2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه هااااا من خانواده پدرم از هر دو طرف چشم سبز هستن. یعنی هم خانواده پدر پدرم هم خانواده مادر پدرم ...

خدا پدرتون رو بیامرزه سحر جان ..احتمالش وجود داره هرچند کم 😉 ان شاالله چشم رنگی میشه دخمل قشنگت 😍😍😍😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
جفتمون تیره ایم. پس حتما رنگی میشه 😍🤭🤪😁

هیچ چیز غیرممکن نیست عزیزم .تو خانواده همسرم پدررنگ چشمش عسلی مادر چشم قهوه ای رنگ چشم بچه یه سبز ابی قشنگی شده به یکی از مادربزرگ های مادر بچه رفته .😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
اسمت رو اضافه میکنم گلم، چند بار گذاشتم گفتم اونایی که اسمشون نیست بگن اضافه کنم بخدا ذهنم یاری نمیک ...

ممنون گلم من دو سه روزی نبودم

می رسد روزی  که از سختیها بچه داری گفت گو کنم؟...💔💔💔💔
ام سی وی  80.7بود رنج نرمال ازمایشگاه ۸۲ عه ای اس ار ۲۲ بود رنج نرمال ازمایشگاه ۲۰  بقیه ...

Esr توی سرماخوردگی و بارداری میره بالا .نگران نباش .کم خونی رو هم که اکثر خانمها دارن احتمال داره دکتر بهت کپسول اهن بده 

سلام بچه ها ببخشید اونایی ک تازگیا پانکچر کردن یا از قبلی یادشونه معمولا چند ردز بعد شروع دارو   ...

نترس آمپولارو‌درست میزنی، اثر داشتنش ‌اصلا به داشتن یا نداشتن درد ربط نداره ،تازه درد هم داشته باشی روزای آخره که فولیکولا بزرگ میشه 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
بچه هااااا من خانواده پدرم از هر دو طرف چشم سبز هستن. یعنی هم خانواده پدر پدرم هم خانواده مادر پدرم ...

خدا پدرت رو بیامرزه ، احتمالش هست عزیزم 

عکس بابا رو زیاد نگاه کن و چشماشو😍 همچنین از خواهر بزرگتون لقمه بگیر زیاااد😅

راستی منم الان تیرک بارداریم رو گذاشتم بالاخره 😍 ده ساله تو نی نی سایت میومدم همش میگفتم یعنی یه روزم میشه من بذارم 

هیچ چیز غیرممکن نیست عزیزم .تو خانواده همسرم پدررنگ چشمش عسلی مادر چشم قهوه ای رنگ چشم بچه یه سبز اب ...

آقا تو دختر خیلییییییی خوبی هستی 😍😍🤭🤭

خواهرم که چشماش رنگیه دخترش عسلی شده چشماش . البته دنیا اومد سبز بود بعد هی کم کم تیره شد تا به عسلی رسید.

اینا که همش شوخیه، بچه هررررر شکلی باشه برای پدر و مادرش قشنگترینه 😍🥰 ولی خب به پدرم بره 😁🤭🤪

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام بچه ها ببخشید اونایی ک تازگیا پانکچر کردن یا از قبلی یادشونه معمولا چند ردز بعد شروع دارو   ...

فاطمه جان به سلامتی شروع کردین..ان شااله تخمکهای خوب و با کیفیتی داشته باشین 🤲🌷😍 من توی هر دوسری هیچ دردی نداشتم اصلا البته من ذخیره ام کم بود  .فقط به خاطر داروها از لحاظ روحی حساس شده بودم .

سلام دوستان من ابن سینا رو انتخاب کردم برای کارای ای وی افم بعد که ازمایش نوشتن برام میزان fsh ام با ...

فکر کنم‌ تاثیر منفی نداشته باشه چون من به دکترم گفتم آزمایش FSH بنویس برام گفت اونا همش الکیه 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش