2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045271 بازدید | 684444 پست
مطلق نميشه مگر خونه خودت نبااااااشي فقط اينجوري ميشه ياااا يكيي بياد كلا پيشت باشه ولي در رفت و امد ...

الهي عزيزممممم، آره ديگه مجبوريم همينطوري پيش بريم توكل بر خدا ان شاالله خدا كمكمون كنه به سلامت بارمون رو زمين بداريم 🤲🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم خوبم شكر خدا، آره صبح رفتم سرويييييس شدم. از ساعت ٨ تا ١٠:٣٠ طول كشيد، سه بار رفتم داخل هر بار ي ...

الهی دخترناز عشق بخدا تبریک میگم سحر جان انشاءالله عروس شدن  

ان تی هم بهتون گفته بود دختر ؟

اعصاب خودمون کم خورده بعد بقیه هم میشن غوز بالا غوز من امروز نمیدونستم گریه کنم یا بقیه رو اروم کنم

کاش نگی عزیزم انشاءالله سیکل بعدی کلا نگو حتی به امیدخدا مثبت شدی و قلب تشکیل شد بگو تا اینهمه سوال جوابت نکنن  چی شد چی نشد بدتر بشن سوهان روح 

مرسی عزیزم.طول سرویکس اینا بررسی میشه؟

برا من چیزی نگفت.شایدم خوب بوده که چیزی نکفته .اخه تو انومالی طول سرویکسم ۴۷ بود...ولی اگر خواستی در حین سونو بهش بگو  

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝
نه دکتر گفت پریود بعدی بیا، فعلا بهم قرص dhea داد گفت بخورم، چیزایی هم که بهش گفتم از سابقه تخمکام گ ...

منظورش‌از پیگیر بودن چیه ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

سلام دوستای گلم خوبید؟چه خبرا چیکارا میکنید؟بچه هایی که نی نی دارید حال و اوضاعتون چطوره؟منکه صبح تا شب تو کماام انگار نمیدونم کی براره خوب شم چندروز خونه مامانم بودم خوب بودم اومد خونه همون اش و همون کاسه🤢😫🤦

ممنونم راديس عزيزم ان شاالله خير و بركت و ثوابش هزار برابر برسه ب خودت و خدا ب زودى دامنتو به فرزند ...

ممنون از محبتت عزیزم .🤲😍😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
عاره براي خودشون بهتره هم الان بازياشون هم ايندشون خواهرم ميگه خوبه اينم پسر شد وگرنه قاطي اين سه تا ...

بحث تربیت که برای هردوتا سخته هرکدومش سختی خودشون رو دارن .آره اینو درست میگی دخترا بیشتر هوای پدر و مادر رو دارن تو اینده .ان شاالله نی نی سوم دختر 😍😍😍 ولی واقعا عاقبت بخیری و سلامیتشون مهمه .هر چند خیلی پسرا هم هستن که هوا خانواده رو خیلی دارن .ان شاالله پسرای شما از ان دست پسرا هستن.

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...