2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045194 بازدید | 684433 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزيزم  مباااااارک  خدایا شکرت  انشالله که همه چیز خوب پیش بره تا آخرش  ...

سلام عزیز دلم نمیدونی نسرین چه حالی داشتم نمیدونستم بخندم یا گریه کنم ازمایشو گرفتم ماشین گرفتم ی راست بازار شرت نخی بخرم 😂😂😂گفتم پلاستیکی پامه عفونت میگیرم ب خودم اومدم دیدم بازارم اصلا ی کارای میکردم کسی میدید میگفت دیونه شده 

۲۱۶

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰
برای سه روزه بتا خوب بوده عزيزم  نگران نباش انشالله که دوبرابر هم میشه

فدات بشم گلم انشاءالله قربونت که تو همیشه بهم دلگرمی دادی 

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰
سلام عزیز دلم نمیدونی نسرین چه حالی داشتم نمیدونستم بخندم یا گریه کنم ازمایشو گرفتم ماشین گرفتم ی را ...

الهی دورت بگردم 

مبارکت باشه 

فقط لطفا دیگه استرس نداشته باش 

یادته چقدر گفتم توکل کن 

امید داشته باشه 

باور کن مانان میشی 

انرژی مثبت بده 

بازم میگم خدای ما خدای معجزه هاس 

خدایا شکرت 

🤲🤲🤲🤲

الهی دورت بگردم  مبارکت باشه  فقط لطفا دیگه استرس نداشته باش  یادته چقدر گفتم توکل ...

قربونت برم 

اره عزیزم از خدا نا امید بودم خیلی شرمنده شدم 

امروز قبل ازمایش گرفتن گفتم خدایا خودت سختیامو دیدی با نا امیدی رفتم بی جوابم نذاشت خیلی خیلی ازش ممنونم که هوامو داشت انشاءالله قسمت همه منتظرا و تو دلیای مارو حفظ کنه 🙏

قربونت برم  اره عزیزم از خدا نا امید بودم خیلی شرمنده شدم  امروز قبل ازمایش گرفتن گفتم خ ...

خداروشکر عزيزم 

خیلی برات خوشحالم 

با دیدن پیامت خیلی ذوق کردم 😍😍

ما از حکمت خدا خبر نداریم 

خداوند همه چیز رو سر وقت بهمون میده فقط ما صبر نداریم و کمی عجولیم 

وگرنه برای خدا کاری نداره 

برای سلامتی نی نی عزیزت صدتا صلوات هدیه میکنم به حضرت ام البنین 

انشالله که همه چیز به خیر و خوشی پیش بره گلم 

خیلی مراقب خودت باش 

خم و راست نشو زیاد 

آب زیاد بخور

جارو و... نکش 

ممنونم گلم راستی عزیزم شما باردار بودی اره؟ برام دعا کن شنبه دو برابر بشه 🥰

ایشالا عزیزم دوبرابر میشه نگران نباش 

یادمه منم خیلی استرشو داشتم 

هی به شوهرم میگفتم ینی فردا دوبرابر میشه میگفت اره بابا هزار برابر میشه 😀

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
خداروشکر عزيزم  خیلی برات خوشحالم  با دیدن پیامت خیلی ذوق کردم 😍😍 ما از حکمت خدا خبر ...

قربونت برم ممنونم گلم 

مواظب هستم  گلم 

ایشالا عزیزم دوبرابر میشه نگران نباش  یادمه منم خیلی استرشو داشتم  هی به شوهرم میگفتم ین ...

ای جونم انشاءالله عزیزم 🥰

سلام عزیر دلم خیلی ازت ممنونم انشاءالله خدا نی نی رو برات حفظ کنه عزیز دلم 🙏مثبت شدم اصلا باورم نمی ...

سلام عزيزم خدا رو هزااااااار مرتبه شكررررر 🤲🤲 به سلامتي و مباركي ان شاالله 🤲🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
قربونت جیگر انشاءالله قسمتت بشه عزیزم 

واااای خدای من 😍😍😍خدایای شکرت.. خیلی خوشحال شدم بخدا 😍😍😍مبارکت باشه عزیزدلم.انشالله تا نه ماه بخوشی بگذره عزیزم 🌹🌹🌹🌹

باخدا باشی،همه چیز آسان میشود... پس ناامید نباش!!!💕💞💕💞💕💞💕