2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046124 بازدید | 684499 پست

هوراااااااا💃💃💃💃💃

خداروشکر که تاپیک درست شد.خوشحال شدم .از دوستانی که سعی در اطلاع رسانی و جمع کردن دوستان کردن هم متشکرمممم👌👌👌 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام عزیزم اره من نگران شدم  راستی سونو رفتی

سلام نه عزیز. تو شهر خودمون می خام برم و تهران نمی یام. رفتم دکتر برای ششم اردیبهشت وقت داد. نمی خام اینجا کسی بفهمه ای وی اف کردم شهر کوچیک هست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه های که باردارین من قبل اینکه بفهمم باردارم واقعا حالت تهوع داشتم گاهو بی گاه یعنی هم صبح هم شب ه ...

سلام عزیزم مادر شدنت مبارک باشه. اصلأ نگران نباش من هم قبل از مثبت شدن دو روز حالت تهوع داشتم. بعد از مثبت شدن بیشتر شد و هفته شش فک کنم کامل قطع شد . اون زمان منم استرس گرفتم بچه های اینجا گفتن علایم میره و میاد و همینطور هم شد یک هفته بعدش چنان تهاجمی برگشت که الان اگر یه روز تهوع ام کمتر بشه خدارو شکر میکنم و از فرصت برای خوردن استفاده میکنم😁

دوستان عزیزم من امروز داروهای سیکل انتقالم شروع شد دوتا استرمارین و دوتا استرادیول..استرامارین خارجی نداره؟ ایرانیش اوکیه ؟من چون استرادیول خارجی تهیه کردم که ببینم تاثیرش بیشتر هست یا نه ..

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام نه عزیز. تو شهر خودمون می خام برم و تهران نمی یام. رفتم دکتر برای ششم اردیبهشت وقت داد. نمی خام ...

اهان بسلامتی منم اصلا سونو نرفتم دکترم گفت بمون هفته هشت برو من ۵مرداد انتقال دادام انتقالمون باهمه 

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰

دکتر غدد رفتم و بهم قرص داد هفته ای سه تا بخورم .ولی جالبیش دکتر عارفی هیچی نگفتن و گفتن عددش خوبه 🤔🤔 حالا چکار کنم داروهای غدد رو ادامه بدم ؟

به سلامتی و مبارکی مادر شوهر خانم    

😄😄😄 وای یادم نبوووودددد😂😂😂😂

سلامت باشی عزیززززززززم😘

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام عزیزم مادر شدنت مبارک باشه. اصلأ نگران نباش من هم قبل از مثبت شدن دو روز حالت تهوع داشتم. بعد ا ...

ای جانم خدا نی نی رو برات حفظ کنه عزیزم 

انشاءالله که برا منم همینطور باشه دوباره برگرده حداقل خیالم راحته 🤩 

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰
دکتر منم بودن اهواز،شما کی باید آزمایش بدی؟

من بار اول یه هفته پیش ازمایش بتا دادم منفی بود.. الان پریود شدم بعد پریودی میرم واسه چکاپ..

باخدا باشی،همه چیز آسان میشود... پس ناامید نباش!!!💕💞💕💞💕💞💕
رادیس جون چیکار میکنی ؟ بهتر شد علائمت ؟

سلام عزیزم .خوبی؟ تا حدودی بهتر شدم ولی نمیدونم ببین عصر که میشه شر شر عرق میکنم شبها الان دوسه شب که عرق نکردم .من سر تایمم پریود شدم .احتمالا با پریود شدن علائمش کمتر بشه .

رادیس جون چیکار میکنی ؟ بهتر شد علائمت ؟

منو اشتباهی ریپلی کردی عزیزم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻