2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
مبارک باشه عزیزم  من دقیقا علائم شما رو داشتم اما منفی شد متاسفانه انشالله بسلامتی این دوران ...

ممنونم عزیزم انشاءالله 

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰
از روز پریودی حساب میکنن یکی دو روز فرقشه یا از روزی ک انتقال دادی+۱۴+سن جنینن 

ممنون عزیزم 

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰
سلام دوست خوبم  من هم خونریزی شدید داشتم ولی آسپرین رو قطع کردم و استراحت مطلق من یک ماه دقیقا ...

درست میگی عزیزم ولی متاسفانه کارم جوری نیست که بتونم مرخصی بگیرم و کارهایی که از شش ماه پیش گرفتم و باید بهشون رسیدگی بشه .نمیدونستم حامله میشم والا کار نمیگرفتم خودمم موندم چیکار کنم نه راه پیش دارم نه پس😔

ما دوستانی رو تو همین تاپیک داشتیم که به قول خودشون تا سرویس بهداشتی هم با کمک و چرخ و ویلچر میرفتن& ...

دکترم گفت گفت اصلا استراحت نکن چون امپولا رو قطع کردیم فقط گفت کار سنگین نکن رو اون حساب منم رفتم سرکار 😥 بله فعلا که خبری نیست از خونریزی آخرشم نفهمیدم علتش چی بود? .وای اینجوری گفتید استرس گرفتم 😣😣😣😣😣

عزیزم من رفتم برا سونو از بیرون چون پکتر خودم یزده فعلا نمیخوام زیر نظر دکتری باشم تا سه ماه با دکتر خودم در تماس 

رفتم سونو بگم ای وی افی هستم یا لازم نیست 

اصلا شماها بهداشت میرید؟ اونجا گفتید ای وی افی هستید؟

یکی از بچه ها گفت هفته پنج برو برا سونو دوباره ب دکترم میگم کی برم تو سونو برگه ای پرونده ای چیزی میدن نمیگم که ی وقت ننویسن  ببخشید اینقد زیاد شد 

عزیزم من رفتم برا سونو از بیرون چون پکتر خودم یزده فعلا نمیخوام زیر نظر دکتری باشم تا سه ماه با دکتر ...

بهداشت ك بكار ما نمياد چون سوادشون در حد راهنمايى ما آى وى افى ها نيست والا

ب سونو هم لازم نيست بگى آى وى اف كردى

بعدم ك دكترت ارجاع داد براى دكتر شهرخودت بايد بگى اما بگو تو پرونده ت ذكر نكنن

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
بهداشت ك بكار ما نمياد چون سوادشون در حد راهنمايى ما آى وى افى ها نيست والا ب سونو هم لازم نيست بگى ...

باشه عزیزم پس من کی سونو برم؟

عزیزم من رفتم برا سونو از بیرون چون پکتر خودم یزده فعلا نمیخوام زیر نظر دکتری باشم تا سه ماه با دکتر ...

زود رفتی بتات پایینه چیزی نشون نمیده برا ساک باید 1500بالاتر باشه وایسا یه هفته دیگه برو 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
زود رفتی بتات پایینه چیزی نشون نمیده برا ساک باید 1500بالاتر باشه وایسا یه هفته دیگه برو 

عزیزم بتام روز ۱۴رفتم جنینم سه روز بود شاید بخاطر اینه پس این شنبه نه شنبه هفته ایندش میرم 

عزیزم بتام روز ۱۴رفتم جنینم سه روز بود شاید بخاطر اینه پس این شنبه نه شنبه هفته ایندش میرم 

اره عزیزم تا اون موقع با خیال راحت برو 💜

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

بچه ها 14 ام باید پریود میشدم که نشدم رفتم ازمایش دادم به نظرتون میشه قبل ای وی اف حامله باشم؟ 

سرماخوردگی داشتم کلی دارو خوردم متفورمین مدروکسی خوردم برای پریود شدن 😥