2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046233 بازدید | 684505 پست
سلام نسرين جان ميگم من امروز رفتم براى ازمايش خونم از اونطرف رفتم كارگزارى تامبن اجتماعى براى تامين ...

سلام عزيزم 

بله برو یه گزارش بگیر 

از روز پانکچر و انتقال و صورت حساب هایی که داری و دکتر هم یه گزارش در واقع خلاصه پرونده بهت میده ببر استاد پزشکی کد نازایی و تاییدیه بگیر و بعد ببر شعبه بیمه تامین اجتماعیتون الیته کپی و اصل شناسنامه، کارت ملی، شماره حساب بانک ملی یا رفاه به نام بیمه گذار اصلی که میشه هم‌سرت 

تو پست‌هایی قبلی گفته بودم حتما فراموش کردی عزیزم 

فریناز جان امور مالی یا ذی حسابی بری بهت صورت حساب میده که مثلا چقدر برای تخمک کشی و چقدر انتقال دادی نگاه کن مهر داشته باشه والمثنی نباشه

من نمیدونم واقعا ولی یکی از دوستام میگفت حداقل یه بار با داروی خارجی امتحان میکنن جواب نداد بعد اهدا ...

آخه داروی خارجی دارن توی داروخونه اشون ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها خيلى معذرت ميخوام من امروز صبح ك رفتم دستشويى ى چيز ژله اى مانند سفيد اندازه ى نخود اما نه ...

آره نگران نباش میتونه بخاطر شیاف هم باشه 

البته من ترشح دارم ولی رقیق و آبکی 

بعضی اوقات حس میکنم نکنه خون میرم سرویس میبینم ترشح 

ميگم خداوكيلى چطور بدون شور.ت تو خونه ميگردين؟؟😂😂 بابا من اگر نپوشم يا از پاهام شُر ميكنه پايين ي ...

عزيزم شلوارک بپوش که در واقع اون تنگ بودن و جذب بودن شو رت رو نداشته باشه 

من اگه پیراهن بپوشم زیرش یه شلوارک میپوشم 

الان چند روزی شو رت نمیپوشم آنقدر راحتم احساس می‌کردم کشاله رانم داره زخم میشه یه حالت ساییدگی داشت الان راحتم 

من که ترشحات ندارم والا  کلا هیچ علائمی ندارم😣

سلام عزيزم 

ترشحات برای هفته ده یازده به بعد و هفته چهارده به بعد بیشتر میشه 

فریناز جان هم علائمی نداشته اگر خاطرت باشه تو تاپیک هم گفته بود 

بستگی به بدن داره عزيزم 

خدا كمك كنه واقعاااا😂😂😂 ان شالله بسلاااااامتي باااشه عزيزم با دكتر نسرين گرفتي؟؟

بله با همون ،یه بارم با اون امتحان‌کنم هر چند یه دکتر برای همه جواب یکسان‌ نمیده زیاد امید ندارم‌ ولی چاره ای هم‌نیست 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
سلام عزيزم  ترشحات برای هفته ده یازده به بعد و هفته چهارده به بعد بیشتر میشه  فریناز جان ...

نمیدونم درکم میکنی یا نه این چیزا یکم نگرانم کرده 

توکل ب خداا خودش خبر داره از دلم 

ممنون عزیزم خدا برات حفظ کنه پسرات رو

سلام عزيزم  بله برو یه گزارش بگیر  از روز پانکچر و انتقال و صورت حساب هایی که داری و دکت ...

عزيزم اينا اصلا امورمالى و ديحسابى و اينا ندارن

فكر كن ميرى مطب و كارهاتو انجام ميدى بعد ميرى اتاق عملشون براى پانكچر يا انتقال

حالا ميرم از خودشون ميپرسم چيكار كنم بالاخره من اولين نفر نيستم و راههاشو بلدن خودشون

مرسى گلم💖💖

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
آره نگران نباش میتونه بخاطر شیاف هم باشه  البته من ترشح دارم ولی رقیق و آبکی  بعضی اوقات ...

اونجورى رو ك هميشه دارم

امروز ى كم متفاوت بود واسه همين پرسيدم

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
من که ترشحات ندارم والا  کلا هیچ علائمی ندارم😣

مياد نگران نباش

همچين بشه ك بگى كاش نبود😬😬

دوستان شما میلتون میبره صبحانه بخورید 

من چند وقتی نمیتونم بخورم 

نمیدونم چیکار کنم 

از همه چی تو صبحانه بدم میاد 

فقط چایی میخورم و دوتا خرما 

جدیدا هوس سوسیس و کالباس کردم 

حالا سالهاس نخوردماااا مگر خودم تو خونه درست میکردم 

الان فقط برای بیرون رو میخوام چنددروز پیش یه کوچولو کالباس مثلا خوب خوردم ولی هنوز چشمم دنبالشه و دلم آروم نگرفته 

عزيزم شلوارک بپوش که در واقع اون تنگ بودن و جذب بودن شو رت رو نداشته باشه  من اگه پیراهن بپوشم ...

منم وقتايى ك همسرم خونه نيست سعى ميكنم بدون شور ت باشم خيلى وقتهاش اما اصلا بدون دستمال نميتونم

اره واقعا بدون شو رت خيلى خوبه اگر هميشه بشه

نمیدونم درکم میکنی یا نه این چیزا یکم نگرانم کرده  توکل ب خداا خودش خبر داره از دلم  ممن ...

ببين من دركت ميكنم اما از منى ك هيچى علائم نداشتم جز تكرر ادرار و سينه هامم چون كوچيكن خييييلى كم سنگين شده بود ب شما نصيحت ك جوجه ت عااااليه حالش و داره براى خودش عشق ميكنه و بزرگ ميشه

فكر هيچى نباش ك بعد علامتى بياد پشيمون بشى😂😂

بله با همون ،یه بارم با اون امتحان‌کنم هر چند یه دکتر برای همه جواب یکسان‌ نمیده زیاد امید ندارم‌ ول ...

سلام عزيزم ببین همین جمله آخرت یعنی که خودت به کارای خودت و خدا باور نداری 

چرا با انرژی مثبت نمیری جلو 

چرا به خودت امید نمیدی که میرم اینسری به لطف خدا و همت خودم و کمک دکترا همه چیز خوب پیش میره و منم مادر میشم 

میدونم سخته میدونم باورش خیلی سخته برات ولی امید بده باور داشته باش 

مثبت فکر کن انشاالله درست میشه 

همین که میگی امید ندارم خودش انرژی منفی 

دورت بگردم قوی باش، مثبت فکر کن، توکل کن به خدا 

من دلم برات خیلی روشن دقیقا حسی که به رقیه و هیوا داشتم به شما هم دارم 

انشالله که اینسری مامان خانم میشی توکل کن به خدا ما هم به شرط لیاقت برات دعا میکنیم