2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046538 بازدید | 684523 پست
ای جان😍 مبارک باشه عزیزم انشالله به سلامتی بغلش کنی هر بار که میام تایپینگ و خبر خوش بارداری یکی از ...

ممنونم عزیزم انشاءالله 

انشاءالله خدا قسمت کنه واقعا پر دردسر این مسیر انشاءلله خدا برا همه اسون بخواد 

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سحر کجای دختر بیا از خودت خبر بده تو ی روز از من عقب تر بودی احتمالا امروز ازمایشته بیا بگو چی شد عزیزم؟

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰
بله عزیزم ۲۱۶بود عددش ی خورده پاینه ولی خداروهزار بار شکر انشاءالله قسمت همه منتظرا 

الهى صد هزار مرتبه شکر . ان شاءالله به سلامتى دوران باردارى رو سپرى کنى . واى خدایا سپاسگزارم من از شنیدن خبر بارداری مخصوصا توى این گروه ذوق میکنم و امیدوار میشم براى این راهى که قدم گذاشتم توش . 

الهى الهى الهى ان شاالله به همين زودى ها تبريك خودتو بگيم بحق امام حسين🤲🏻🤲🏻🤲🏻💚💚💚

مرسی مهربونم .امیدوارم 🤲🤲🤲 به حق دعاهای خیر شما 😍😍😍😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
عزيز دلمممم، خانم صبور ❤️🌹 به نيت شما دعاي عهد، زيارت عاشورا و دعاي توسل خوندم. ان شاالله كه حا ...

مرسی هانیل جان 😍🤲🤲 ان شاالله ثواب دعاهایی که میکنین برگرده به خودتون و دخمل نازتون 😍😍😍 و بارداری خیلی خوبی و راحتی تا به انتها داشته باشی و دخمل قشنگت رو صحیح و سلامت بغل بگیری😍😍😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
ان شاالله به خیر و خوشی میاد پریودی منم دو روز عقب و جلو میفته وقتی پیاده روی نکنم عقب میندازم ولی ...

منم فکر میکنم به خاطر ورزش که یکماهی شروع کردم اینجوری شدم، خدا به خیر کنه   

دوستای گلم اینجا کسی هست اصلاح سبک زندگی انجام داده باشه؟

من رژیمش رو گرفتم ولی ۱۰ روز بیشتر استفاده نکردم و بیخیالش شدم 🙂 خیلی اراده نداشتم 

من رژیمش رو گرفتم ولی ۱۰ روز بیشتر استفاده نکردم و بیخیالش شدم 🙂 خیلی اراده نداشتم 

من قند مصنوعی رو حذف کردم،متفورمینم میخورم روزی دوتا،خیلی لاغر شدم،یعنی خودم لاغر بودم کلا دیگه نابود شدم

Alaae

مامانو_سوفي

Favali

راديس١٢

Marshmaloo

عبدالواحد

Asrin1372

پروانه٢١

رزيتا٢٢

نجمه١٩٨٧

آسمانيترينم

روماه

٦٤٧٠

Rahas7731s

فرزان٣٢٢٨

هديه٩٩

Sim7070

جي٢

Delara60

Sseeaa

يامنان

گندمي٨

Diana1399

M9911

خورشيدوار

فافا١٢٨٠

Elinazj

Mehremah

Zibajoooon

گلپري٢

Fatijavad

_sharareh_

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
الهى صد هزار مرتبه شکر . ان شاءالله به سلامتى دوران باردارى رو سپرى کنى . واى خدایا سپاسگزارم من از ...

عزیزم ممنونم انشاءالله 

انشاءالله شما و همه بچه ها بزودی زود نتیجه زحماتتونو ببینید ب ایمد خدا