2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046273 بازدید | 684508 پست
نه اتفاقا من همه جوره امتحان کردم، یبار ۱۴ ساعت ناشتا بودن بعدش گرفتم ۹۰ بود، در حالت عادی بین ۸ تا ...

اشكال نداااااره بقول تو وقتي با رژيم سخت درست نشده ديگه بهترين كار همينه هم راحتتر ميخووووري هم استرست كمتره

والا من خودم زياد نميترسم همسرم وحشت داره اونم بخاطر مادرش وگرنه دارو هست براي اينجور مواقع ديگه

ان شالله با دارو اوكي ميشي و راحت و بي استرس تر ميخوري و ني نيمون وزن ميگيره

الان هر بار چند واحد بايد بزني؟؟؟ 

اتفاقا بهتر که قرص نداد انسولین خیلی بهتره، قرص عوارضش زیاده مخصوصا عوارض گوارشش. ناشتام که زیر ۹۵ ...

عه هميشه فكر ميكردم قرص بهتره

ناشتات بالاي صد بود؟ يا ٩٦/٩٨ اينطورا؟؟؟

عاره خيره ان شاالله  ازون بابت خيالت راحته

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اشكال نداااااره بقول تو وقتي با رژيم سخت درست نشده ديگه بهترين كار همينه هم راحتتر ميخووووري هم استر ...

آره بخدا حداقل بتونم بخورم نی نی خوب وزن بگیره. اتفاقا خود دکتر تاکید کرد که وعده های غذاییت رو کامل بخور دچار افت قند نشی. یک واحد قبل صبحانه، دو واحد قبل نهار دو واحد قبل شام. یک هفته اینجوری بزنم روزی چهار بار هم قندم رو بگیرم اگر اوکی بود که هیچ اگر نه باز برم پیشش دوزش رو تغییر بده.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
تشك تعويض لازم دارين پتو نوزادي سبك باشه بهتره  البته بازم بسته به محل زندگيتون داره گلباغت اي ...

مرسی عزیزم خیلی کامل بود 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
عه هميشه فكر ميكردم قرص بهتره ناشتات بالاي صد بود؟ يا ٩٦/٩٨ اينطورا؟؟؟ عاره خيره ان شاالله  ا ...

نه بین ۹۵ تا ۹۹ بود . آره انسولین خیلی بهتره. فقط آبکش میشم دیگه تا آخر بارداری 🤭😅

تشك تعويض لازم دارين پتو نوزادي سبك باشه بهتره  البته بازم بسته به محل زندگيتون داره گلباغت اي ...

دست گلت درد نکنه عزیزممم، چه کار خوبی کردی لیست کردی خدا خیرت بده 😍🤲🌹

باشه عزيزم هرجور صلاحتونه اين چيزا خجالت نداره من حتى فرتيل سى ام هم داشتم ديگه لازمم نشد دادم يكى ...

عزیز دلم خوشحالم دوستهای خوبی مثل شماها دارم 😍❤️

خدا کوچولوتو برات حفظ کنه 🤲

عزیزم سیکل پریودت رو دستکاری نکن اینطوری تخمکهات خوب و کافی رشد نمیکنن و کیفیت مطلوب رو نخواهند داشت ...

مجبورم، قبلا همیشه منظم و ۲۸ روزه بوده ولی از بعد کورتاژم دیگه منظم نبوده و حتی یک هفته هم عقب افتاده. من‌ هم میخوام سر ۲۸ روز پری بشم که شروع کنم.

از طرفی دکتر بهم قرض ضدبارداری نداد، گفت چون تاحالا نخوردم بهتره که نخورم

سلام به همگی دوستان 

خانمایی که تازه زایمان کردی لطفا بگید تا چند وقت خونریزی بعد زایمان داشتین؟

من خونریزی بعد زایمانم مقدارش کم بود اوایل نواربهداشتی لازم بود بعدش همونقدری که نفهمی ی کم لباس زیرت کثیف بشه بعد دو هفته لکه بینی بود تا نزدیکای چهلم از فردای چهلم دوباره شروع شده بازم کمه ولی خون قرمز هست تا الان که 50 هست زایمان کردم در حدی نیست که نوار بهداشتی استفاده کنم ولی اگر پارچه ای چیزی ندارم بد میشه آخه بدجور به نواربهداشتی هم حساسیت دارم هروقت میزارم کلا میخارم

لطفا بگید تا چند وقت خونریزی داشتین؟

خدایا ازت سپاسگذارم . نمیدونم به چه طریقی برایت بندگی کنم تا شکر گزار نعمتی که بهم دادی باشم .
عزیزم انشاالله که خیره و ازمایشت مثبت میشه🤲❤️

خدا از دهنت بشنوه🤲🤲🤲😣

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
سلام  امیدوارم بارداری خیلی خوبی داشته باشی عزیزم. انشالله اینبار همه چیز عالی پیش میره. نگران ...

ممنونم مهربونم من اینسری مام ، دکتر علیرضایی 

والا من چون سقطم تو بیمارستان بود بردیم آزمایش و ۰۰۰ هم انجام دادن و پاتولوژی و ۰۰۰ گفتن مشکلی نبوده و دکترها هم گفتن طبیعی هست 😐

مجبورم، قبلا همیشه منظم و ۲۸ روزه بوده ولی از بعد کورتاژم دیگه منظم نبوده و حتی یک هفته هم عقب افتاد ...

ان شاالله که خیره عزیزم، قرص ضد بارداری چون کورتاژ کردی رحمت رو نازک‌تر می‌کنه. شرایطت یکم حساسه باید حتماااا با خود دکترت مشورت کنی، سر خود اصلااا کاری نکن تا بهترین نتیجه رو بگیری ان شاالله 🤲🌹

عزیزم من جنین هام بیمارستان بهمن هستن؟چرا خاطره خوبی از بهمن نداری؟کارشون خوب نیست؟

من دوبار منفی شدم یک بارم کورتاژ کردم اونجا. بخاطر این می گم. وگرنه که تا جایی که من می دونم بیمارستان خوبیه.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
ممنونم مهربونم من اینسری مام ، دکتر علیرضایی  والا من چون سقطم تو بیمارستان بود بردیم آزمایش و ...

آره چند نفر دیگه هم می گفتن این رو که آزمایش کردند جنین رو و سالم بوده. 😔

قبل از مام کجا بودین؟ این بار برات کار متفاوتی کرد دکتر علیرضایی؟

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈