2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046358 بازدید | 684509 پست
من هنوز انتقال ندادم میخوام دکترمو عوص کنم ، شما از دکترت راضی هستی ؟ اسم و فامیل کاملشو برام مینویس ...

من که خیلی تعریفشو شنیدم،دکتر سهیلا انصاری پور

دکتر اکبری هم خیلی بیمارا ازش راضی بودن

ب نظر من كسى اگر بخواد كارى كنه نياز نيس بهش بگى خودش درست ميكنه مياره منم پارسال خونه مامانم بودم ...

منم ته دلم همين فكرارو ميكنم دلم نميخخخخاد بهشون بگم بعد باز ميگم خيليم خوشبحالشون شده😅حالا مادرشوهرم بمامانم گفته اينجاهم نميان مامانم گفته پله دارن براي همووونه  وگرنه خودشون خيلي دوست دارن بيان🙁الكي بهووونه داد دستشون😂

شوهرم خودش اين مدلي كه از سختياي زندگي و مشكلاتمون اصلا نميگه بهشون كرونااا مثلا گذاشت كامل هرسه خوب شديم بعد دوهفته گفت☹️ولي الان از وقتي فهميده پسره ميگه دير بگيم يوقت بد نباااااااشه😒گفتم سونو ١٨ هفته جنسيت ميگه منم هنوووووو نرفتم😅😅

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من هنوز انتقال ندادم میخوام دکترمو عوص کنم ، شما از دکترت راضی هستی ؟ اسم و فامیل کاملشو برام مینویس ...

عزیزم تو نت بزن دکتر محمد اکبری ابن سینا

یا دکتر انصاری پور ابن سینا

نظرات رو بخون،دکتر انصاری پور تقریبا همیشه شلوغه ولی تا اینجا که من راضی بودم

سلام ‌.ممنون میشم کسی اطلاعاتی داره راهنماییم کنه 

من حدود ۴ بسته ال دی پشت سر هم خوردم که پریود نشم بدون وقفه . حالا با وجود مصرف ال دی ، ببخشید دستمال که میکشم‌ خون‌میبینم . یعنی دارم پریود میشم ؟؟؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
بچه ها مادرشوهرم بعد كرونا همسرم بهش گفت كرونا گرفتيم گفت واي چرا بما تگفتي حداقل غذايي ميذاشتيم ميب ...

آدم از بعضیا اینقدر بدش میاد‌که ترجیح میده کمک نکنن چون‌ ممکنه غذایی که برات میاره توش قیافه مادر شوهرتو ‌ببینی‌ غذا هم ‌بهت نچسبه

همیشه زحمت برای مادر دختر هست تازه ممکنه بگن مگه‌ مادرت برات چیکار کرده

حالا بگو‌ یه بار بیاره دیگه لااقل برای توام‌یه‌بار کاری کرده باشن البته اگه فکر میکنی نمیخواد قصد‌وقرضی به کار ببره و‌برات جیگر نپزه که نتونی بخوری واللا

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
ب نظر من كسى اگر بخواد كارى كنه نياز نيس بهش بگى خودش درست ميكنه مياره منم پارسال خونه مامانم بودم ...

خدا خيرتون بده اسمش يه غذاست ولي واقعاا ادم توان نداره  سر گاز وايسادنش و ظرفااااش🤢من كه از بيرون ميگرفتم ولي براي علي خونه درست ميكردم بدوستم گفتم گفت نيكي پرسش😂خوب بذاااار مثل همون شعله زرد بگو بياااا ببر هي تعارف چي ميكني

پ توهم بودي نميگفتي؟

من كه برا علي مجبورم بذارم نهايتش يكم بيشتر زحمت داره همونم براي خودمونم ميذارم

سلام دوستان.  خدارو شکر جواب آزمایش من مثبت شد.  ان شاء الله بحق این ماه و ناله های حضرت ...

مبااارک باشه عزیزدلم 😘😘😘

باخدا باشی،همه چیز آسان میشود... پس ناامید نباش!!!💕💞💕💞💕💞💕
منم ته دلم همين فكرارو ميكنم دلم نميخخخخاد بهشون بگم بعد باز ميگم خيليم خوشبحالشون شده😅حالا مادرشوه ...

اون اگه میخواست خودش غذا درست میکرد میفرستاد نیازی به گفتن نبود . من جای شما باشم نمیگم ، شاید با گفتن شما دو سه بارم غذا درست کنه ولی ترزش نداره راستشو بخوای املت بخوری بهتره تا با منت بخوان کاریو برات انجام بدن 

خدای من خدای معجزه هاست . 
سلام عزیزم مرسی گلم خوبم خداروشکر انشالله امروز یا فردا میرم دکتر برام ازمایش غربالگری رو بنویسه ه ...

فرزی جان ویار و‌علائمت چیه بتات چند‌ بود میخوام کارشناسیت‌کنم 😀

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
بچه ها من اینروزا همش ساعت رُند میبینم به ف ل نیک میگیرمش انشاءالله که خبراز مامان شدنم داشته باشه🤗 ...

عزیزم ان شاالله که خیره منم خیلی میدیدم حتی الانم میبینیم فرشته ها بات حرف میزنن نشونه های خوب میفرستن 😍😍

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️