2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046121 بازدید | 684499 پست
بچه ها آمپولgcsf که همون چسب جنین میگن کی باید استفاده کرد؟ پی ار پی بعد از تمام شدن سیکل انجام مید ...

زینب جان من پی آر پی انجام دادم سری قبل 

۴۸ ساعت قبل انتقال میری همون مرکز خودت حدود۱۰ سی سی ازت خون میگیرن سانتریفیوژ میکنن پلاسماش داخل رحم تزریق میکنن پلاسماش حدود یک سرنگ انسولین نزدیک یک سی سی میشه

امپول Gcsf هم اگه قبلا ای وی ای جی زدی خیلی قوی تر و بهتر از این امپول هست این امپول هم زیرجلدی روز انتقال میزنن هم میتونن ۴۸ ساعت قبل انتقال داخل رحم تزریق بشه

سلام خوش به حالتون ساکن امریکا هستین. حتما اونجا خیلی امکانات داره. و زندگی به مراتب راحتتره.  ...

سلام عزيزم استرس نداشته باش اکثر ماها تا هفته دوازده استفا ه کردیم در واقع از هفته هشت و نه شروع به کم کردن کردیم و تا هفته دوازده تموم شده 

این استرس شما از عوارض دارو هم بدتراگه عوارض داشت مطمئنن تجویز نمیشد 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها آمپولgcsf که همون چسب جنین میگن کی باید استفاده کرد؟ پی ار پی بعد از تمام شدن سیکل انجام مید ...

خراش رحم امتحان کردی تا حالا, میگن خیلیا با خراش رحم جواب گرفتن

اسم دکترتون چیه؟ کدوم مرکز ای وی اف انجام میدن؟

ازمایش ایمنی و انعقادی و ژنتیک تا حالا انجام دادی؟

سلام خوش به حالتون ساکن امریکا هستین. حتما اونجا خیلی امکانات داره. و زندگی به مراتب راحتتره.  ...

این چه حرفیه عزیزم، هرجا زندگی سختیای خودشو داره. من پدرم درومد انقدر درس خوندم تلاش کردم تونستم بیام اینجا. الانم انقدر کارم سخت و پیچیده اس اصلا قابل مقایسه با کار کردن تو ایران نیست. 

Ivf اینجا انقدر گرونه که واقعا کمتر کسی میتونه از پس مخارجش بربیاد، بیمه هم هزینه هاش رو نمیده

بله اینجا هم استرادیول و پروژسترون استفاده میکنند، ولی دوز استرادیول خیلی پایینه میشه حدودا روزی ۱/۵ میلی گرم، درصورتیکه تو ایران دوزش خیلی بالاس، روزی ۴ تا قرص میدن حدود روزی ۸ میلی گرم میشه

پروژسترون هم تا ۹ هفته میدن اگر لکه بینی و خونریزی باشه تا ۱۲ هفته پروژسترون روادامه میدن

استرادیول همزمان با پروژسترون قطع میشه

انوکسا خیلی کم پیش میاد بدن به کسی ، ولی آسپرین میدن

پردنیزولون فقط ۸ تا دونه قبل از انتقال میدن

کلا تا بتونن دارو کم میدن

من قبلا فکر میکردم روششون درست نیست ولی بهم اثبات شد که در بیشتر موارد درست میگن

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
عزیزم بسلامتی انشالله ما مطمئن بودیم سالمه😍 انشالله که بارداری خوبی داشته باشی و بچتو صحیح و سالم ...

ممنونم عزيزم

اره خودمم خيالم جمع بود اما خب ادم ب اطمينان برسه راحت تره❤️

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 سلام سلام صبحتون بخير دوستهاى قشنگم ممنونم از همراهى و همدليتون و ممنونم از دعاهايى ...

سلام فریناز عزيزم 

خدایا شکرت 

به خدا با دیدن پیامت از خوشحالی بغضم گرفت چون من خیلی درکت میکردم 

ممنونم که به یاد من هم بودی دورت بگردم 

الهی آمین با دعای خیرتون

ای جون دخمل خانم 😍😍💋💋

خدا حفظش کنه انشالله که به سلامتی به دنیا بیاد و زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشه 

سلام فریناز عزيزم  خدایا شکرت  به خدا با دیدن پیامت از خوشحالی بغضم گرفت چون من خیلی درک ...

ممنونم نسرين قشنگم

مطمئنم گل پسرهاى تو هم سالم و سلامتن و ان شاالله اون تست امينو براى راحت شدن خيالت از هرنوع استرس جانبى هست

دورت بگردم😘😘

خانم چشم ب دخترم نداشته باشين زود شوهرش نميدم🤣🤣🤣

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 سلام سلام صبحتون بخير دوستهاى قشنگم ممنونم از همراهى و همدليتون و ممنونم از دعاهايى ...

سلام فریناز جون خدا رو شکر جنسیتش هم ک زودتر فهمیدی دختر مونس مادر ان شاالله که دیگه تا اخرش بدون استرس باشه سالم و سلامت بغلش کنی 😍😍

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
سلام فریناز عزيزم  خدایا شکرت  به خدا با دیدن پیامت از خوشحالی بغضم گرفت چون من خیلی درک ...

عزیزم ان شاالله تو هم ب زودی خیالت راحت میشه مطمئن باش ک سالمن پسرای گلمون 😍😍

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
این چه حرفیه عزیزم، هرجا زندگی سختیای خودشو داره. من پدرم درومد انقدر درس خوندم تلاش کردم تونستم بیا ...

ممنون دستتون درد نکنه. خیلی کامل و جامع توضیح دادید. خدا حفظتون کنه. 

واقعا کسی که مهاجرت کرده الان تو این شرایط خیلی زحمت کشیده و دلتون هم صاف و پاک هست که اطلاعاتتون رو در اختیار همه می ذارید. براتون بهترین هارو ارزو می کنم 

سلام عزیزم تبریک. نازی دختر خوشگل و همدم مامان‌. خدا حفظش کنه. زندگیتون با اومدنش رنگ می گیره و گرم و شاد می شه به امید خدا

سلام خوبین دوستان من پری شدم الان ده باور گردم واقعا انتقالم منفی شد دیروز رفتم مطب دکتر سونو کرد و ...

عزیزم شما دفعه چندم هست ای وی اف میکنی؟ بنظرم حتی اگه یه بار سابقه ای وی اف منفی داری همه ازمایشات هورمونی و ایمنی و انعقادی انجام بده تا باخیال راحت بری توی سیکل

سلام فریناز جون خدا رو شکر جنسیتش هم ک زودتر فهمیدی دختر مونس مادر ان شاالله که دیگه تا اخرش بدون اس ...

فداتشم اكرم جون

اره من و شوهرم عااااشق دختر بوديم از اول و خداروشكر خدا بهمون اگر دير داد اما داد

البته اگر پسرم بود همينقدر عاشق بوديم

اما دختر براى من ك تنهام واقعا مونسه

ان شاالله قسمت همه دوستان بچه سالم و صالح