2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046359 بازدید | 684509 پست
عزیزم پست بالاترم رو‌ بخون

سلام عزیزم خوبی؟میگم من لیست مامانای باردار رو پیدا نکردم گذاشتین؟

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام ماهک جان  ممنونم گلم شکر خدا  یه روز خوبم چند روز نه  کمر درد پا درد  ک ...

توکلمون به خدا عزیزم باید تحمل کنیم منم دیشب تا۴ صبح نخوابیدم گلاب به روت حالت تهوع امانمو برید دل درد گرفتم دیگه   

سلام عزیزم خوبی؟میگم من لیست مامانای باردار رو پیدا نکردم گذاشتین؟

سلام عزیزم خوبم شکر خدا شما خوبین؟

نه گلم قرار شد دیگه لیست نداریم هر روز به نیت تمامی خانمهای تاپیک صد صلوات، یک آیت الکرسی و یک سوره حجرات بخونیم ان شاالله 🤲

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام بچه ها میگم مادرایی ک تهران هستید از کجا سیسمونی خریدید ک همه قیمتش خوب باشه هم جنس خوب 

با سلام ، هیچ جا 😅😅😅🤭🤭🤭

والااااا قیمتا یجوریه که ترجیح میدی برگ انگور ببیچی دور بچت 😐😐😐

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
@پروانه۲۱ عزیز دلم من هیچ دانش یا تجربه ای راجع به موضوع شما ندارم. نمی‌دونم تاثیری روی باروری د ...

هانیل جان من سه روزه صد تا صلوات و آیت الکرسی رو‌میخونم لیستشو‌ گذاشته بدی 

سوره حجرات رو نمیخونم

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
سلام عزیزم خوبم شکر خدا شما خوبین؟ نه گلم قرار شد دیگه لیست نداریم هر روز به نیت تمامی خانمهای تاپی ...

آخه من این سه روز رو به نیت alaee, مامان سوفی ، favali خوندم الان چیکارش کنم ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
توکلمون به خدا عزیزم باید تحمل کنیم منم دیشب تا۴ صبح نخوابیدم گلاب به روت حالت تهوع امانمو برید دل د ...

بی خوابی شبانه الان چند وقت با من همراه عزيزم 

الان باید حالت تهوع کم بشه برای ما بیشتر شده 😐😐😐

من به بو خیلی حساس شدم

مثلا میگم بوی چوب، بوی چسب، عطر شالیزار و.... 

همسرم میگه خدا کنه به من حساس نشی فقط 😁😁

انشالله که بهتر میشی عزيزم 

مراقب خودت باش 

کی باید بری برای غربالگری دوم؟ 

سلام عزیزم خوبم شکر خدا شما خوبین؟ نه گلم قرار شد دیگه لیست نداریم هر روز به نیت تمامی خانمهای تاپی ...

باشه پس منم میخونم التماس دعا دارم از همه خانومای تاپیک لطفا منو هم از دعاهاتون بی نصیب نذارین واقعا منو تو دلیم خیلی نیاز داریم به دعاهاتون

انشالله همه به خواسته قلبیشون برسن و انشالله خواسته هممون با مصلحت خدا یکی میشه

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞
با سلام ، هیچ جا 😅😅😅🤭🤭🤭 والااااا قیمتا یجوریه که ترجیح میدی برگ انگور ببیچی دور بچت 😐😐😐

سلام دقیقا همینطور آخه یه ننو برقی رو میگن 12 میلیون 😐😐😐

یه ست کیف و... من قیمت گرفتم چهارو خورده ای 

با سلام ، هیچ جا 😅😅😅🤭🤭🤭 والااااا قیمتا یجوریه که ترجیح میدی برگ انگور ببیچی دور بچت 😐😐😐

🥲🥲والا ادم قیمتا رو میبینه کرک و پرش میریزه خودم فک کنم باید بدوزم 🤣

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

ببخشا عزیزم میگم تو آنومالیم آزمایش هس؟آخه واسه ننوشته؟آزمایش چی هس؟