2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
سلام عزیزم احتمالابه خاطرمصرف زیاده داروهاهست،منم هیچ وقت معده دردنمیشدم ولی ازبعدازاستفاده قرص ها ی ...

اره فکر کنم به داروها حساس شده 😵😵 مرسی عزیزم 

ان شالله🤲🤲🤲🦋❤

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
مرسی انشالله بسلامت گلم ممنون از راهنمایتون  انشالله بار دیگه بگیره بعد منفی شدنتون ال ای دی ...

مطمئنم با انتقال بعدیت مامان هستی انشاءالله عزیزم 

نه والا کاری نکردم ال دی هم نخوردم انتقالم که منفی شد کلا همه چیو قطع کردم بعدِ دومین پریودی یه ویزیت رفتم پیش دکترم بهش گفتم ایمنی انعقادی برام بنویس گفت نه نیازی نیست ننوشت بعد قرص دوفاستون داد که پریود شدم برم پیشش برا شروع سیکل انتقال روز دو پریودی رفتم میخواست سیکل بلند برام شروع بکنه که به اصرار خودم سیکل کوتاهو شروع کرد فقط دارویی که اضافه شد آسپرین بود همین وزن موقع انتقالم ۹۷ بود اون ۱۳ کیلوام با کالری شماری وپیاده روی کم کردم

بخاطر وزنم دکترم اجازه شروع سیکل نمیداد اونم به اصرار خودم وارد سیکلم کرد ته همه حرفام اینه که باید زمان هرکسی برسه موقعش که بشه خدا یه جوری میچینه که خودت باورت نمیشه از روزی که انتقال دادم هیچ استراحتی نکردم ولی الحمدالله مثبت شدم

ببخشید زیاد شد عزیزم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم من نخریدم،گرون بود،ایرانی خریدم ۱۰ورقش شد ۲۹تومن

خوبه عزیزم نگران نباش،منم از داروخونه پرسیدم میخواستم خارجی بخرم ولی خوددکترداروخونه گفت زیادتفاوتی نداره خارجی وایرانی،همون ایرانی رواستفاده کردم

انشاالله هزازبرابراین دعاها به. خودت وعزیزات برگرده گلم من هرکسی که دعامیکنه لایک میکنم کلا اسمم نمی ...

سلامت باشي عزيزم چرا اتفاقا اسمتون رو نوشتم توي ليست، ان شاالله حاجت روا بشيد 🤲🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

Alaae

مامانو_سوفي

Favali

راديس١٢

Marshmaloo

عبدالواحد

Asrin1372

پروانه٢١

رزيتا٢٢

نجمه١٩٨٧

آسمانيترينم

روماه

٦٤٧٠

Rahas7731s

فرزان٣٢٢٨

هديه٩٩

جي٢

Delara60

Sseeaa

يامنان

Diana1399

M9911

خورشيدوار

دوستاي گلم اين ليست خانمهاي منتظر هست كه ان شاالله به حق صاحب اين ماه زوووود دامنشون به اولاد سالم و صالح سبز بشه 🤲🌹

من از فردا هر روز به نيتشون دعاي عهد، زيارت عاشورا ، دعاي توسل، صد صلوات هديه به نرجس خاتون، هفت مرتبه حمد و سه مرتبه آيت الكرسي ميخونم.  اگر خدا قبول كنه .

ميگن دعاي دسته جمعي خيلييييي تاثيرش بيشتره 🌹

اگر موافقيد همگي روزي صد صلوات هديه به نرجس خاتون و سه مرتبه آيت الكرسي براي سلامتي و ظهور آقا بخونيم به نيابت از يكي از اين اسامي ليست، حالا اگر تونستيد دعاهاي ديگه هم بخونيد ان شاالله همگي حاجت روا بخير و مصلحت بشيد و خوشبخت و سعادتمند و عاقبت بخير باشيد زير سايه امام زمان (عج) و در كنار خانواده و عزيزانتون 🤲🌹

بعد از اين ليست هم ميريم براي ليست خانمهاي باردار ان شاالله 😍🤲

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
فدات بشم من که دیگه جنین ندارم دیگه هم ادامه نمیدم عزیزم 

نمیپرسم چرا عزیزم چون قطعا هرکس شرایط و مصلحت خودشو بهتر میدونه فقط کاش یه بار دیگه به خودتون فرصت بدین یه مرکز بهتر برین 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
واسه من که تونه هفته که رفتم دکترخودش مجدد سونوگرفت ،احتمالا خودشون بگیرن،واقعادرکت میکنم آدم وقتی م ...

اره واقعا تا ۱۲ هفته خیلیه 

کاش ی سونو سوسکی بکنه حداقل خیالم راحت بشه 😀

ما شرایطمون فرق داره واقعا با این سختی باردار شدیم نکرانیلمون خیلی بیشتره 

من که هنوز نگفتم به خونواده همسرم 

اول گفتم قلب تشکیل بشه بگیم بعد دوباره میگم بعد سونو ان تی 

شوهرمم مسخرم میکنه میگه میخوای بذار ۲۷ هفته که روحشم تشکیل بشه 😂

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..

سلام لطفا راهنماییم کنید

قرصای استرادیولم ۲۲ تاس

میتونم ۲ تا صبح خارجی

۲ تا شب ایرانی بخورم؟؟؟

من اصلا نمیدونم چیکار کنم

کسی تجربه داشته

یک صلوات برای حاجت روایی خودت و من بفرست♡ الهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم♡
سلام لطفا راهنماییم کنید قرصای استرادیولم ۲۲ تاس میتونم ۲ تا صبح خارجی ۲ تا شب ایرانی بخ ...

لطفا هر کی تجربه داره بگه چیکار کنم 

یک صلوات برای حاجت روایی خودت و من بفرست♡ الهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم♡
🎤  🎤   🎤   🎤   🎤   🎤  🎤  🎤 بچه ها اونايي كه باردار ني ...

سلام جانم خوبی عزیزم؟تو رفتی آنومالی؟

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞