2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045186 بازدید | 684433 پست
انشالله برای منم دعا کنین همه چی خوب پیش بره

انشاءالله توکل بخدا عزیزم 

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰
مبارکت باشه انشاءالله به تندرستی این دوران رو بگذرونی 

ممنون عزیزم انشاءالله خدا تو دلیه شمارم حفظ کنه 

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها فریناز کجاست دو روز من نبودم اصلا صدام نزده 

حالش خوبه تبریک هم نگفت 

اره درسته گفت یه چیزی میبینم 😅

ان شالله كه بخواسته قلبيت برسي و صحيح و سالم بغل بگيريشون

تو حرفااا بجاريت بگو بعضي دكترا خيلي گيجن خيلي ادمو ميدونن تا بعدش بگن اي وي اف اگه فكر ميكني چندساله و اقدامه بگو دوستم اينجوري بود رفتن ديدن نشكل از شوهرشه طبيعي ديگه فايده نداشت حالا الانم نگفتي نگفتي بعد زايمانت تو تعريفااااا و حرفايي كه ميكني يجور متوجهش كن بخدا قصدم دخالت نيس ولي ديدم دكترايي رو كه الكي وقتو تلف ميكنن بازم تو بهتر ميشناسيش  شرايطش بود بگو

چون گفتي از بارداريت خوشحال نشده ميگم معمولا كسايي كه مشكل دارن اينجوري ميشن وگرنه كسي كه دغدغش نباشه كلااا ريكشن نداره

ممنونم معجزه جون من خونریزی دارم شدید و بهم گفتن احتمال سقط دارم تیکر نزارم راحت ترم همینجوری زیادی ...

اين چه حرفيه ان شالله  ماهاي باقي مونده رو بسلامت طي ميكني

اگه شوايط استراحت مطلق داري حتما بكن نداريم اشپزي و كار خونه رو يمدت تعطيل كن تا اوضاعت رو براه بشه به اميد خدااا

اين چه حرفيه ان شالله  ماهاي باقي مونده رو بسلامت طي ميكني اگه شوايط استراحت مطلق داري حتما بك ...

ممنون معجزه جون از دعات دکتر گفت چون آنوکسا رو قطع کردیم اصلااا استراحت مطلق نکن راه برو منم رفتم سر کار 😅😅😅

قربوووونت عزیزم . شکر خدا خوبم. منم هستم یاد همه تون هستم و با پیگیریای بچه ها از حالتون، دیگه خیالم ...

عزيزمي لطف داري بمااا❤️💋

بسلامتي باااااشه ان شالله امام سجاد  دستگيرت باشه و تا به اخر همه چي عااااااالي پيش بره و ختم بشه به يبارداري عالي و فرزندان سالم و صالح به اميد خدااا🙏🙏🙏

نه والا هايپر معمولا كسايي ميشن كه تخمك زياد ميگيرن ازشون و تنبلي دارن  ولي دوغ و سفيده تخم مرغ رو شنيدم هوبه براي جلو گيري از هايپر دوغووو مطمينم ولي سفيدرو نه

كه بعد پانكچر ميخورن

ممنون معجزه جون از دعات دکتر گفت چون آنوکسا رو قطع کردیم اصلااا استراحت مطلق نکن راه برو منم رفتم سر ...

عه والا انقد بما سر هر چيزي گفتن استراحت مطلق تو اولين تجويزمون همينو بلديم🤣ذكر فالله خير حافظاا و هو ارحم الراحمين زياد بگو ان شالله خود خداااا محافظشه عزيزم

پرولوتون بهت داده؟؟

جنسيت رو گفت؟

عه والا انقد بما سر هر چيزي گفتن استراحت مطلق تو اولين تجويزمون همينو بلديم🤣ذكر فالله خير حافظ ...

نه نداد بهم . من تازه شش هفته و شش روزمه جنسیت خیلی مونده تازه قلبش و دیدم عزیزم😅