2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046217 بازدید | 684504 پست
چند روز عقب انداخته بودی ؟ منم نشدم هنوز 

گلم من انتقال داشتم منفی شد بعد قطع داروهای روز ۵ شدم.دوباره منتظر بودم بشم حدودی هفته عقب افتاد تا اینکه بالاخره صبح شدم.چون میخوام برم سونو طبق دستور قبلم دوتا استرادیول شروع کردم تا روز سوم سونو بشم وداروهام شروع کنم.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام گلپری جان  نگران نباش عزيزم من از هفته پنجم خونریزی داشتم تا نه هفته  هماتوم  ...

ممنون عزیزم منم از اول هفته شش خونریزیم شروع شد سه روز یه بار خونریزی دارم تا جایی که بشه استراحت میکنم الان دیگه هفته هشت رو تموم کردم هشت هفته و یک روز هستم دل درد زیاد دارم از داخل شکمم درد داره خدا کنه مال منم زود دفع یا جذب بشه آنقدر لاغر شدم که حد نداره دکترم هفته پیش که رفتم برام پورلوتون نوشت گفت هماتومت اندازه ساک حاملگی هست توکل بر خدا دعا کنین زودتر خوب بشه منم از نگرانی دربیام

زیباترین زخمی که در دنیا خوردم زخم سزارین بود دردناک و پر از احساس ناب مادرانه   

دوستان اینجا کسی می‌تونه منو راهنمایی کنه,تاپیک زدم کسی نیومد،تایپیک آخرم گفتم خواهشاً برای اقدامه

منم ی مادرم فقط فرقم اینه منتظره  بچمم♥️خدایا خودت یه نگاهی به زندگیمون بنداز. یک عدد مامان منتظر
نترس گلم، توی آنومالی اگر پایینتر بیاد اونوقت سرکلاژ میکنن الان فعلا خوبه شکر خدا 🤲🌹

خب تو انومالی ۳۰ میلی بود تو ان تی برام اندازه نگرفته بودن

خداروشکر ایشالا صحیحوسالم بدنیا میاد🥰😘

خب تو انومالی ۳۰ میلی بود تو ان تی برام اندازه نگرفته بودن خداروشکر ایشالا صحیحوسالم بدنیا میاد🥰😘

آهان، خب پس دیگه خیالت راحت باشه هیچ مشکلی نیست عزیزم.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
همه که میگن مام منظم تره ببخشید چرا مجبور شدی بری مام  نمیدونم منم تو ابن سینا پرونده دارم ولی ...

عزیزم دکتر منم هستن،زیاد با بیمار صحبت نمیکنن،ولی کارشون خوبه و اینجور که من شنیدم آمار مثبتشون بالاست،دکتر محمد اکبری هم خیلی تعریفشو شنیدم

ببین یه عاااالمه تایپ کردم همش پرید 😭😭😭 خلاصه بگم همیشه توی تمام موارد موافق و مخالف هست، نمی ...

سلام سحر جان منم تو اینستا میبینم زایمان فیزیولوژیک و خیلی ترغیب میشم طبیعی 😅یعنی اگه یکی بودن میرفتم زایمان فیزیولوژیک اما چون دوتان دیگه سزارین میشم 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
سلام سحر جان منم تو اینستا میبینم زایمان فیزیولوژیک و خیلی ترغیب میشم طبیعی 😅یعنی اگه یکی بودن میرف ...

سلام عزیزم، ای جانممم، آره دوقلو ریسک داره طبیعی، ان شاالله که زایمان راحت و سلامتی داشته باشی عزیزم 🤲🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام عزیزم، ای جانممم، آره دوقلو ریسک داره طبیعی، ان شاالله که زایمان راحت و سلامتی داشته باشی عزیزم ...

مرسی عزیزم همچنین خودت 😍😍

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️