2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست
استرادیول بیمه قبول میکنه؟یا آزاد؟من همیشه آزاد خریدم انوکسا وآمپولای پروژستون چی بیمه دارن؟ کسی ا ...

امپول نديدم

استراديولو نميدونم

ولي انوكساااا داره بايد اينترنتي باشه البته

وشيافم گوياا بعضي داروخانه يدرصد و بيمه ميده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه خوووب پس میشه  اخه این خانومای اطرافم رو میبینم همه شکما بعد زایمان زده بیرون سنی هم ندارن ...

منم شكمم رفت تو وزنمم نسبت به قبل بارداريم كه ٥٦ بودم شده بود٤٧😂ولي خوب بخاطر تلاشاي پسرم بود چون كلا فقط شير مادر ميخورد به اب و غذا اعتقاد نداشت

وگرنه نميدونم اگه اينجوري نبود منم جمع ميشدم يا نه

عاره خدارووووشكر كامل خوب شديم تو بارداري گرفتي؟؟؟ حسابي مشغوليااا ببوسش😍😍

اخر بارداری بود حالا نمی دونم سرما بود یا کرونا تب نداشتم بینیم گرفته بود. از بیخوابی زرد شدم 😀

خدایا شکرت
فریناز جون اون روز ک گفتم بدن درد دارم یادته اینقدر حالم بد بود که نمیتونستم پیام بدم فکر کنم بخاط ...

آره گفتم ك پيش مياد كم و زياد ميشه اين حالات

خداروشكر ك اوكى شدى

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
سلام عزیزم نه جایی نرفتم ممنون خدا کنه کرونا نباشه و از بادمجون باشه

خب پس الكى ك نميگيرى

نگران نباش از همونه🤪🍆🍆

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

سلام دوستان میشه منو راهنمایی کنید؟

چهارشنبه وقت آزمایش خون دارمbhcg اون روز هم مثل روزهای قبل باید آمپولها و شیاف رو بزنم؟منظورم پروژسترون و ناکسپرینه و یه سوال دیگه تو نسخه کاغذی که دکتر بهم داد زده بود یدونه آمپول پروژسترون ولی امروز که سوابق بیمه ام رو داشتم چک میکردم دیدم الکترونیکیش رو زده روزی دوتا.

بنظرتون کدوم درسته؟

متاسفانه دکتر من انقدر سرش شلوغه که نمیشه اینا رو ازش تلفنی پرسید 

من دو ماه پیش آمدم ایران، پیش دکتر اسرافیلی ویزیت شدم، ایشون هم گفت که باید داروهام خیلی قویتر بشه و ...

عزیزم ذخیره ات‌کمه‌ که دو تا تخمک‌میکشن ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
گندمي گلوت مشكلش خوب شد؟؟ بسلامتي باشه ان شالله😍😍😍

سلام عزیزم خوبی؟رفتم غدد رویان ازمایش و سونو هارو دید نمونه برداری گره گلوم رو هم دید گفت نمونه برداری و درست انجام نشده.رویان نمونه گرفتن فعلا جوابش اماده نشده.و قرص لووکسین ۵۰ برام نوشت ناشتا میخورم. یکم شهریور باید ازمایش تیرویید و تی پی او بدم ببینم بهتر شدم یا نه.و ازمایش ایمنی انعقادی هم‌انجام دادم .۸ و‌۹ شهریور نوبت غدد و ایمونولوژی گرفتم 

منم شكمم رفت تو وزنمم نسبت به قبل بارداريم كه ٥٦ بودم شده بود٤٧😂ولي خوب بخاطر تلاشاي پسرم بود چون ك ...

چه عالی چه مامان مانکنی 😍😍 

کاش منم اول به امید خدا بچمو به دنیا بیارم بعدش هم مث تو مانکن 😍😍🙏🙏😃

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
کاش میشد اینجا دوقلورم طبیعی اورد 😁

سلام شما دو قلو باردارید؟؟؟هفته شش معلوم می شه دو قلو بودنش؟ببخشید بتا اولیه شما چند بود؟؟نمی دونم مال من اول ۶۰۰ بود بعد شد ۱۵۶۰ بعد چهل و هشت ساعت؟امکان دو قلو هست؟؟؟