2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046334 بازدید | 684509 پست
عالیه موفق باشی عزیزم پیجشم هست برو ببین  من دوستام دارن راضی هستن  

ووووی خدا دلم ضعف رفت😍😍😍😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من که هنوز بصورت تخصصی نرفتم سراغش همینجوری توی اینستا چند تا پیج سیسمونی دیدم ریزش مو گرفتم 🥺

منم پیجا رو دارم میگردم فقط نگاه میکنم 🥲

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
سلام دوستان  منم دیروز انتقال جنین داشتم دوتا جنین برام انتقال دادن  التماس دعا دارم همت ...

مبارکه عزیزم. از الان دیگه مامان شدی😍ان شااالله تا ۱۲۰ سال ادامه داشته باشه مامان بودنت❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلامت باشی عزیزدلم  ولی خداییش نمیدونم این دفعه خیلی بیخیالم😁

همین بی‌خیالی ان شاالله باعث مثبت شدنت میشه چون خیلی از منفی شدن ها بخاطر استرس لعنتیه 😕

همین فرمون بی‌خیالی برو‌ جلو تا روز آزمایشت خوش خبر برگردی ان شاالله 🤲⁦❤️⁩🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
منم پیجا رو دارم میگردم فقط نگاه میکنم 🥲

در حد همین نگاه خوبه، بیشتر نشه لطفا 😅😅🤭🤭

من همون اولش سرویس تشک و پتو و قنداق و آغوشی و اینا رو گرفتم، همونجا دیگه استاپ شد ، فکر کنم باید با همینا سر کنم دیگه 😁😁😁 لباس هم چند دست لباسای نوزادی همسرم هست همونا رو تنش میکنم 😍😍

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
مرسی عزیزم چطور ناراضی ان یعنی دوتا جدا بگیرم اینجوری سختمه ک یوقت تنهایی برم بیرون بازم اگه چیزی می ...

من دختر عموهام و دختر خالم گرفتن بعد فروختن میگفت سخته کنترل کردن راه بردن و...  اونا تکی بزرگ گرفتن به نظر من نگیر تا دوسال تنها بیرون رفتن و از سرت بیرون کن 

من دختر خالم میگفت اومدن باید بشینی کف خونه موهات رو بکشی 😁😁😁

بنده خدا دوتا پسر داره یعنی....... 

بچه های دختر عموم هم دوقلو پسر 

یه دختر عموم دوتا پسر یه دختر که اون بیچاره یه مدت افسردگی گرفت ولی بچه هاش بزرگ شدن خداروشکر 

همین بی‌خیالی ان شاالله باعث مثبت شدنت میشه چون خیلی از منفی شدن ها بخاطر استرس لعنتیه 😕 همین ف ...

انشالله 

انشالله شما هم بارداری عالی داشته باشی و خدا کوچولوت برات حفظ کنه

دیگه به همسرم گفتم ما دیگه چند دفعه این راه رفتیم و ته قضیه رو دیدیم تا خدا نخواد هیچ اتفاقی نمی افته حتی اگه بهترین دارو و دکتر و مرکزی بری فقط باید خودش بخواد بخاطر همین کلا سپردم به خود خدا

انقد سپردم به خودش که کلا یادم میره جنین انتقال دادم😂😂

سلام نسرين جان ميگم من امروز رفتم براى ازمايش خونم از اونطرف رفتم كارگزارى تامبن اجتماعى براى تامين ...

فرناز جون پرونده رو بهتون میدن برین به مرکز درخواست بدین براتون کپی میکنن با مهر مرکز بهتون میدن .یه فرمی هم از مراکز کارگزاری بگیرین تا پزشکتون شرح حالتون رو بنویسه بعد ببرین شعبه اصلی انجا مدارک میگیرین و مهر میکنن و دوباره میبرین کارگزاری ها و مدارک و چک میکنن و ثبت میکنن .من هفته پیش انجام دادم .کپی شناسنامه و کارت ملی با اصلشون هم همراهتون باشه 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
دوستان شما میلتون میبره صبحانه بخورید  من چند وقتی نمیتونم بخورم  نمیدونم چیکار کنم  ...

خوردن کالباس خیلی خیلی خطرناکه تو بارداری، اصلا لب نزن

یه سرچ کن در مورد باکتری لیستریا

https://redmag.ir/عفونت-لیستریا-علائم-پیشگیری-و-درمان/ 

خدایا شکرت 🙏🏻❤️