2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045418 بازدید | 684464 پست
برای شما هم گذاشتنش سخته؟ چون خشکه اصلا بالا نمیره من اون شیاف پروژسترون میزاشتم تا بلند میشدم می ا ...

گذاشتنش ک سعی کن قبلش خودتو بشوری ی کم ورودی واژنت خیس باشه و با دست و دستکش هم راحت تر از اپلیکاتوره

بیرون اومدنشم اره ۴-۵ساعت بعد میاد بیرون

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
بچه هایی ک امروز ازمایش دارید براتون صلوات فرستادم و ایت الکرسی خوندم ان شاالله دست پرو خوش خبر ...

عزیزم ان شاالله که هم بچه ها دست پر بیان هم خودت ازمایشت عالی باشع کی جوابش میاد ؟ منم براتون صلوات میفرستم 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه لک هم ندیدم. اخه هنوز مثبت نشدم بذار بتامو بگیرم😪😪😪😪 همینا نگرانم می کنه. حتی یه لک کم چون خی ...

عزیزم برا همه علامتا یه جور نیس یکی لک داره یکی نداره 

عزیزم ان شاالله که هم بچه ها دست پر بیان هم خودت ازمایشت عالی باشع کی جوابش میاد ؟ منم براتون صلوات ...

مرسی اکرم جان فدای مهرت❤️❤️

گفت نهایت دو هفته

رودتر بشه خودشون تماس میگیرن

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
نه لک هم ندیدم. اخه هنوز مثبت نشدم بذار بتامو بگیرم😪😪😪😪 همینا نگرانم می کنه. حتی یه لک کم چون خی ...

منم لک نداشتم

قرار نیس همه ببینن که

تیر ماه انتقال دادم خونریزی کردم الان یه ماه گذشته هنوز پریود نشدم طبیعی این عقب افتادن یا مشکلی پیش ...

سلام عزیزم حجم زیادی داروهای هورمونی استفاده میکتیم معلومه یکم بدن و بهم بریزه نگران نباش 

سلام دوستان روزتون بخیر عزاداریهاتون قبول .من دیشب از شدت ضعف نصف شب تخم مرغ پختم بخورم خواب خواب بودم یکم زرده اش شل بود یعنی سفت سفت نشده بود همونجوری خوردمش حالا خوندم میگن باید کامل پخته باشه والا مشکل ایجاد میکنه انقدر عذاب وجدان دارم که چرا حواسم و جمع نکردم خدا میدونه .... بنظرتون مشکلی پیش میاد ?

بچه هایی ک امروز ازمایش دارید براتون صلوات فرستادم و ایت الکرسی خوندم ان شاالله دست پرو خوش خبر ...

ان شاالله كه حتما خوش خبر مياي من كه اصلا استرس ندارم براي شما ، خدا خودش حافظ شما و فرزندت باشه عزيزممم 🤲🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام دوستان روزتون بخیر عزاداریهاتون قبول .من دیشب از شدت ضعف نصف شب تخم مرغ پختم بخورم خواب خواب بو ...

نگران نباش چیزی نمیشه فقط از این ب بعد حواستو جمع کن

اگ بی بی مثبت شده مطمئن باش ازمایشتم مثبت میشه عزیزم شک نکن 

اخه من خودم چون هیچ علائمی ندارم یکم دلهره دارم😔