ نشانه‌ای از قطب جنینی (یا یک کیسه بارداری، که به صورت یک حاشیه سفید در اطراف یک مرکز شفاف ظاهر می‌شود و نهایتاً حاوی مایع آمنیوتیک و جنین در حال رشد است) دیده نمی‌شود، به این معنی است که سقط جنین رخ داده است. در برخی موارد، کیسه بارداری خالی می‌تواند چند هفته قبل از بروز علائم سقط جنین سالم باقی بماند و حتی ممکن است به رشد خود ادامه دهد. در موارد دیگر، سقط جنین ممکن است توسط یک سونوگرافی که در آن قطب جنینی دیده نمی‌شود، تشخیص داده شود. به عنوان مثال، اگر کیسه بارداری بزرگتر از ۲۵ میلی متر در سونوگرافی دیده شود (بدون قطب جنین).

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
من طبق تاریخ انتقال هشت هفته ام خودم حساب کردم  اما اونجا سونو گفت هفت  ۱۸ تیر

حساب و كتابهاى خودت بذار كنار

تو فعلا بايد crl رو در نظر بگيرى تااااا ان تى برسه ان شاالله  و سن دقيق بگه

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
من طبق تاریخ انتقال هشت هفته ام خودم حساب کردم  اما اونجا سونو گفت هفت  ۱۸ تیر

تاريخ اخرين پريودى بگو