2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046349 بازدید | 684509 پست
ب سلامتی عزیزم اغوشی خوبه ؟جای کریره ؟یا جداس 

نه جاشو نميگيره جداست و بنظرم زياد كارايى نداره اغوشى

منم تو خريد كرير موندم ك بخرم يا نه

اخه صندلى ماشين از همون بد تولد نميشه كذاشت توش درسته؟؟

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه جاشو نميگيره جداست و بنظرم زياد كارايى نداره اغوشى منم تو خريد كرير موندم ك بخرم يا نه اخه صندل ...

اره بدو تولد نمیشه گذاشت اون اوایل بعده زایمان کریر خیلی کاربرد داره فقط میگن بعده چند وقت دیگه نیاز نیس ولی من دیدم کریر تا یه سالگی تو ماشین هم میشه گذاشت 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
چیکا جان یعنی پیشنهاد میکنی کالسکه دوقلویی خوبه؟؟؟  ننو تو برقی یا دستی؟؟  عکس یا مارک و ...

ننو ب نظرم برقى خريدش زياد اصولى نيست

بعدم تخت كنار مادر نخريد بجاش همون نوو اوكى هست

چقدر خوبه اينجا باهم مشورت كنيم و وسايل اصافه رو حذف كنيم

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
اره بدو تولد نمیشه گذاشت اون اوایل بعده زایمان کریر خیلی کاربرد داره فقط میگن بعده چند وقت دیگه نیاز ...

منم چون اكثرا تنها ميرم بيرون بايد بفكر اينا باشم براى توى ماشين وگرنه پامو از خونه نميتونم بيرون بذارم😁

نه اصلا طبیعی چیه باید ازمایشات سقط مکرر بدی ، شوهرت سالمه؟

منظور اینه که سقط تا یکی دو بار شایع هست و دلیلی براین نیست که مجدد تکرار بشه. 

بله من از همون بار اول میکرو، همه آزمایشهای ایمنی و انعقادی و ... رو دادم. همسرم واریکوسل داره با تحرک کم. مورفولوژی ۴ درصد داشت اخیرا.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
وای مرسی عزیزم میخواستم اتفاقا تگت کنم بازم چیزی میدونی بگو 😅

من کالسکه مارک کیکابو گرفتم خیلی خیلی راضیم هم جمع و جوره هم ستون وسط بین بچه ها داره هم راحت تو ماشین جا میشه هم محکمه. دیگه اینکه خیلی تجملاتی فکر نکن هرچیزی که به درد میخوره همونو بگیر لباس اوایل خیلی به کار میاد من سایز یک چند دست گرفته بودم ولی بچه ها توش غرق میشدن😂سایز ۰ هم حتی بزرگ بود ولی خب احتیاجه حتما چند دست بگیر و سعی کن زیر دکمه دار بگیری که شکم و پهلوشونم بپوشونه. من راستش سر وسیله گرفتن خیلی جزیی گرفتم تاب برقی و فلانو اینجور چیزا اصلا سمتش نرفتم تنها چیزای مهمی که تا الان براشون گرفتم کریر ، ننو، کالسکه، صندلی ماشین، روروئک اونم برای مواقع ضروری استفاده میکنم. 

خداياشكرت....❤️ 
ننو ب نظرم برقى خريدش زياد اصولى نيست بعدم تخت كنار مادر نخريد بجاش همون نوو اوكى هست چقدر خوبه اي ...

من به امید خدا و به شرط خوب پیش رفتن همه چی اگه بگیرم همون ننو که عکسش رو فرستادم میگیرم حالا یا جفت یا تکی 

صندلی ماشین هم باید بگیرم 

کریر همینطور ولی کالسکه نمیگیرم چون خیلی ها مخالف بودن حتی تو پیج های دوقلویی و... دیدم میگن کارایی نداشته 

بعد تو ى سرى تاپيك ها خونده بودم كرير نخريد بجاش تشك گارد دار بخريد

اخه براى من تشك چ كاربردى داره وقتى با ماشين ميرم تنها

روروئك چى؟ اونم ميگن براى ستون فقرات بچه بده

ولى زن داداشم ميگفت تا چهارپنج ماه بچه ش رو گذاشته روزوئك

چیکا جان یعنی پیشنهاد میکنی کالسکه دوقلویی خوبه؟؟؟  ننو تو برقی یا دستی؟؟  عکس یا مارک و ...

کالسکه دوقلویی کنار هم مارک کیکابو عالیییه من خیلی باهاش راحتم خیلی زیاد اصلا مشکل رد شدن از جایی رو هم باهاش ندارم. ننو همونی که عکسشو فرستادی حتما به کارتون میاد ببین شاید اوایل بذاریشون داخلش بگی چقدر فرو رفتن ولی کم کم دیگه ننو نباشه تو خونه گرفتار میشی. من اوایل که میخواستم بذارم ننو زیرشون تشک کوچیک یا پتو تا میکردم میذاشتم که کمرشون اذیت نشه چون ننو قوس داره. 

این کالسکشونه

خداياشكرت....❤️ 
من کالسکه مارک کیکابو گرفتم خیلی خیلی راضیم هم جمع و جوره هم ستون وسط بین بچه ها داره هم راحت تو ماش ...

قربونت بشم وقت سر خاروندن نداری تاب و..  کجا بزاری 😁😁

اینایی که گفتی خوب بود ممنونم 

لباس سایز صفر و یک زیاد باشه برای تعویض 

من عقیدم اینه لباس بیرون و... کم کم آدم بگیره نه بعضی ها تا هفت سالگی بچه میرن کفش و لباس و شلوار و... میگیرن 

من مخالفم با این کار 

چیکا جان شیشه و پستونک چی گرفتی چندتا 

من به امید خدا و به شرط خوب پیش رفتن همه چی اگه بگیرم همون ننو که عکسش رو فرستادم میگیرم حالا یا جفت ...

ان شاالله ك خوب پيش ميره

اره خوب ميكنى

كالسكه ى وقت بيرون ببرى پاركى بازارى جايي لازمت نميشه؟

اخه ماشين ك همه جا نميشه رفت😄

سلام عزيزم اخه نميدونم ك  وتلا اينجا مثلا مركز استان هست اما اسناد پزشكيشون ى شهرستان ديگه س ...

نه خوب خودتون انجام ندین یه روز که همسرتون سرشون خلوت بود و وقت داشتن براتون ببرن اسناد پزشکی و ... من رفته بودم به قصد گرفتن کد ناباروری ولی چیزی با عنوان کد بهم ندادن مدارک رو بردم و مراحل رو انجام دادن بعد دیدم گفتن سه ماه دیگه درصدی از  پول پانکچر رو میریزن .دیگه در مورد داروها و ... رو نمیدونم .

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
بعد تو ى سرى تاپيك ها خونده بودم كرير نخريد بجاش تشك گارد دار بخريد اخه براى من تشك چ كاربردى داره ...

ببین هرچیزی زیاد از حدش بده. من تا ۷ ماه تو ماشین کریر به دردم خورد پشت به صندلی خودمون میبستم و بچه هارو توش میذاشتم چون خودش با کمربند فیکس میشه محکمه. خب به طبع به درد میخوره چون حالت خواب هستش. دومی هم روروئک من زمانی که بخوام کار خونه انجام بدم میذارمشون داخلش و اصلا مدت طولانی نمیذارمشون. خب طبیعیه وقتی مدت طولانی بذاری به بچه فشار میاد. 

خداياشكرت....❤️ 
ان شاالله ك خوب پيش ميره اره خوب ميكنى كالسكه ى وقت بيرون ببرى پاركى بازارى جايي لازمت نميشه؟ اخه ...

من با بچه تنها جایی نمیرم 

خودم تنهام الان تنهایی نمیرم مگر با همسر یا مادر 

اهل تنها جایی رفتن نیستم 

بعدشم به امید خدا باید برم دنبال کارم و.... 

عملا بیرون رفتن ندارم 

😁😁

آقای همسر هست مامانم هست بابام هست