2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046349 بازدید | 684509 پست
عزیزمممم، اگر به من بره سفید میشه، البته همسرمم سبزه بانمکه هر شکلی بشه قشنگ میشه 😍 حالا علاوه بر ...

ان شاالله زیبایی هر کدومتون و اخلاق پدرتون رو به ارث ببره 😍😍😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام عزیزم نگران نباش من روز 13 بتام دوهزار بود روزه پونزده بتام هفت هزار شده بود ان شاالله که میری ...

دورت بگردم الان شما دوقلو باردارید ؟ ان شاالله بخیر بگذره 

من یه دونه یا دوقلویی برام مهم نیست انقدر این ده سال دوندگی کردیم فقط میگم صحیح و سالم بیاد بغلم 

من خیلی نگرانم آخه این انتقال نهم هست 

تو انتقال ششم باردار بودم اما قلب چنینم تو ده هفته و سه روز یهو وایستاد ، شاید به خاطر اون همش تو دلم آشوبه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

با اولی زود میشی استرس نداشته باش . عوارض این آمپولا زیاده . تا میتونی میوه و سبزیجات بخور اب زیاد ب ...

نه استرس که ندارم .میخوام برنامه ریزی کنم برای کارام این باعث شده برنامه کارام ازدستم خارج بشه 🤦‍♀️ و آره واقعا عوارضش خیلی زیاده من تابحال انقدر اذیت نشده بودم که اینسری شدم اصلا جون نداره بدنم .مشکلم اینه اب خیلی خیلی کم میخورم پس باید تلاش کنم آب خوردن رو زیاد کنم.واقعا واقعا امیدوارم هممون راحت بشیم از این داروهااا .🤲🤲🤲🤲 😭😭😭 .با دکتر عارفی توی بیمارستان بهمن

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
عزیزمممم، اگر به من بره سفید میشه، البته همسرمم سبزه بانمکه هر شکلی بشه قشنگ میشه 😍 حالا علاوه بر ...

تو فامیلای ما هست رنگ چشم از خانواده مادری ارث برده باشه.احتمالش هست چون ژنش داری...حالا من می‌گفتم به عمه اش نکشه😁😁😁😁

من تیتر بنام ۴۰۴۸ بود میترسم همش نکنه خارج رحمی باشه  سه شنبه وقت سونو ساک دارم، لامصب روزها ه ...

بارداری و تیکرتون مبارک 😍 نگران نباشین .احتمال داره دوقلو باشه مثبت فکر کنین😍😍

سلام بچه ها ببخشید اونایی ک تازگیا پانکچر کردن یا از قبلی یادشونه معمولا چند ردز بعد شروع دارو   ...

عزیزم من از روز ۸قاعدگی کم کم دردام شروع شد 

ولی بودن کسایی که بامن داروهارو شروع کردن ولی درد نداشتن 

خداروشکر تخمکاشونم خوب بود 

تو فامیلای ما هست رنگ چشم از خانواده مادری ارث برده باشه.احتمالش هست چون ژنش داری...حالا من می‌گفتم ...

توکل به خدا، اول سالم و صالح باشه بعد هم خوشگل موشگل 😍🤲⁦❤️⁩

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
بارداری و تیکرتون مبارک 😍 نگران نباشین .احتمال داره دوقلو باشه مثبت فکر کنین😍😍

دورت بگردم مرسی از انرژی خوبت الهی چندبرابر این انرژی خوب رو امروز خودت بگیری از اطراف 

چشم سعی میکنم اما خب دلم نمیدونم چرا آشوبه 

بچه هااااا من خانواده پدرم از هر دو طرف چشم سبز هستن. یعنی هم خانواده پدر پدرم هم خانواده مادر پدرم ...

وای من عاشق چشم رنگی هام 

انشالله که دختر نازت چشاش رنگی میشه 😍😍😍😍

وای دلم غش رفت دورش بگردم من 💋💋💋

خدا پدرت رو بیامرزه ، احتمالش هست عزیزم  عکس بابا رو زیاد نگاه کن و چشماشو😍 همچنین از خواهر ب ...

تیکرتون مبارک عزيزم 

انشالله که ادامه مسیر رو هم به سلامتی با دل خوش بدون اضطراب طی کنید 

روح پدر عزیزت شاد و یادش گرامی باد 

انشالله که سالم و سلامت باشه 

دوم اینکه یه دخمل چشم رنگی مو طلایی و سفید رو 

عین پرنسس ها 

😍😍😍😍

روح پدر عزیزت شاد و یادش گرامی باد  انشالله که سالم و سلامت باشه  دوم اینکه یه دخمل چشم ...

عزیزممم، سلامت باشی، ان شاالله دومادی گل پسرهات 😍🤲🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه ها روز چهارشنبه رفتم ۲۱۶بود الان شنبه رفته ازمایش دادام شده ۱۵۳۰بنظرتون عددش غیر عادی نیست 

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰
هم یه قسمت از رحمم که ماه قبلم گفت مشکوک به پلیپه و بعد سونو در آب گفت نیست این ماهم همینو گفت  ...

ان شاالله عملت خوب پیش میره و باردار میشی گلم

احتمالا منم پروژسترون خونم بالاست که پریود نمیشم

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍