2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046093 بازدید | 684498 پست
خدارو شکر فریناز جان با خوندن پیامت بغض کردم،ایشالا همیشه تو سایت خبر بارداری و سلامتی بشنویم

ممنونم عزيزم ان شاالله به زودى خبر خوب سبز شدن دامنتو بدى❤️❤️😘

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خداروشکر عزیزم خدا حفظش کنه برات 😍🌹🥰

قربونت برم تو دلى هات سلامت🌸❤️

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
خدارو هزار بار شکر . انشالله به سلامتی 

ممنونم عزيزم❤️

ای جونم عزیززززز کوچولوم😘😘😘 من با حساب تاریخ انتقال 12هفته و سه روز بودم ان تی ۱۲هفته و شش تشخیص ...

اره همون ان تى حساب كن

اى جان بسلامتى پسردار شدى😍

عزيزم ب شماهم بگم من دخترمو زود شوهر نميدم🥰 پاشنه در خونه رو نكنى😅😅😅

واي خداروهزارمرتبه شكر ان شالله تا اخر بارداري با ارامش كامل و بي دغدغه طي كني و دختر نازتووو ...

مررررسى عزيزم ديدى پريشب حرفشو ميزدى ديروز صبح زنگ زدن

خدا گل پسراتو نگه داره😘❤️

ممنونم عزیزم که پاسخ دادی توکل به خدا من که دیگه جز توکل و توسل  کاری از دستم برنمیاد ...

چشم

فقط شما استرس نداشته باش ان شاالله به زودى خبر خوش توراهه😍😍🤲🏻💚

آمریکا هم دارو گرونه؟ اجناس دیگه هم گرونه؟

چیزای دیگه معمولیه، هرچیزی مربوط به دکتر و دارو و مریضی باشه گرونه، البته چیزای دیگه رو به قسمتیشو بیمه میده ولی هرچی مربوط به ناباروری باشه آزاد حساب میشه و چندبرابر بقیه دنیا

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
ای جونم عزیززززز کوچولوم😘😘😘 من با حساب تاریخ انتقال 12هفته و سه روز بودم ان تی ۱۲هفته و شش تشخیص ...

وااای عزیزم به سلامتی خیلییی مبارکه 😍😍😍😍😍😍

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
مبارک باشه عزیزدلم 😍😍😍😍 انشالله به تبریک تهش برسی و ذوق کنیم برات❤❤

قربونت عزیزم انشاءالله بزودی دامنت سبز شه 

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰
دوستان باتجربه به کمکتون نیاز دارم. ببخشید کمی طولانی مینویسم من الان هم هول شدم و هم شوکه، نمیدونم ...

عزیزم انشاءالله که بارداری حتما برو یه آزمایش بده تا مشخص شدن جواب آزمایش اصلا گرمیجات نخور 

سلام دوستان امروز باید برم آزمایش خون بدم تا نتیجه انتقالم مشخص شه میشه برام دعا کنید لطفا😊

سلام عزیزم.  برات آیه الکرسی میخونم ان شاء الله که عصر با خبر خوش میای 🤲🤲

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌
مرسی الا جون اطلاع دادی منم فرم رو تکمیل کردم حالا ببینم تایید میشیم یا نه 

ان شاالله تایید بشه و پر خیر و برکت باشه براتون

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
الهیییی عزیزم. چقد اذیت شدی. اونجا بعد عمل چیزی نگفتن بهت؟ من خودم دو بار هیسترو کردم هر دو بارم با ...

مرسی گلم نمی دونم ایا تو اینجا اژنجوریه یا همه جا فقط منتظرمد بیمار بهوش بیاد و بگن برو خونه .حالا بهتر شدم ولی لک زرد دارم ان شاالله که زودی خوب بشم و بتونم اژنبار نتژجه بگیرم