2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست
سلام عزیزم آزمایشت مثبت شد؟؟؟ پس گفتی روز دهم منفی بود 

روز دهم بتام ۱۶ بود.دیروز که روز ۱۴ بودم بتام ۱۱۶ بود که مثبت شد خدارو شکر.بعدم فک کنم که با شما تو تاپیک پارسالم که انتقالم منفی شد صحبت کردم

😄😄😄 سه ماه سوم با صوت هم تحریک میشیم 😁😁😁 بخدا من از زمانی که دختر عموم بهم هشدار داده با فاص ...

آره میدونم چی میگی، خیلییی بده مخصوصا برای سرکلاژ و دوقلو ، خدا خودش کمکمون کنه 🤲

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوست خوبم اگه ای وی اف کردی تحریک شدن و ارگاسم و... خوب نیست باعث انقباض، دور از جون سقط و زایم ...

اره دیگه امروز واسم درس عبرت شد.نزدیکی که غلط بکنم همین قدشم دنیایی استرس بهم داده😑

اره دیگه امروز واسم درس عبرت شد.نزدیکی که غلط بکنم همین قدشم دنیایی استرس بهم داده😑

دور از جونت ولی ماها تا دو سه ماه بعد زایمان هم رابطه نخواهیم داشت 

خیلی مراقب باش 

رعایت کن 

انشالله که بارداری خوبی داشته باشی عزيزم 

سحر جان من دور نافم و شکمم به سمت پهلوها از ظهر خارش گرفته به نظرت شروع کنم به زدن کرم که ترک نیوفته ...

آره حتما بزن دقیقا از همونجاها شروع میشه ترک خوردن.

ما هم همینطور از بهمن نمیدومم اسفند ما خواهر. و برادریم تا انشالله خدا بخواد دو سه ماه بعد زایمان ای ...

منم دقيقااا سر پسرم براي نگرفتن عفونت يادمه نزديكي نداشتم دوماه قبلش😂

عاره ولي من بعد زايمان يگروه رفتيم بعضي مردا حالا درك نميشه گفت واقعااا دست خودشون نبود من كه گفتم خيلي وقته نداريم يكم خنديدن گفتن قطعااا مشغول بوده😒😑حالا نميدونن من همسرم توباردارياملاغر ميشه بعد زايمانم كه اونسري افتضاحتر شده بود حالا يا بخاطر استرس كه اوناهم دارن بالخره  يا بخاطر اينكه كسي نيست بخاد بهشون مثل سابق  برسه

ولي ان شالله كه همسراي همه نيازشون تو اين دوران فروكش كنه هم خودشون اذيت نميشن هم خانماشون😅

آره حتما بزن دقیقا از همونجاها شروع میشه ترک خوردن.

چه ماركي ميزني ؟من سر پسرم يكم خوندم ربطي به ژن داره يسريا گفته بودن گرونترين كرماهم كاري نكرد

منم ول كردم به امون خدااا هيچكاري نكردم،فقط دوهفته اخر دو سه تا ترك خورد كه الانم از نزديك معلومه بادقت ببيني از دور نه

ولي درباره شكم دوم اطلاعي ندارم بدتر ميشه يا فرقي نداره؟؟

چه ماركي ميزني ؟من سر پسرم يكم خوندم ربطي به ژن داره يسريا گفته بودن گرونترين كرماهم كاري نكرد منم ...

من سری قبلی از همون اولش هر روز روغن زیتون زدم اصلا ترک نخوردم ولی این یکی هیچی نزدم، کرم خریدماااا ولی حوصله م نکشید اصلا بزنم، الان یدونه ترک افتاده ولی ریزه، هی میگم پاشم بزنم تنبلی میکنم 🤦🤦🙈🙈

به ژن و جنس پوست که بستگی داره ولی روغن و کرم هم خیلیییی موثره، بهترینش هم روغن زیتونه به نظرم.

چرا عزیزم اتفاقا خیلییی هم مفید بود تنت سلامت 🌹 آره حتما بگو، رو شدن نداره که دختر، دکتر برای همین ...

فداي تو😘😘عاره فردا ميزنم بازم فرقش ده روزه تا حضوري،

اين پماد واژينالا نسخه پزشك ميخاد؟؟؟؟

اخه دكتر نوشته بود ٤٠ تاا گفته بود سي تا مجازم بدم بعد ديدم سهم بيمه هم داره فك ميكردم كلا ازاده